2013. augusztus 3., szombat

Gyorsgyaloglás...NonóÉletmód-os Lányok módjára.:)

Bizony... Ritussal elkezdtük és már csatlakoztak is hozzánk.:) Szuper.:) Kell a mozgás, együtt mozogni pedig mindig jobb.:) Megfelelő társasággal, szuper hangulatban, odafigyelve, rendesen gyalogolva, tartás, légzés, karmunka...kiváló mozgás és a legjobb zsírégetés.:)

6 órakor indultunk, 5,37 km tettünk meg 57 perc alatt.:)) Ritusnak megfelelő 120-130 pulzustartományon belül. Még nekem is annyira jól esett.:))))

Indulássss...
Ritus, Kati és Tüncivel.:)


Nyomjuk...


Kezdik érezni...popsi, comb...már alakul.:)


NonóÉletmód...a változás bennünk van!


Tündinek már el kellett mennie a végéről...hármas kép.:)


Ritus videó üzenete nektek:
(katt.)

2013. augusztus 2., péntek

Már a kezdeményezés is megtisztelő...

Meglepetésemre és óriási örömömre a NonóÉletmód-os Lányok szavaztak rám többen is, a FittAréna kedvenc Prezenterem, vagyis kit ajánlanának óra tartásra Fitt Arénán!!!:) Hihetetlen megtisztelő érzés és ezúton is köszönöm nektek. Remélem egyszer ott állhatok a FittAréna színpadán, legyen az kicsi vagy nagy.:) és azzal hogy tartok nektek egy fergeteges NonóÉletmód és Fitnesz tornát vissza tudom adni azt, amit most a szavazatotokkal nekem nyújtottatok.:)Valaki ezt írta nekem:
"...te nem "csak" egy edző vagy. Ennél sokkal-sokkal több. Elkezdtél fogyózni és életmódot váltani, de ennél sokkal többet tettél, azt hogy nem csak magadra gondoltál. Hány ilyen ember van? Felvállaltad azt, hogy igen Te is ugyan úgy küzdesz mint mindenki, és nem csak akkor segítesz másoknak, mikor te már rég elérted a célod, hanem közben velük, egymást erősítve segítesz. Motiválsz másokat, s közben erősíted magad is. Ami a lényeg, hogy Te nem egy közönség, egy tábor egy csapat élén állsz, hanem benne a közepébe, te vagy ennek a csapatnak a szíve lelke. Te nem mások fölött "osztod az észt", hanem együtt keresed a megoldásokat, velünk értünk és magadért tanulsz és adsz tanácsot, csinálsz edzést, támogatsz... És igen sokaknak segít ez, hogy Te is jártad/járod ezt az utat.Te vagy ennek az életfának a gyökere, ami egyre egyre magasabb-eredményesebb lesz, és egyre több a termése. Szóval, ez aztán az érték:)"


Köszönöm nektek.:))

Futottam, de ésszel.:)

Ma 5,1 km futottam 32 perc alatt! Ez a futás most úgy nézett ki, hogy emelkedőről le pici egyenes majd fel. Kemény volt, 365 kcal 27% zsír égett el. Átlag pulzus 141. Most a kezdő pulzusom valamivel jobb volt mind az elmúlt pár hétben, 113 alsó helyett 116 es a teteje 165. Vagyis elég jól 2-3 zóna dolgoztam a 141-el. Fogok rövidebbeket is futni, célom a pulzusom alsó határa 120 legyen minimum! Így is lehet fejlődni, nem mindig a nagy távok a nyerők.:)


Tegnap voltam LillaFitt-ben Testkezelésen...paprika krémet kaptam, írtam tegnap.:) Basszus képzeljétek el még, az esti Alakformáló edzés alatt is újra úgy égetett, mint reggel 9-kor mikor rám kenték. Délután picit éreztem, de a torna alatt azt hittem megpusztulok.:( És a zuhany alatt is...wááááá ez kemény cucc.:)) És a tegnapi E-Fit és elég durva comb-popsi Alakformáló után, ma igazán érzem, hogy van comb és popsi izmom.:)

Holnap BUDAPESTI NONÓFITNESZ...alig várom már.:) Ma véglegesítem a tornát...szerintem jóóó lesz. Egy kis cardió-intervall rész, majd comb, felsőtest, popsi és hasizom.:))

FONTOS! Lett egy új csoportunk:
NonóÉletmód - plusz size - a változás benned van
(katt a szövegre!)

