Beköszöntő!

Egy nap úgy döntöttem, saját blogon folytatom diétám, illetve most már súlytartásom, életmódom leírását.

A naplóm írását, amit eddig egy portálon vezettem, mostantól itt folytatom. :)

Ennek semmi más oka nincs, mithogy szerettem volna egy saját oldalt, ahova bármit irhatók, bármiről, ahol nem tartok elszámolással neki felé, röviden: az enyém! :D

Szóval, akik már ismernek azoknak nagyon örülök, hogy velem tartanak itt is, akik most találtak rám, azokat üzvözlöm és remélem (biztos vagyok benne!) hogy együtt elérjük az álmainkat!

Én kcal és ch (szénhidrát) számolással 8 hónap alatt 32 kg-t fogytam. Természetesen helyes étrend betartásával és mozgással. Meg lehet csinálni, le lehet fogyni, csak nagyon kell akarni!


Diétás naplóm, fontosabb részletei, állomáspontjai természetesen felkerülnek a blogra. Kis türelmet kérek szépen, elkészítése folyamatban van!

Akik nem ismernek azok nem tudhatják, 11 hónapos Pici Lányommal vagyok itthon, Amirának hívják (wwww.nononaploja.blogspot.com) mellette ahogy tudom fejlesztem az oldalt, segítek nektek, nyomom veletek, hogy csodaszépek, egészségesek, és boldogok legyünk!:)


Fontos ajánlás:
A legjobb babás,diétás, csajos, beszélgetős weboldal. Lehet forumozni, naplót írni, recepteket találni, sajátot feltölteni. Szuper társaság.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény