Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 8, 2012

Versenyzők!!!!Holnap!!!

Várjuk a heti súlyadatokat!:) Ne felejtsetek el reggel méreckedni!!!! és legkés ő bb ha lehet d é lut á n 5-6ig k ü ldeni Juditnak a sz á mokat. Tárgyba: Név+ aktuális súly, pl: Nonó 61.5 kg Szép hétvégét!

Hajrá Csajok!

Sok Versenyzőnek nagyon szépen megy a diéta, beindult a dolog és tele vannak emiatt energiával és lelkesek, ennek szívből örülök.:) Akinek lassabban indul a fogyás, se kenődjön el, jó? Mások vagyunk, mindenre máshogy reagálunk, mindenki eléri a célját... meglátjátok!:) Én ma reggel farkaséhesen keltem...különben sincs valami szuper napom. Fáj a fejem, hátam, álmos vagyok és nyűgős. A héten egy futás, két Zumba, két csípő-popsi (zumba utána) és egy comb torna volt a napi séták és rohanás mellett. Asszem ma pihi nap, elfáradtam minden szempontból.:) Holnap viszont futni fogok!:) Szép napot!

NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 - Friss kezdő táblázat!

http://tavasznyar.valtozas.fotoalbum.hu/?get=/viewlarge/pictureid/18055 Jelentem, 152-en vannak a Versenyben! Szenzációs!:))

Nagy Tavaszi-Nyári Átalakulás 2012 -Találkozó!

Kedves Versenyz ő k, Mit szólnátok egy nagy Tavaszi-Nyári Átalakulás 2012 Találkozóhoz a verseny végén? Aki teheti, eljöhetne, olyan szuper lenne. Elmennénk egy jó kis étterembe ünnepelni, majd esetleg bulizni is. Sok dögös, csini N ő !!!!!:)) Ajjaj, lesz baj!:)))))))))))))) Az els ő h á rom helyezettel ú gy szeretn é k é s fogok is tal á lkozni, mert a nyerem é nyeket é n adom á t nekik!!!! Már alig várom.:) És mit szóltok a Wellness Magazin egy éves el őfizetéséhez? Bizony, az első három helyezett ezt is megnyeri!!!! Lehet neveznem kéne….!:D

Torna,

Mai tornám is megvolt délel ő tt, m é ghozz á a R é ka 2011-es B comb, l á bs ú llyal é s step paddal.:))) Eltelt m á r az ó ta p á r ó ra, de m é g remeg a lábam...ezt már szeretem.:) Ugyanis, tegnap megint kipróbáltam egy másik oktató által tartott Zumbát...éssssss: Zumba= beigazolódott, hogy vagy nem találom a megfelel ő oktat ó t ( 3. -on voltam 1 h é t alatt) vagy nem nekem val ó . Egyszer ű en hazaj ö v ö k é s valamit kell még mozognom. Tegnap is m é g kellett, hogy popsi-cs í p ő torn á zzak egyet, mert kev é s volt. Ú gy d ö nt ö ttem maradnak az itthoni torn á k, ha é ppen van, akkor heti egy cardió dance és heti egyszer talán megoldom, hogy bejussak Réka 90 perces tornára.:))) Mellette pedig, amikor tudok futok.:)))

Nem szoktam ilyesmiről írni...

…mert nem szeretném, hogy azt higgyétek nagyképűség, magamutogatás, vagy hogy elszálltam magamtól. Egyáltalán nem, egyszerűen nagyon jól esik.:) Rengeteg, úgy értsétek ahogy mondom, rengeteg levelet kaptam az elmúlt 1 hétben (versenyen kívül is). Sok kedvesség, dicséret és tanács kérés volt a sorok között. De kaptam két levelet, ami annyira jól esett nekem.:) Az egyikben azt írták nekem, hogy a Ducik Angyala vagyok, a másikban, hogy a blogom, a Kitarás Bibliája…lehet ezek nagy szavak, de nekem annyira jól esnek, mert nekem tényleg fontos, napi szinten a lételemem, hogy segítsek azoknak, akik kérik és a blogommal erősítsem őket.:) Mert én is végig jártam a létrát és tudom milyen nehéz, mennyi a buktatója, de mennyi az öröme is.:) Számomra ez a misszió tényleg fontos. Nem szeretném megtartani magamnak, hogy sikerült lefogynom, mert nekem öröm segíteni másoknak. Nem titok ez, sőt. Nekem nem az a célom, hogy mutogassam magam, hogy na, ez vagyok én, de hogy hogy értem el, az

Kis játék...

2010 tavasz: 67! 2010 ősz:92! 2011 tél: 68! 2012 tavasz: 145! Na, milyen számok ezek????

Fontos!

