Múlt és jövő...

Én mindig meghatározom előre az évben, nagyjából legalábbis, mik a tervek, miben szeretnék mondjuk szakmailag fejlődni, elérni illetve számot vetek.

Tavaly két továbbképzést végeztem el, az egyik a Preventív gerinctréning a másik az X-training képzés. Mind a kettő nagyon hasznos volt...a gerinctréning szerelem lett, az x-training által pedig még keményebbek lettek edzéseim.:) Ezen kívül a térd anatómiája továbbképzésen is részt vettem, ami elméleti volt. Két futóversenyen vettem részt. Áprilisban a Vivicitta (7 km), ősszel pedig a Wizzair-en (duo). Tavaly a délutáni órám mellé elkezdtem reggeli órákat is tartani, bővül az óraszám is szépen. Nem tömegeknek tartok órákat, de elértem az a célcsoportot, akik szeretnék, azzal, hogy nem mentem be Fitnesz terembe órákat tartani. Ez a célcsoport az, akik nem szeretnének terembe menni, akiknek van kisebb-nagyobb súlyfeleslegük, akik inkább a családias hangulatot szeretik, kemények szeretnek edzeni, odafigyelnek egymásra és jól érzik magukat egymás társaságában. Én megtisztelem őket azzal, hogy minden órámra nagyon felkészülök, mindig bővítem az eszközállományomat, és sok újdonságot viszek mindig, ők cserében jönnek, szeretik az óráimat és fejlődnek.:)

2015-ben sok a terv...lehet túl sok, ki tudja mennyi valósul meg belőle, de célok kellenek. Amira elkezdi az iskolát, ehhez megfelelően szeretnék felkészülni, erre időt szánni. Ez egy fontos, meghatározó iránya lesz a jövő évnek.

Szeretnék elvégezni három elméleti továbbképzést:

Január: (1 napos)
- THOR mobility szeminárium (célja, hogy felderítsük a mozgásunkban rejlő hibák okát, azaz felismerjük mely izmaink és ízületeink mozgástartománya korlátozott, ez milyen problémákat okoz és hogyan tudunk javítani rajta.) SMR henger megismerése.

 Február: (2 hétvége)
- Életmód tanácsadó és wellness trainer továbbképzés

Május: (1 hétvége)
- K-active Kinesiology taping 1. szint

És két-három gyakorlati képzést:

Január: (1 napos)
- Stretching továbbképzés

Ősszel:
- Dinamikus jóga
- GET FIT (felfüggesztés trainer alkalmazásának egyik legfejlettebb edzésrendszere)

Mindegyiket szeretném elsajátítani ezáltal még professzionálisabb órákat tartani és tanácsokat adni, a hozzám fordulóknak.:)

Futóversenyek:
Vivicitta 10 km (április) és Wizzair (szeptember) párban illetve szeretnék a Brutál futáson (június) is részt venni...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény