Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 8, 2014

5 éve...

Kép
...a mai napon döntöttem el, változtatok...életmódot váltok és mozogni fogok!:) Hittem magamban és tettem a célomért minden egyes nap. Küzdöttem, harcoltam és nem adtam fel soha!

Mai választható lehetőségek...akár mind a kettő!

Kép

Lazsuci...a mi fitt Mamink

Kép
40 kg fogyott...2 éve tartja a súlyát és nagyon nagyon büszke vagyok rá.:) Mert nem kell fiatalnak lenni, akarni kell és tenni érte.:) Ezt írta ma nekünk: "Képzeljétek túl az ötvenen sok-sok kiló plusszal, egyszer csak jött a Nonó és együtt működve 2 év alatt -40 kg. Bizonyíték a kép ahol az unokámmal vagyok 1 hónapja készült, hogy egy kilót sem híztam vissza. Tehát hajrá nektek is sok sikert, sőt vonjátok be Édesanyátokat is."

Bicajozás...

Kép
Sokszor hallom, kérdezik tőlem: "Én csak bicajozok, elég az? " A birngázás egy nagyon szuper mozgásforma, lehet hajtós is, versenyszerűen is sokan űzik, lehet zsírégető mozgás is, állóképességi vagy csak hobby bicajozás. Mindegyiknek megvan a maga előnye. Én szeretek bringázni, de soha nem tekertem sokat, vagyis 15 km felett, mert a bicaj nekem kikapcsolódás, nem olyan, mint pl. a futás. De a Férjem heti szinten 90-100 km körül teker, neki az az edzés. Figyel a pulzusára, hogy megfelelő sebességgel haladjon, hogy a pedálfordulat meglegyen... Had büszkélkedjek...Óriási eredmény az, hogy mikor a gyerekek a mamánál alszanak és megkérdeztem, mit csináljunk este, mozi vagy étterem??? Azt feleli: Tekerjünk egyet...mert a mozgás mára neki is fontos lett. Bizony, mert a türelem rózsát terem.:) Így letekertünk 32 km-t szombaton és elmondhatom, a bicajozás bizony kemény sport. De, nem mindegy mi az edzésed célja, a szerint érdemes gyorsan vagy lassan tekerni, hosszabb

Versenyünk második helyezettjének...

Kép
Hablaty-nak a fényképe is megérkezett, és valami eszméletlen a változás!!!:)  Szívből gratulálok.:)