Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 3, 2010

Bevezetem a futópadot az edzéseimbe!

Tegnap este elrontottam a pocimat. Ma nem is kívánok semmit, de azért muszáj ennem. Eddig gyümölcsöt ettem és kekszet. Az ebéd is könnyű lesz: roston sült husi, finom salátával (saláta, paradicsom és uborka) Amának és Apának egészbe sült krumpli. Mai torna: 10 perc tempós gyaloglás a futópadon+RR Kh. felsőtest 1. edzésprogram. Mostantól azokon a napokon, mikor pihi nap van, akkora futópadon eleinte gyalogolni, később futni fogok 20-30 percet. Kell a cardió mozgás... Tehát: Heti 4 Réka edzés lesz: 2 felső és 2 alsótest program, kiegészítve az elején tempós gyaloglással, később futással. 2 nap 20-30 perc futás+hasizom és a maradék napon pihi. Egy pihi nap mindig lesz. Apa már fut :)...nagyon élvezi, örülök, hogy Ő is sportol, nagyon jót tesz majd neki. A kondija jobb lesz, az állóképessége és alapból is: fiatal, egészséges férfi, a mozgás még egy plusz, amitől még egészségesebb lesz. Kell a rendszeres mozgás, tapasztalatból mondhatom, nagyon sokat segít, nagyon sok szempontból! Ama lass

Van futógépünk!:)

Bogikáméktól megkaptuk a futógépet. Nagyon örülünk neki...szuper ketyere...így holnaptól futok...is!:) Ne lehet állítani, mennyi ideig akarok futni, hány km-t, vagy hány kcal szeretnék elégetni. Apa is fut majd rajta. Úgy legyen! Ma Apa főzött: tojásos nokedli...finom lett nagyon. Nálunk ezt mindig Ádus csinálja. Mai torna: RR középhaladó alsótest 1. edzésprogram. Holnap felsőtest 2. lesz! Holnap nem tudom mit főzzek, de valami könnyű saláta ás husi lesz szerintem. Megkaptuk Katától a képeket, az alábbi bejegyzésben van három és az Amis blogra most töltöm majd fel a többit. Nagyon szépek, nagyon örülünk nekik..köszönjük!:)) wwww.ribizlifoto.hu Csak ajánlani tudom!!! Tegnap nem tudtam írni...mélységesen szomorú voltam. A temetésről csak annyit szeretnék írni, a szívem megszakadt, borzalmas fájdalmat éreztem. Ha Ádus nincs ott velem, nem tudom hogy bírom ki. Soha ilyen mély fájdalmat nem éreztem még. De napról napra tovább kell élnem, élnünk. A Kislányom és Ádus mindenen átsegít. A mi cs

Képecskék és bolondozásunk!:)

Kép
Többi kép: este az Amis blogon (http://www.nononaploja.blogspot.com/)!:)

NAGY ŐSZI ÁTALAKULÁS - fogyi verseny, 1. havi eremények!

TÁBLÁZAT FRISSÍTVE, A JOBB OLDALI LINKEN (KÖZÉPSŐ RÉSZEN, KÉPRE KATTINTVA!) Luna a győztes eddig mindenben (-9,6kg fogyás, -8,37%-ban, -3,17 BMI változás). A centikben pedig: mellben Mary fogyta a legtöbbet (6,73%), derékből Beus (8,51%), csípőből Nyugi (13,45%), combból Nyugi (7,04%) és karból Krita80 (9,38%). Szuperek vagytok csajok!:) De, mindenki másnak is tiszta szívből gratulálok!:) Pufókának és Catnek is köszönöm a sok segítséget!:)

Borzasztó!

Életmód blog, de írnunk kell róla és segítenünk KELL, úgy érzem. Soha ilyen jellegű katasztrófa a világon nem történt ! A vörösiszap katasztrófa egy elfogadhatatlan mulasztás...áldozatok, borzalom. Már amit a tévében látok is kikészít, hát még aki átéli. "A katasztrófavédelem a közeli patakokban savas anyaggal védekezik a lúgos szennyezés ellen, a rendőrség tanúkihallgatásokat kezdett. A speciális mentők és a katasztrófavédelem emberei folyamatosan kutatnak az eltűnt személyek után, jelenleg még négy embert keresnek - közölte Tili Károly kolontári polgármester. Bényi Mónika, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a rendőrök a település névjegyzéke alapján egy 76, egy 82 és egy 85 éves idős asszonyt, és egy 73 éves férfit keresnek. Egyelőre nem tudni, hogy őket tragédia érte, vagy nem is tartózkodtak otthon, amikor az iszap átszakította a gátat. Tili szerint a korábbi információkkal ellentétben mégsem találtak újabb holttestet a vörösiszappal elöntött településen, továb

Borzalmas idő van...

