Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 31, 2010

Szuper napunk volt!:)

A délelőtt itthon voltunk, reggel sétáltunk egy nagyot, majd gyümi tortát sütöttünk (zabpehelylisztes, édesítős) és sokat játszottunk!!:))) Miután Ama felébredt, mentünk kézilabda meccsre. Utána Anyósomnál voltunk, majd jöttünk haza és tornáztunk ketten egy nagyot, Ami kedvencére, a Réka 2008 comb részre!:) Amicike alszik már, Apa dolgozik:( én pedig bevackolom magam és nézem az X-faktort.:) Holnap pedig Állatkert, ha pedig rossz idő lesz, valami más...de együtt leszünk és az nekünk mindig csodás és nagyon fontos!:D Megyünk a Dédi papához is, mert szülinapja lesz...sütök neki Brownie-t, persze cukormenteset, mert neki csak olyat szabad! De imádja, ha cukorral, ha nélküle a Brownie-mat!:D HOLNAP ESTIG VÁROM AZ ADATOKAT, SÚLY ÉS CM-KET IS!!! Szép estét!:)

Sok mindent meg kell élni....

..jót és rosszat, hogy az ember értékelni tudja a dolgokat! Nekem nehéz volt eleinte, vagyis inkább fura, hogy nem szerethet mindenki. De megtanultam, van akinek tetszik a stílusom és van akinek nem. Ezzel semmi gond nincs, hiszen, én sem szeretek és olvasok mindenkit. Tudni kell ezeket a dolgokat kezelni. Én elfogadom a negatív kritikákat, legyen az bármi. De a stílus, na az már nem mindegy nekem sem. Meg kell adni a tiszteletet a másiknak, még akkor is ha nem kedveljük. Én akkor tiltom le az embereket a chat-ről, ha azt érzem, szívügye lett, hogy engem utáljon, mindig megjelenjen és találjon valami kivetnivalót abban, amit csinálok és írok. Illetve mikor már az engem kedvelőkkel is el kezd kekeckedni. Az emberek nem egyformák. Én csak egyet mondhatok: Ne foglalkozzunk mással és másokkal, csak akiket kedvelünk és szeretünk. Én boldog ember vagyok. Büszke vagyok rá, amit sikerült elérnem, kemény munka árán, még ha ez sokak szerint nagyképű is. Sok sok tervem van és sok álmom, amit el

Reggel sikerült belőnöm!:)

Kép

Megint megmozdítottam 1-2 embert!:)

Kaptam hideget és meleget a hajamra...de ez így természetes. Nem tetszhet mindenkinek, mindenki. Nekem tetszik és vallom, hogy mindent ki kell próbálni és hiszem, hogy kell néha egy egy nagy dobás és megújulás az életben!:)) Mai ebéd: rakott görög burgonya, darált húsos, feta sajtos, tejszínes!:) Remélem nyami lesz!!!:D Mai torna: Még nem tudom...tegnap Nonó torna 1 volt...ma valami fenekes keménység kéne!:) De lehet futópad lesz!:D Hétvégére alakulnak már a programok!:) Ma semmi extra, csupán a szokásos, főzés, mosás, játszóterezés!:D LÁNYOK, VÁROM AZ ADATOKAT SZOMBAT ESTIG...VASÁRNAP SZERETNÉM MEGCSINÁLNI, HOGY HÉTFŐRE FELKERÜLJÖN a blogra! Mindent bele....lássuk ki volt eddig a legjobb, legügyesebb és legkitartóbb a 2 hónap alatt!:))) Csodás napot!!!

Hajcsi!:)

Kép
imikimi - sharing creativity Nagyon örülök, hogy belevágtam az új séróba. Nagyon tetszik! Jó viselet, fiatalos, őrült és vad!:)))

Új hajam!:)

Kép
Sokaknak tetszeni fog és sokan rosszul lesznek! :) Levágtattam a hajamat, kis dilis lett....csak úgy hirtelen jött az ötlet, bár már ezer éve ki szeretném próbálni a rövid hajat...és miért is ne??? 25 éves vagyok, mikor ha nem most...és a lényeg, a Lányom azt mondta: Anyaaa szuper!!!!:)

Jobban vagyok...de még nem az igazi!

De ma már tornáztam....muszáj volt, nagyon hiányzott, már tiszta bolond voltam!:) Kell a torna!!! Nekem ez energia, feltölt!:D Nonó 1 torna, fenék nélkül, helyette vádlit csináltam!:) Most főzök éppen, pörkölt lesz, durum tésztával.:) Ami sétál a Mamival.:) 5 kor kelt ma és nagyon hisztis volt!:( Remélem jobb kedve lesz a levegőzés után.:) Már felporszívóztam, felmostam!:) Szép rend van. 11-re megyek fodrászhoz (alvás időben, Ami-ra Anya vigyáz!)...az is rám fér már nagyon!!!!:)) Megjött a Kicsikém...csodás napot!!

