Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 1, 2012

Fáradt vagyok picit...

Jól esne egy nagy séta vagy torna, de kint megfagyunk, tornát pedig kár elkezdenem, mert Panka rögtön kel, este pedig szó szerint halál fáradtan d ő lök ágyba!!! De legalább egyszer kel enni Panka és 1-2 szer Amihoz is megyek, pisi-inni járatra.:) Panka nagyon ny ű g ő s, szerintem a fogacskája miatt, annyira sajnálom.:( Amica már jobban van... Tornára tegnap nem volt id ő m és energiám sem...talán ma...nagyon szeretném.:) Viszont ma megmértem magam és a súlyom: 64,5 kg!:))) Alakul! Mindenkinek hajrá...tudom, hogy nehéz, nekem is. Gyerekek, háztartás, diéta, blog, levelek...mindenki számít rám és itt vagyok, segítek.:) Összekapom magam, de tény: jól esne 12 órát aludni, egybe!:)))

Én is ember vagyok ám...

...de még mennyire.:)) Ma Amica és Panka is nagyon ny ű gösek, nagyobbik ugye beteg is. Pancsi most végre alszik. Amica kicsit leült mesét nézni. Ami nagyon akaratos lett mostanában. Ez már nem hiszti korszak, hanem néha már úgy érzem a kiskamaszkor, pedig hol van az még...1,5 órán keresztül próbáltam rábírni, hogy aludjon, majd ugyanennyi id ő volt, hogy végre rendet tegyen a szobájába. Kikészültem...5 vaníliás karika kellett az idegeimnek.:)) Éreztem, hogy ennem kell vm. édességet, különben sikítva ordítani kezdek nyomban. Szóval ennyi...pedig ma tök ügyi voltam...eddig és persze ezután is. Mert ilyenkor nem mondjuk azt, hogy: Na, a mai napnak már mindegy úgy is, AKKOR EGYÜNK!!!! Nem, ma már éppen az el ő bbit kell kompenzálnom és még ügyesebbnek lennem!!:) Hajrá csajok!

3. cikkem a lexi.hu-ra!:)

http://lexi.hu/eletmod/20120104_januar__induljunk_tiszta_lappal.aspx

3. napocska!:)

Na, tegnap már nem voltam olyan marha éhes estére. Hát igen, ehhez is hozzá kell szokni. Igazából 6-7 kor eszek utoljára, és min 10-ig fent vagyok. Ilyenkor szoktam a tv el ő tt csipegetni, van hogy gyümit, vagy sótlan mogyorót, vagy Norbi csokit, de akkor is nasi...most err ő l szoktatom le magam.:) Viszont jól érzem magam nagyon. Tegnap tornáztam is, Réka comboztam és pár csíp ő gyakorlatot is hozzá.:) Mai terv: fels ő test és has.:) Remélem mindenki jól van és ügyeskedik!:) Ma este felkerül az új cikk a Lexi.-hu-ra.:) Szép napot!!!

Magamnak (is)!

Visszaemlékeztem... Amirával: 80 kg-val lettem állapotos-96 kg-val mentem szülni-92 kg voltam mikor szülés után először mértem magam (2 hetes volt kb. Amica) és mikor Ami 3 hós lett, akkor álltam neki a diétának 98 kg-val (de előtte is mértem magam és a csúcs 99 kg volt!) Pankával: 60 kg-val lettem állapotos-75,5 kg voltam, mikor szültem-69.0 kg voltam a kórházból hazajőve. Ezt tartani tudtam 2 hónapig, aminek nagyon örültem, féltem hogy sokat hízok majd a szopi alatt, mint anno, de okosan próbáltam táplálkozni, hogy Pancsinak és nekem is jó legyen, így nem híztam. Majd a kórház után, 67 kg lettem, ennek nem örültem, mert a mérhetetlen aggódás és félelem miatt fogytam. Utána, hogy elapadt a tejvcim nekiálltam, de csak úgy félig meddig, így tartok most 65,4 kg-nál, Panka baba 4,5 hónapos lesz. Anno, Amica 1. szülinapjára 68 kg lettem, ami a nagy álmom volt. Most Panka fél éves korára lesz a célom visszanyerni a régi (nagyfogyi utáni) alakomat. A kettő között a különbség ann

2. napocska!:)

Els ő napon t ú l vagyunk Lányok.:) Nem volt könny ű . Amica beteg, Panka is ny ü gike volt tegnap, azt sem tudtam merre vagyok arccal el ő re. Est é re meg olyan é hes voltam, de be é rtem egy alm á val. Legal á bbis az eszem be é rte.:)) De meg á lltam, nem ettem m á st. Az jutott ugyanis eszembe, hogy nem akarok most már hónapokig ezzel a 3 kg-val vacakolni, lenyomom gyorsan, aztán már csak meg kell tartani!:) Viszont a torna elmaradt. Nagyon nem jut rá id ő m, tegnap kb este 9-10 kor é rtem volna oda, hogy torn á zzak...de akkor m á r ink á bb az á gyat v á lasztottam. Tudom, mindent meg lehet oldani, de vannak napok, amikor sajnos nem. De rem é lem ma ö sszehozom a torn á t.:) Mindent bele Csajok.:)) N ő v é rk é m is nyomja vel ü nk, lassan Anyu é k is elindulnak.:)) Ny á rra Bombacsal á d lesz ü nk!!!

Indulás!:))

Aki eddig nem vágott bele a diétába, az ma kösse fel a gatyót és hajrá!:)) Most már nincs kifogás…se Karácsony, se Szilveszter! Jelszavunk: Nyárra, BOMBANő leszek!!! Mai súlyom: 65,4 kg...legközelebbi mérés, egy hét múlva. Amica beteg sajnos.:( Délután dokihoz viszem...

2009-70kg! 2010-60kg! 2011-65kg!

Kép

Holnap indul a Mandula!!!

Kép
Bizony.:) Ma mérlegre sem mertem álltam. Szilveszter… fini vacsi, éjjel virsli, korhely leves. Nem ettem kenyeret és köretet is keveset. Illetve a sütivel Ádus szerint, kár volt bepiszkítanom a tányéromat!!!:)) De, azért van félnivalóm! De a lényeg nem is ez, hanem a cél!!! Ami nem más, mint febr 16-ra...vagyis Panka baba majdnem fél éves korára (febr 19) 62 kg-t elérni!:))) Készüljetek Csajok, holnaptól odacsapunk, sőt már mától!:)))) Még egyszer: BUÉK nektek!