Ez a csoport azoknak a Lányoknak, Hölgyeknek, Asszonyoknak jött létre, akik minimum 95 kg-val rendelkeznek, nagyobb súlyfeleslegtől (20-30-40 kg-tól) szeretnének megszabadulni. Ehhez van szükségük támogatásra, tanácsra, legyen az étrend vagy mozgás. Segítsük egymást.:) A NonóÉletmód- a változás benned van! a fő csoport, de szeretném ha itt, akinek gátlásai vannak ki tudna nyílni és elindulva az úton, a másik csoportban már bátran hozzászólna vagy éppen tanácsot adna, segítene a többieknek, újaknak, régieknek egyaránt.


Hétfőn, Kickbox edzés ÉRDEN!:)

2013. augusztus 1., csütörtök

Végig gondolva...

Ma Az E-Fitt után, ameddig a hullámban feküdtem és ÉGTEM (erről majd később) beszélgettük Lillával (LillaFitt). Az az igazság, hogy reggelente, mikor futni megyek és a Polar beméri az Own zone-t (aznapi terhelhetőség, abban a pillanatban szívösszehúzódás stb. nézi) nagyon alacsony értékeket mutat. Mostanában:
I. zóna: 113-131
II. zóna: 132-145
III. zóna: 146-161
Nagyon karcsú...és ezt már jó pár alkalommal megfigyeltem. Mondta Lilla ez a túledzettség miatt is lehet...igaz lehet.

Hazajöttem mértem egy Fitness tesztet (reggel jobb, de kíváncsi voltam) 48 lett, very good (utolsó fitt teszt: 47 volt) ezzel nincsen baj. Megnéztem, visszanéztem az órámban az adatokat. Mikor 5-6 km futottam reggelente: 128-178 adta meg az I-III. zónáig. Az egy szuper tartomány...aztán júliusban már volt, hogy 108-156 volt...ahhoz képest ez a 113 már megint alakul. Akkor volt durva a dolog, mikor a naptáram is tele volt: fehárvári bemutató, Maratoni hét...húzós július volt és a súlyom is június vége július indult meg. 

Félek attól, hogy túledzettem magam, mert a kajálást (fagyi, rengeteg dinnye) sporttal próbáltam kompenzáltam, ami hiba, mert az étkezés az első és utána a sport...így eredményt elérni. Sok a három futás, E-Fit, óratartások...szépen kell szoktatnom magam.

Úgyhogy nagyon oda fogok figyelni...most ez a felismerés és kattanás kellett azt hiszem. Jól is jön, hogy jövőhéten nem lesznek Lilláék, így E-Fit nem lesz, csak Testkezelés, mellette futok két kisebbet, esetleg egy nagyobbat. És nagyon fogom figyelni a reggeli pulzusomat, mert ha a béka feneke alatt lesz, akkor nem fogok rányomni 9-10 km-t...hanem csak 5-öt, sőt lehet az is gyorsgyalogolom...

Ezt azért írom le nektek, mert más hibájából tanul az okos...te legyél okos!!! Azt hittem engedhetek a gatyaszáron, ha úgy is sokat edzek (amit különben imádok is) és elengedhetem magam az étkezés terén...hát nem. Jönnek a kilók és a testem pedig fárad. 

Észhez térek, itt az augusztus, visszaállok egy egészséges, normális sportolásra. Mert nekem ez a cél, a prevenció, az egészséges sportolás, a fejlődés. Nem az élsport és hihetetlen eredmények elérése. 

Akinek van család, gyerekek, háztartás, férj, problémák (mindenhol vannak sajnos), hobby, ami nálam már munka is, mozgás, nekem a csoport, blog...stb. Fel kellett ismernem a határaimat...

Tanuljatok belőle!!!:)

Visszatérve égetés...ma paprika krémet kaptam a hullámágyban...DURVA!!!!! Nem tudtam beülni a kocsiba utána, konkrétan fájjjjjjjt, de nagyon. 

Timi ott volt állapotfelmérésen Lillánál...elvittem utána a buszhoz, kiszállt mellőlem és teli torokból sikítottam annyira fájt még akkor is.:)) Basszus, remélem hatásos lesz, ha már így égetett.:))

Timi nagyon jó állapotban van, a fogyás nagyon megfelelő volt, nincs elzsírosodva, szépen alakul az izom is...kicsit több súlyzós edzést ajánlott neki Lilla és vitaminokat, ha jól hallottam.:) Képecskék:Futásról...