Már úgy várom!:)

Norbi Update oldal: "Az új, téli Réka Alakreform magazin és a 2010-es dupla DVD is elment gyártásba. November 20 után kapható az Update üzletekben is!"

Megfázás-nyirokmasszázs!

Írták, ma ne masszíroztassak, mert nem tesz jót ilyenkor. De több helyen is olvastam, hogy jót tesz és igazából a masszőrben is bízok akihez járok, hogy rosszat nem csinál! A doki azt mondta, gyulladt a torkom, de főleg megfázás, azért fáj a fejem, tarkóm... "A megfázás valójában csak azt jelzi, hogy szervezetünkben ártalmas méreganyagok halmozódtak fel, melyeket most szervezetünk szeret­ne kitisztítani magából. Ilyenkor a különböző reflexpontok masszíro­zásával segíthetünk a nagytakarításban, illetve mirigyeinket és szerveinket többletmunkára serkenthetjük. Megfázás alatt ezért legjobb, ha az agyalapi mirigy reflexpontját ingereljük, melyet a nagylábujj, illetve a hüvelykujj közepén találunk, valamint a torokhoz kapcsoló­dó reflexterületeket. Érdemes még megmasszírozni a tüdő pontjait is, mivel így szervezetünk többletoxigénhez tud jutni. Az egész területet jól masszíroz­zuk át, különös figyelmet szentelve az itt található érzékeny pontok­nak. Keressük meg ezeket a f

Diagnózis: Torokgyuszi!!!

Sajnos....!:( Már este sem voltam jól...de reggelre meg aztán főleg nem. Mentem is gyorsan a dokihoz, nem akartam, még szarabbul lenni. Hála égnek még Ami sem kapta el és még nekem sem tapadt le, nem köhögök! Csak a fejem, fülem fáj, tarkóm, torkom.... Doki is mondta, hogy jókor mentem! Pár nap és jól leszek a bogyótól, amit írt. Hívtam a masszőrt, hogy ma nem megyek, de azt mondta menjek csak, ha nem vagyok lázas, csinál nyirokmasszírt és kimasszírozza a bacikat! Ma sokat iszok nagyon, pihenek és este masszázs...holnapra pedig újjá születek!:) Ma csak főzök, krumpli főzeléket, az hamar kész. Apa Tündér szép rendet tett...Ami is egy kis csoda, hagyott reggelé aludni, most Anyuval sétál.:) Ma, semmi torna...helyette pihenés!!!! Szebb napot mindenkinek!!!!

Mai nap: fáradtság!

Annyira nagyon elfáradtam ma, hogy nagyon!:) Tornázni sem volt kedvem, pedig az nálam ritka. Végül Réka 2009 fenék rész csináltam, de elég is volt. De nem is lett volna többre időm, mert kelt Ami 25 perc alvás után... Na, emiatt ma nagyon nyűgös volt a Kicsikém és ma kellett mosnom, vasalnom, főznöm, sütnöm... szóval nem unatkoztam. Enyém volt 3 gyerek is, na nem egész nap, volt, hogy Anyunál voltak a Keresztek, volt hogy nálunk!:) Ja, és voltunk Amival sétálni, játszóterezni is!:) Kimerültem!:) Fáj a torkom, a fejem. Most megyek fürdeni és aludni, mert rám fér!:) Holnapi torna: Futás és hasizom!:) Holnap masszázs és csütörtökön fodrász...jól fog esni mind a kettő A TESTEMNEK és A LELKEMNEK IS!!!!:) Mai sütim: Kekszpogácsa (IMÁDOM), kívül ropog, belül puha..nyami!), annyiban változtattam rajta, hogy 20 dkg zabpehelylisztből csináltam és 3 győrit tettem bele! Nagyon ízlett mindenkinek!:) Csodás estét mindenkinek!!!

Női teázó, cikk!:)

Egy nagyon kedves Lány felkérésének eleget téve, megírtuk a fogyásom történetét megint, picit másképp!:) Szerintem jól sikerült, remélem megint tudok segíteni 1-2 embernek:) http://www.noiteazo.hu/hirek/38_kg-os_fogyas,_ahogy_egy_igazi_mai_no_csinalja/5/2379/

8. heti táblázat!:)

...is felkerült a blogra!:) Nyusz vezet mindenben: -11,1kg, -13,57% és -4,03 BMI változás. Gratulálunk neki!:))) ...és persze a többieknek is!!! Hajrá csajok!!!! Szombat este 6-ig várom, a HETI MÉRLEGELÉSI EREDMÉNYEKET ÉS CM-KET IS! Szokásos módon: tárgyba a becenév+aktuális súly, a szöveg részbe a centiket kérem megadni!!

