Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 17, 2012

Cardió dance képek.:) Brutális, de szuper volt.:) Jövőre folytatjuk!:D

Kép

Vége a cardió hétnek...:(

Kép
Kis csipet csapatunk.:)  Sajna többen hiányoznak a képről...

Rájöttem...

Kép
....hogy én szeretek itthon tornázni. Sokan mondják, hogy nem tudják rávenni magukat, kell a társaság, a hangulat. Persze én is szeretek közben nevetgélni és lazulni, de én szeretek nagyon itthon is tornázni.:)) Sőt, most, hogy egy hétig mentem cardióra, már már hiányom van az itthoni tornákból. Holnap asszem nyomok is egy kis Rékát vagy Enikőt.:))) Összesen eddig 1.6 kg ment le a cardió dance hét alatt, ennek örülök, mert nagyon elszaladt velem a ló, már jóval 62 kg felett voltam, most így volt egy kis fék.:) Szeretek 61 kg körül mozogni, nekem azt hiszem ez az ideális.:) Legalábbis én úgy érzem.:) Azt írták páran, hogy régen tettem magamról képet a blogra...igazából mostanában nem is nagyon készül rólam kép (nem változok már, addig csináltam magamról, legyen összehasonlítási alapom.:)) Állandóan a Lányaimat fotózom, olyan csodaszépek (elfogult vagyok tudom.:)) De most csináltam magamról, alakul a barnaságom, nekem az a legszembetűnőbb.:))

Nyomtuk ezerrel tegnap is.:)

Kép

Utolsó...

...cardió dance lesz holnap.:( Szomorú vagyok, nagyon jól esett minden este, tény az 50 fokban nem volt egyszerű, de megcsináltuk! Holnap pedig ráteszünk még egy lapáttal.:))) Más!!! Van olyan Férj, aki egy héten keresztül, egy szó nélkül, minden este lefürdeti, vacsoráztatja, altatja mind a két kislányát, előtte játszik velük, mesét olvas nekik és mikor Anya hazaér a tornából (egy hetes tánc tábor esténként) még vele is kedves, nem bántja, hogy elment, sőt örül, hogy az Anyuka jól érezte magát és kikapcsolódott...van!!! Az én Férjem az és én annyira, de annyira SZERETEM ŐT!:)))

Dance, dance...:))

Szuper a csapat, szuper a hangulat és szuper a Tanár is természetesen.:)

Ma újra cardió dance!!!

Kép
Alig várom már, mert tegnap a strand után már nem volt erőm tornázni...de a strand annyira jó volt, Amica annyira élvezte Kishableány volt, nekem is jó színem lett, sokat nevettünk.:) Nyáron gyakran fogunk menni, mert a Kislányom odáig volt teljesen.:)) Cardió dance 2. nap: Szuper kiscsapat, sajnálom, hogy jön a nyári szünet nemsokára... Ma újra felkötjük a gatyát.:))) Hajrá Csajok, hajrá Jani!:)

Ma "pihi"!

Ma Amicának sem lesz 4-től f7-ig tánc tábora és nekem sem cardió dancem, hanem megyünk strandolni a J.P-sekkel.:)) Jajj, de jó lesz!:) A tegnapi cardió dance is szuper volt, jobban bírtam, mint hétfőn, bár most csak 10 dkg ment le, de megittam kb. 5 l folyadékot biztos a tegnapi napon.:)  Persze, a mai nap sem marad ki az edzés, szerintem popsi-csípő-has tornát csinálok, vagy felsőtestet, meglátom mihez lesz kedvem.:))) Illetve mikor lesz időm, szerintem csak este. Ebédre, a tegnap frissen szedett meggyből, készítek kefires-meggyes sütit és eper-meggy levest, a főétel pedig sültcsirke lesz.:) A sütike (is) nyami, na abból tutti eszek egy keveset.:)) De persze okosan készítem el.:)) A lakásban különben sincs hideg, de így, hogy a legnagyobb melegben sütök is...de nem érdekel, a gyerekek örülni fognak a hamiknak.:) Legyen szép napotok és élvezzétek a nyarat!:))

Brutális cardió dance!!!

Két dolog miatt is...az egyik, hogy a Csarnokban konkrétan 50 fok van, a másik, hogy szokás szerint szuper a hangulat, jókedv, nevetés és tánccccc, izzadás, zsírégetés ezerrel.:)))) Este a torna után megittam a fehérje shakemet...jól esett, eltelített.  Ma torna után kefirt fogok enni.:) Mai ebédünk: bazsalikomos csirke, rizzsel, kovászos uborkával.:))) Tízóraira málnát ettem, de csak negyed kilót vettem, horror árban van basszus... Viszont vettem dinnyét, az lesz az uzsi.:) Egy nap alatt 1 kg leugrott, ami persze még csak víz, de azért örülök.:) Ma 10 hónapos a Kishercegnőm, aki már feláll, kapaszkodva jár, ha kedve van mászik, de még mindig  a kúszást szereti a legjobban. Mosolygós, kedves Tündérke...imádjuk, a Nővérével együtt.:) Ja és persze Amica is tánctáborozik, bizony 3 évesen, napi 3 óra tánc, büszke vagyok rá, Soha nem erőltetném rá, de maga döntött így és szereti. Én pedig büszke vagyok rá és boldog, hogy ilyen korán "sportol" valamit és m

Nagy tavaszi-nyári átalakulás 2012 - 10. heti eredmények!

Kép
Szépen haladnak a Lányok továbbra is és már csak 2 hét van hátra.:)) Nagyon boldog és büszke vagyok, eszméletlen mit értek el eddig is a Lányok és mit fognak a végére???!!!  A 10. héten, összesen 71 lány küldött adatot, akik a múlt hét óta 21,7kg-ot fogytak !!! A legtöbbet, 2 kg-ot, Ficanka00 fogyta,  %-ban pedig Szilo -14,04!!!!!! Szuperek vagytok, csak így tovább.:)))