Félek, lehet az nem derült ki egyértelm ű en a felhívásból, de szerintem fontos megjegyezni, hogy csak azok közül kerülhetnek ki a Gy ő ztesek, akik minden héten becsületesen küldenek súlyadatot. Így korrekt és nyomon követhet ő a dolog! Nincs sok kérés, nincs meghatározva a diéta módja, hogy hányszor és mire tornáztok, ezt az egyet kérjük betartani!:) Köszönjük!!!!

NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 - Kezdő táblázat!

Kép
Hihetetlen, de eddig 164 Versenyz ő jelentkezett! Mekkora szám, atya ég...el sem tudjátok képzelni mekkora öröm ez nekem, hogy ennyi embert meg tudtam "gy ő zni"! El tudtátok hinni, hogy nincs lehetetlen és tesztek érdemben azért, hogy elérjétek az álmotokat! Már most nagyon büszke vagyok Rátok.:) Fontos! Aki nincs a táblázatban, küldje nyugodtan az adatokat magáról (de figyelmesen, mindent küldjön el) és az 1-2 napon belül felkerül a táblázatba, frissíteni fogjuk. Azt követ ő en minden héten (így most is) vasárnap este 22:00-ig várjuk a súly adatokat, melyet hétf ő n teszünk ki a blogra. Vasárnap reggel leméred magad, küldesz egy gyors mailt a yahoo-ra (1 perc) és le van a gond. Azt követ ő en, ha valaki nem küldi, vagy lemarad (heti eredmény), már csak a következ ő héten kerül bele az új súlyadattal a táblázatba, hiszen különben állandóan frissíteni kellene a táblázatot, az pedig rengeteg és állandó munka lenne. Megértéseteket köszönöm! A Fb-on nagyon pörög az é

NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 - Indul a Mandula...!

Csodás reggelt Lányok! HÁT AKKOR INDULJON A 4. VERSENY! Mindenkinek sok sikert, kitartást és er ő t kívánok. Okosan és vidáman!:) Bármilyen kérdésetek van a 3 hónap alatt, írjatok privát mailt vagy itt illetve FB-en kérdezzetek.:) Tudjátok, lehetetlen nincs, csak akarni és tenni kell érte! Amiért mi magunk megdolgozunk, azt soha, senki nem veheti el t ő lünk!:D

Húsvét!:)

Kép
Gyöngyvirágaim... Bizony, én is szoktam.:) Kinder Nyuszi, nyami.:)) Nonó féle habos krémes! Nagyon ízlett a locsolóknak!:) És a tojáskáink...Amival ketten készítettük!:)

Holnap kezdődik a Verseny...

Kép
Aki még nem küldött adatokat, az tegye meg! Csodálatos ajándékok és szuper csapat vár rád! Érd el az álmodat, csak rajtad múlik!:)

Még 2 nap és indul a mandula...

Kép
Aki még nem tette, ápr. 10-ig jelentkezhet!:)) NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 – A VÁLTOZÁS BENNED VAN! 4. Fogyókúra verseny! Ha még nem érted el az ideális vagy álom súlyodat, még van időd nyárig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (főleg lelkileg), hogy támogassalak végig a 3 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenni érte! A verseny részletei: 1, Verseny időtartalma Az időtartam: 3 hónap! Április 10-július 10-ig tart. 2, Versenyre jelentkezés Jelentkezni: avaltozasbennedvan@yahoo.com –on lehet. Tárgyba kérlek azt írd: NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS – A VÁLTOZÁS BENNED VAN! Adatok amiket még kérünk: Becenév, kor, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly. Kezdeti körfogatok(cm): (Kérjük a mellékelt kép szerint mérni!) mell (képen:2) derék (képen:4) csípő (képen:5) comb (képen:8) vádli (képen: 6) nyak Kérünk még képet is, azt viszont ide kérem: nonoeletmod@gmail.com-ra (csak nekem lesz meg, ez sehova nem kerü

Húsvét vasárnapi menü:

Kép
Reggelire frissen sült sajtós-túrós rudacskák voltak.:) Nagyon szeretjük. Most el ő ször kókuszzsírral csináltam, tényleg szuper, de picit kevesebb kell máskor (16 dkg használtam, recept szerint 25 dkg margarin kéne pedig), picit talán zsíros lett. Tízórai ma kimarad, mert tele vagyunk a rudakkal.:) Ebéd: isteni finom húsleves, már f ő ...minimum 3 órát f ő zöm. Utána Nonó féle habos-krémes. Már kész van az is.:) Uzsi- Vacsi: sonka, töltött tojás, sok zöldség, nekem slim kenyér... Ésssss, lassan állunk neki a tojásfestésnek, eddig sütöttünk, f ő ztünk.:)) Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!:))