Kép
Pont most nem hiányzik ez a lehangoló, esős, szomorú idő! Ma jobban vagyok, mint tegnap voltam. De étvágyam továbbra sincs. Össze kell szednem magam, de szépen lassan, ez is meglesz. Ma délelőtt ettem mákos gubát (nem sokat), végre valami kajci, ami jól esett.:) Ma tornázok egy kicsit este, a Réka kártyák felsőtest 1.-et csinálom meg, de kb a 3/4-ét, az összes kar és hasat, de a feneket kihagyom, azt majd az alsótestkor. Nem akarok kimerülni, de a torna kell, olyan jól esik, ellazít! 10 kor ettem a gubát, mától figyelem nagyon, hogy 3 óránként, ha csak keveset is, de egyek. Most azon filózom, eszek egy kis virslit, azt talán kívánom is... Muszáj ennem, hogy legyen erőm és hogy ne fogyjak tovább! Ma itthon leszünk, sajnos még sétálni sem tudunk elmenni, ebben az időben. Reggel dokinál voltunk, Kicsikém 2 szurit is kapott...szegénykém!:((( Szépen jönnek az adatok és nagyon ügyik a csajok...az első hónap nagyon szép eredményeket hozott!:) Vigyázzatok magatokra!

Egy pillanatban fent, másikban lent.

Megzuhantam nagyon. Anyukám úgy látom jobban viseli és jobban fel tudja dolgozni, ami történik, mint én. Nagyon megvisel. Egyik pillanatban sírok, a másikban jobb és Amival játszok, nevetek.:) Csütörtökön temetés. Félek. Nehéz lesz, nagyon... Ma Ádus elvitt minket kikapcsolódni, jól esett. De ahogy hazajöttünk, megint elméláztam, megint úrrá lett rajtam a szomorúság. Ma tornáztam és tegnap is. Kellett, jól esett. Kicsit kikapcsolódtam, nem gondolkoztam, csak tornáztam....Mai adagom: RR középhaladó alsótest program 2. Holnap felsőtest program 1. lesz! Nekiállok a táblázatnak, 40 üzim jött adatokkal!:) Fáradt vagyok, de nem baj. Vállaltam, hogy segítenek nektek és ez nekem fontos. Számítotok rám és én meg is csinálom a táblát szerdáig. Nehogy rajtam múljon valaki álma, kérem szépen!:) KÖSZÖNÖM A SOK SOK KEDVES, EGYÜTTÉRZŐ LEVELET, NAGYON SOKAT JELENTENEK NEKEM!! Szép estét nektek!

NAGY ŐSZ ÁTALAKULÁS - fogyi verseny, 1. havi eremények!

Kérek szépen minden kedves versenyzőt, küldje nekem az adatokat, holnap estig! Szerdán szeretném, ha felkerülnének a blogra, az 1. havi eredmény adatai! Tárgyba kérem írni: Álnév+aktuális súly és a szövegrészbe a cm-ket! Bizony, már október van! Hamar elszaladt ez az 1 hónap. Büszke vagyok rátok! Sokan jelentkeztek és sokan aktívan csinálják is a megmérettetést!:)

Nagyon köszönöm, köszönjük!

A kedvességet, a részvéteket, a odafigyeléseteket! Tudom, hogy a halál az élet természetes része, de akkor is nagyon fáj. Fel sem tudom fogni, hogy többet nem látom. Az emlékek cikáznak, a gyerekkorom, az ott töltött nyarak, az együtt sütés, közös játékok. Az öröm, csodálat ahogy nézete és szerette a Kislányomat... Nagyon féltem a Papámat. 62 évet éltek le együtt...62 évet!!!! Tudom, élt 80 évet, 62 év boldog házasság, 6 gyerek, 14 unoka és 15 dédunoka...boldog ember volt. Mit kívánhat többet az ember ennél. Én tudom mit....hogy mindig éljen!!!! Elnézést, hogy a blog feketébe borult, de az élet vele járója, és "velem járója" is... a szomorúság. Nem vagyok mindig én sem boldog...sajnos! Az idő gyógyír...várom, hogy gyógyítsa a sebeinket!!! Vigyázzatok magatokra!:)