Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 26, 2014

FEBRUÁR VAN...

Kép
Mutassam a havi kihívást?:))) Bizony ám...a szép kerek vállakért, hát és mellizomért.... És ezen belül hétfőtől: Csatára fel!:)

8. NonóÉletmód fogyókúra verseny

Kép
A VÁLTOZÁS BENNÜNK VAN... Ezt mi, a NonóÉletmód csoport tagjai már megtanultuk! Előző  versenyeink női nyertesi:  Ha még nem érted el az ideális vagy álomsúlyodat, még van időd nyárig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (étkezési tanácsok, mozgás, lelki megerősítés), hogy támogassalak végig a 4 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenned érte!   A verseny részletei:   1, Verseny időtartalma   Az időtartam: 4 hónap!  Február 3 - június 2-ig tart.  2, Jelentkezés: VÁLTOZÁS!!!  Jelentkezni a versenyre EGY nap lehet, méghozzá február 2-án VASÁRNAP 8:00-24:00 óráig!  Fontos, hogy az adatokat T E MAGAD RÖGZÍTED EGY TÁBLÁZATBA!  A blogra, a táblázathoz tartozó link, szombat (1-én) este kerül majd fel. Aki lemaradt erről a dátumról, az se legyen szomorú, bármikor becsatlakozhat a verseny folyamán: Küldje el adatait (lentebb írom pontosan miket) Beának ( bvoros01@gmail.com)  és Ő felrögzíti azokat! D

NonóÉletmód 8. verseny: SZPONZORÁCIÓ

Kép
Kedves Mindenki,  Szponzorokat keresek 8. NonóÉletmód versenyünk höz, ami jövőhéten hétfőn,  vagyis FEBRUÁR 3.-ÁN INDUL !!! Nagyon boldog lennék, ha most tárgynyereményeket tudnátok főleg felajánlani! Olyanokat, amihez senkinek nem kell nagyon sokat utaznia vagy rosszabb esetben, amit nem tud felhasználni. Adott esetben, postai úton meg tudunk neki küldeni!  Ha tudtok esetleg olyat, aki szívesen ajánlana fel bármit, kérlek jelezzétek felém a nonoeletmod@gmail.com e-mail címen!  De természetesen minden kedves szponzorációt nagyon szívesen veszünk és megköszönünk!

Kialakult.:)

Kép
Minden SZERDÁN REGGEL lesz Érden edzés! Egyenlőre szerda, megfelelő létszám esetén a pénteki nap is szóba jöhet MÉG. De egyenlőre SZERDA REGGEL 9:00-10:00!

Raffaello Nonó módra

Kép
Napok óta finom krémes sütit kívánok...de ha már készítek és eszek, akkor szerettem volna valami újat és természetesen cukormenteset.:) Szokás szerint Barbi oldalára tévedtem és megint nem csalódtam: Tepsis raffaello recept Persze Nonosítottam rajta egy cseppet és a mennyiségből is elvettem néhány helyen, így is elég édes lett nekünk. Jelzem, nem a legdiétásabb sütik egyike...hisz van benne kókuszreszelék, kókuszzsír...óvatosan vele, de azért alkalmanként ne hagyjátok ki. Szerintünk isteni!:) Hozzávalók a tésztához: 5 tojásfehérje (L-es tojás) 10 dkg eritrit + 1 evk. folyékony édesítő 10 dkg tönköly fehérliszt 1/2 cs. sütőpor 10 dkg kókuszreszelék Krém: 5 tojássárgája 1 kókuszos pudingpor (alap receptben vanília van megada, nekem nem volt itthon, de szerintem így ha lehet még jobb!) 10 dkg eritrit 4 dl tej 1,5 % zsírtartalmú 10 dkg kókuszzsír 5 dkg poreritrit (eritrit darálva) Szóráshoz: kb. 2 evk. kókuszreszelék Ugyan úgy készíte

Holnap...INGYENES REGGELI ALAKFORMÁLÓ

Kép

Sütöttem a hétvégén...

Kép
Méghozzá vaníliás-citromos paleo kalácsot...nagyon finom lett. Szívből ajánlom.:) A recepten semmit nem választottam, ITT tudod megnézni, hogy készült!