Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 15, 2012

NonóAnya mostanság...

Kép
Csak lazán...imádom a farmer-tornacipő, kényelmes, bő felső kombinációt.:))) 

Torna!!!

Ma délelőtt tornázunk egy nagyot a Lányokkal.:) Jól fog esni, le vannak merülve az energia raktáraim. A Lányok a  napokban "picit" hisztisebbek voltak. Kicsit elfáradtam, így jól fog esni a mozgás.:) Sajna kajával vettem magamhoz plusz energiát, kis almás pite, kis palacsinta.:( Fel is kúszott 1 kg, úgyhogy jó lesz odafigyelnem.:))) Ma főleg kefir és dinnye lesz a menü, kis vitalizálás a szervezetemnek!:) Amicát ma viszem lovagolni is.:) Legyen szép napotok!:))

Hideg-meleg...

Ez a váltakozás 10 fel, 15 le...borzalmas, két napja fáj a fejem. Legyen 28-30 fok egész nyáron, nem? Ha már nyár van. Lakásban 25 és kész.:))) Pankám alszik, nekiállok tornázni, vegyes lesz megint, kicsi innen, kicsi onnan...40-50 perc.:)) Mai ebédünk rántott tök, petrezselymes krumplival.:)) Ma már felporszívóztam, felmostam, rendet raktam. Nemsokára jön haza Amica és délután jönnek vendégek.:))) Tegnap interjút adtunk Szilo és én is, a Nők Lapja Café-nak, lesz egy jó kis cikk a Versenyről.:) Örülök nagyon, hátha még több embert tudunk inspirálni!:) Legyen szép napotok!:))

Pörgős nap!:))

Vére egy jót aludtam. tele vagyok energiával.:)))) Amica Mamánál lesz holnapig, már elment, Pankám még alszik.:)) Kis mormota... Ma ebédre rántott gomba lesz, rizzsel.:) Nagyon szeretjük.  Veszek ma (is) teljeskiőrlésű zsemlét és abból csinálok prézlit majd. Ha beválik, mindig így fogok tenni.:) Készülök az estre, szuper lesz megint Csajok a torna, jó társasággal nem nehéz jól éreznie magát az embernek!!!:) Kishercegnőm ma 11 hónapos!:)) Édes Kincs, lassan első szülinap!:)

Szuper volt a közös torna.:)

Köszi Lányok, nagyon élveztem a tornát...érzem is a combomat-popsimat, nem hiába, 90 perc az 90 perc.:) Kemény volt, de tutti hatásos. Hát igen, Péntek Enikő, Rékával keverve, azért nem rossz.:) Csütörtökön 60 percben lesz: pici tánc és kardió, majd kemény Kickbox, felsőtest (mell, hát, mélyhátizom), csípő és pici has.:) A nyár miatt, sokan elmennek hosszú hétvégére csüt-től, így lesz, hogy variálom a kedd-csüt-i edzéseket. Vagyis nem mindig kedden lesz comb-vádli-b.comb-popsi és csüt. felsőtest-csípő. Jövőhéten keverek rajta egyet.:))) Óriási energiát ad nekem a torna, olyan Lányokkal tornázok együtt, akiket nagyon szeretek, a barátaim, kis kikapcsolódás, nevetés, bulizás.:))) Sokkal jobb, mint egyedül tornázni itthon.:)) Ne feledjétek, augusztus 11-én FOGYIVÉGI CSAJBULI! A hónap végén lefoglalnám az asztalt az étterembe, addig kérlek jelezd felém, ha jönnél (jászain egy kis Vendéglő) majd onnan megyünk a Margitszigetre bulizni....csúcs lesz!:) Mindenki reggelig marad

Ma is Tornázunk a Lányokkal.:))

Brutál kis comb, vádli, popsi és hasizom torna lesz! Már nagyon várom.:))) Most végeztünk a sütéssel, Amicával csináltunk sajtos-túrósat...jajj isteni lett és már sül a zabpelyhes-túros muffin, kis cseresznyével megbolondítva.:))) Ez lesz ebédre és halászlé.:))) Ha minden, de tényleg minden jól alakul, akkor októbertől elindul valami új a kis életemben, de ahhoz mindennek be kell jönnie, tényleg mindennek.:) Még titok, de drukkoljatok!:D Legyen mindenkinek szép napja!:)

Sziló - NonóÉletmód 4. fogyókúra verseny - sikersztorija

Kép
Az én történetem még januárban kezdődött, amikor még 91,3 kilósan elhatároztam, hogy életmódot váltok. Áprilisban, mikor a verseny elkezdődött, már 81.9 kilót mutatott a mérleg. Akkoriban picit stagnált a súlyom, úgyhogy nagyon örültem, hogy rátaláltam Nonó blogjára és a versenyre. Azért jelentkeztem, mert reméltem, hogy a csapat és az egész verseny adhat majd egy plusz motivációt ahhoz, hogy sikerüljön elérnem nekem is a célomat. Ez szerencsére így is lett, hiszen a facebook klub-ban egy nagyon jó kis csapat jött össze. Senki sem versenytárskén tekintett a másikra, hanem mindenki szívesen megosztotta a tapasztalatait, segített a többieknek.  Mivel többen kértétek, most picit arról is írnék, hogy hogyan sikerült ez alatt a három hónap alatt megszabadulnom 15,8 kilótól.   Igazából a fogyókúrám legelején még nem mozogtam valami sokat. A mozgást a kisfiammal való napi 1,5-2 órás séta jelentette. A futást még a verseny előtt, február végén, március elején kezdtem el 1,5-2 km

És mekkora igazság...

Kép

Lányok, képekben!:))

Kép
A változás hihetetlen...mind a kettőjüknél!:) Első helyezett Szilo!:)) Gyönyörű!!!:) Mindez három hónap alatt... Második helyezett Maróca, annyira csinos!:)) Volt és lett: Dögös!:) Rosa, nagyon látványos!:) Látjátok azt a ragyogást a szemükben, a boldogságot?:))  A leadott kilókon túl, megtalálták az utat, amin elérik a céljaikat!!!  Ezt olyan jó látni...nagyon büszke vagyok rátok Lányok.:))