Ajánlották nekem, hogy ne mindig fussak "hosszút", mert azért nekem a futás mellett ott vannak az Óráim,az E-Fit, az erősítés...nem szabad túlzásba esnek, főleg, hogy regenerálódnom is kell.

Így a heti három futásból kettő 6-7 km lesz, a másik hosszabb 9-10-11 km, meglátjuk. A 6-7 km-nél viszont fontos szempont lesz az idő, hogy gyorsuljak illetve megyek majd egyenes szakaszra, terepre, váltogatom.:)

Ma E-Fit edzésem van és hullámágy-nyirokmasszír utána, este Alakformáló órát tartok, holnap reggel pedig megyek és terveim szerint 6,4 km futok, itthon a háztömbök körül. A cél, jó időt menni, mondjuk 40 perc alatt megcsinálni.:)

SZOMBATON, NONÓFITNESZ TORNA BUDAPESTEN! 
A terem nagyságát lehet benéztem, nem gondoltam volna, hogy ennyien leszünk. nagy boldogság ez nekem, de ha adj isten telt házas lesz a dolog, akkor Alakformáló órát tartok és úgy tuttira beférünk.:) Viszont, ha tényleg sokan leszünk, az azt is mutatja egyértelműen, hogy szeptembertől tényleg érdemes heti szinten órát tartani majd!:) Nonó kicsi szíve boldog.:) És ha kell, keresünk nagyobb termet...egyébként már rajta vagyok az ügyön.:)

2013. július 31., szerda

Jönnek a NonóÉletmód TANK TOP-ok.:)

Bizony, sokan érdeklődtek már, hogy mikor lesznek,
NonóÉletmód-os TRIKÓK....hááááát ősztől.:))) 
Új desing, új kollekció, a megszokott négy színen túl feketében is:Úgy örülök, hogy szépen bővül a kis készletünk.:) Alakulnak a kiegészítők is, már van naci, felső, lesznek szoknyák és sapik is...mindig hozzáteszünk valami jópofát.:)

MÁSSSSSS!

Ma 9,2 km futottam, 60 perc alatt...nem a legjobb időm, de ma ennyi volt bennem. Ez is olyan kemény volt, mint talán még soha. Minden nap edzek és bizony érzem is. Az E-Fit is egyre maradandóbb dolgokat hagy maga után, kezdek izmosodni és szálkásodni.:)) Boldog Nonó kicsi szíve...:) 

2013. július 30., kedd

LillaFitt: E-Fit edzés és Testkezelés...

Váltottam ma Andikámat az E-Fit-en...Aki már lassan elfogy, olyan vékony.:)))


Elkaptam egy kép erejéig Lillát is.:) Nagyon kedvelem őt, okos, kemény Nő, jó ötletetkkel és nagy tudással. Csak ajánlani tudom mindenkinek a STÚDIÓ-ját!


És mikor nem kímélnek...de az a jóóóó.:)


2013. július 29., hétfő

Heti edzéstervem:

Erre a hétre így fognak kinézni az edéseim:

H: Hi-Lo aerobik 60 perc (pipa.:))

K: E-Fit és Testkezelés 60 perc

Sz: Futás, cél 9-10 km (60 percen belül)

Cs: E-Fit és Testkezelés 60 perc, 
Alakformáló óra 60 perc

P: Futás, cél 9-10 km (60 percen belül)

Sz: Reggel gyorsgyaloglás a Lányokkal 4-4,5 km,
NonóFitnesz Budapesti óra, Klasszikus aerobik 60 perc

V: Futás vagy pihi...meglátom.:)Szombaton szokott pihenő napom lenni, de most órát tartok, így lehet vasárnap alszok egy nagyot futás helyett, meglátom.:) 

De sűrű kis hét...hozzáteszem, hogy régen a heti 5-6 szor 20-30 perc, összesen: 120-180 perc helyett, mára: 420 perc.:) Ebből persze van, ami passzív mozgás, így a testkezelés 2X30 perc.:) A mozgás fontos része az életemnek, jól esik és kell.:) 

Sportoljatok rendszeresen, megéri.:) Heti 3-4 szer 60 perc is nagyon sokat jelent!:D