Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 25, 2014

Kefires sütemény, rizsliszttel és őszibarackkal

Kép
Hétvégére szeretnél valami egyszerű, gyors és persze finom sütit? Szívből ajánlom a kefires sütit, semmi extra hozzávaló nem szükséges. Gyümölcsnek is azt tegyél bele, amit éppen találsz otthon.:) Hozzávalók: 1,75 dl kefir  2 db tojás  200 g rizsliszt  60 g eritrit és pár csepp foly. édesítőszer 0,5 dl kókuszzsír 0,5 csomag sütőpor  100 g őszibarack Elkészítés: A hozzávalókat keverőtálba tesszük és géppel simára dolgozzuk. Ezután sütőpapírral bélelt szögletes formába tesszük.  A tetejére szórjuk a kívánt gyümölcsöt. Légkeverésen 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt aranyszínűre sütjük (tűpróba!). gyerekekkel is meg lehet csinálni és nincs utána sok piszkos edény sem! Csak ajánlani tudom!:) Összesen: 1480 kcal/ 178ch/ 34 fehérje Nekem 18 szelet lett, 1 kocka: 82,2 kcal/ 9,8 ch/ 1,8 fehérje Nagyon finom sütemény, de a rizsliszt kcal és ch tartalma elég magas, máskor keverni fogom más liszttel, mondjuk tk. tönköllyel!:D (!!!Rizs

Kincses ovinak tartottam Kölyök aerobik órát

Kép
Gyerekekkel tornázni a legjobb a világon, lelkesek, kedvesek és nagyon bírják a strapát.:) A tornát megelőzte egy jó kis ÉRD ARÉNA látogatás illetve egy kis tízórai is, vajas kalács és kakaó.:) A kézilabda csapat kabalája, a Sárkány is eljött a gyerekekhez és természetesen a tornán is velünk tartott.:) Ha más Óvodák is szeretnének ÉRD ARÉNA látogatást tenni (körbevezetés, tízórai, közös torna, játék), akkor írjanak az info@erdarena.hu e-mail címre!

Életmód tábor, ahol én is ott leszek...

Kedves Táborozó! Szeretettel köszöntelek az érdeklődők sorában! 5 éjszakás Életmódváltó Táborom rendhagyó a maga nemében, ezt jelzi elnevezése is! Az egyetlen lehetőséget, magát az esszenciát tárja fel előtted, melyet, ha sikeresen megértesz és elsajátítasz, egész életed megváltozhat annak minden egyes területén. Minden kocka a helyére kerülhet végre! Tehát ez a tábor a MINŐSÉGET keresőknek szól elsősorban! • Azoknak, akik már aktívan foglalkoznak életük megváltoztatásával mert már felismerték, hogy csak az aktív cselekvés hozhat változást. • Azoknak, akik már voltak önismereti, személyiségfejlesztő tanfolyamokon vagy előszeretettel olvasnak efféle könyveket, de valahogy még nem állt össze a kép hogy akkor mit is kellene most csinálni?! • Azoknak, akik végérvényes változást akarnak az életükben! Legyenek azok magánéleti problémák, önértékelési válságok vagy akár munkahelyi gondok.  • Azoknak, akik gondolkoznak azon „Mi volt vajon előbb a tyúk avagy a tojás”?!

...mert mozogni jó!:)

Kép

Tegnapi edzésem

Kép
Futócipő helyett, nyeregbe ültem...hallgassunk a testünkre, ha lehetőségünk van rá. Nem kell mindig csak futni vagy egyféle edzést végezni. Igenis fontos a változatosság, mert az bizony az gyönyörködtet. 17 km tekertem 51 perc alatt...nagyon jól esett.:)