Zabpelyhes-csokis szelet!:)

Kép
Mai finomság...Dédinek készítettem, aki cukorbeteg! Szerintünk, nagyon finom lett!:) Hozzávalók: 10 dkg zabpehelyliszt 1,5 tk búzasikér 0,5 kávéskanál szódabikarbóna 4 tojás 4 dkg zabpehely 0,5 dl tej 1,5 evk. folyékony édesítőszer 4 kocka Update tejcsoki Tojás fehérjét kemény habbá vertem, bele az édesítő, majd a sárgája...abban a zabpehelyliszt (beletettem már a sikért és a szódabikarbónát), majd a zabpelyhet és pici tejet, illetve a csokit darabokat!:) 190 fokon, 20 perc alatt megsütöttem!:) Összesen 988,4 kcal lett, 10 szelet lett, így egy szelet: 98,4 kcal! Szerintem fele ennyi tojással is elég készíteni és akkor kalóriában is kevesebb! Zabpehellyel, még fogok kitalálni finomságokat!!! Zabpehely és alma!:) Mondjuk...

Nonó torna 2., Réka válogatás!

35 perces átmozgató Felsőtest és Belsőcomb torna (Rubint Réka válogatás) Fontos! Az egyes körökön belül a gyakorlatokat megállás nélkül végezzünk. A végén nyújtás, majd folytatjuk a következő körrel. A gyakorlatok az Add Önmagad 3. felsőtest Dvd és Réka felsőtest edzéskártyák segítségével állítottam össze. 1. kör Bemelegítés! 2. kör Állásban oldaltartás. Karok nyújtva, még súlyzó nélkül! - felefelé picike emel: 32/16/16 - hátrafelé piciket húz: 32/16/16 (váltva csináljuk: 32-32, 16-16, 16-16) Nyújtás! 3. kör Oldaltartás marad. - kifelé néz a tenyér ás ütögetünk: 32 (1 ütemre kettőt) NEM ÁLLUNK MEG ÉS megint: - fent piciket: 16/4/4 - hátra piciket húz: 16/4/4 - ütögetés kifelé: 16/8/8 (váltva csináljuk!) Végén megtartjuk, majd nyújtás! 4. kör Felvesszük a súlyt. Nekem 1 kg van, bőven elég!:) - oldalra emeljük (kéz nyújtva a test mellett, emel oldaltartásig) 32/16 - előre emeljük, váll magasságig: 32/16 - kéz magas tartásban, ejt a fej mögé és nyújt: 32/16 (váltásban!) Nyújtás! 5. kör -

Mindazokért...

Kép
...kiket nem láttunk már régen. Akik velünk együtt ünnepelnek az égben. Kiknek őrizgetjük szellemét! Mindazokért egy-egy gyertya égjen! Nehéz a mai nap! Főleg, hogy ma Ami többször emlegette a Dédi Mamit...a szívem még mindig nagyon sajog és azt hiszem, ez mindig így maradt már!

Ez is kész!:)

Nonó torna 2.! Vagyis Réka válogatás Felsőtest program!:) 35 perc lett. Ebbe, végül teljes felsőtest és belsőcomb gyakorlatok kerültem. A felsőtest Add Önmagad 3. DVD és Réka kártyák. Jól sikerült, mert majd le szakadnak a karjaim!:) Egyik nap felteszem.:D Mai ebéd: Pörkölt és nokedli!:) Nyamika!:) Fura az óra átállítás. De Ami elég ügyesen átvészelte...reggel új idő szerint 5 kor kelt. Nem volt vészes, mellettem még pihizett fél órát, aztán kakaó így 6 kor keltünk...és 11 kor szoktam letenni és most is kihúztam neki addig. Nagyon ügyesen bírta:) Nekem fura inkább az óra...pl. még nincs dél, de már éhes vagyok!:D Holnap mint sokan mások, mi is Temetőbe megyünk, aztán Anyósomhoz és ott is ebédelünk! Holnap futnom kéne már...és utána egy jó kis hasizom!!!:) Jövőhéten megyek masszíroztatni és fodrászhoz is, mind a kettő rám fér már!:) Éssss...itt volt ugye Angyalom és mondott nekem valami. Olyas valamit, amit már páran mondtak és páran le is húzták, hogy semmi értelme. Sokat gondolkozok r