Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 19, 2010

Csodálatosan telnek az Ünnepek!:)

Mind a két napunk csodaszép volt és meghitt.:) Ami igazi Tündérlány, mindennek nagyon örül, boldog.:))) Most is 2 órája játszik egyedül, nevet, beszél és kacag.:) Tegnap Ádustól egy gyönyörű ajándékot kaptam. Egyik kedvenc képünket csinálta meg nekem 1500 kisebb kép összerakásával, így közelről látszanak a kis képek, távolról egy képet ad ki. Biztos sokan láttatok már hasonlót...annyira örültem neki.:) A Kinectet már kétszer kipróbáltuk, sokat nevetünk közben. Ez a közös ajándékunk egymásnak. Nagyon szeretjük!:) Holnap lesz a szülinapon, ezúton is köszönöm a köszöntéseket!:)) 26 éves leszek...öregszem, de törekszem.:DDD Életemben most vagyok legboldogabb. Nagyon hálás vagyok ezért Aminak és Ádusnak, hogy azzá váltam, aki vagyok. A világon a legszebb dolog Anyának és Feleségnek lenni. Megélni a szép pillanatokat és még szebbek elé nézni... Holnap mi várjuk a Vendégeket. Az előétel és a desszerttel most készültünk el, főétel holnap délelőtt készül.:) Háááát eszegetek azért szépen az Ünn

Kicsi Hercegnőm és kedvenc ajándéka, Bella!:)

Kép

Békés, Boldog Karácsonyt!:)

Kép
Leszállt egy Angyalka és azt súgta nékem, gondolj most azokra kik szeretnek téged. Eszembe jutottál te és a családod, ezúton kívánok: Békés Boldog Karácsonyt!

Holnap Szenteste!:)

Már alig várom.:) Ma egész nap sütöttünk....készítettünk Amival: püspök kenyeret, kókusz golyót és kuglófot és lesz még pudingos.gesztenye torta. Anyu csinálja a bejglit és Anyósom a zserbót, Ritus méterest és mézes krémet....mindenhol lesz minden féle finomság.:) Holnap délben Anyunál ebédelünk halászlevet és vacsorára a Nővéremékhez megyünk, mindig így szoktuk.:) Előtte Ami megkapja az ajándékot.:) Délelőtt megkérem Aput vigye el Amit sétálni és feldíszítjük a fát.:) Délelőtt tartjuk Ádus névnapját is!:D Ma Apa főzött, isteni tepsis krumplit... Tornáztunk is ma Amival egy jó nagyot, még ebéd előtt! Most alszik és mi is pihenünk Apával!:) Ajándékok becsomagolva, már csak a Henteshez megyek délután, azon kívül minden kész.:) Boldog készülődést mindenkinek!

Már csak 2 nap.:)

Eddig is jó kedvem volt, de mára teljes varázslatban vagyok már.:) Várom életünk legszebb karácsonyát.:)))) Az ajándékok becsomagolva.:) Holnap egész nap sütés.:)) Ma még fel kell mosnom és ágyneműt húznom.:) Ma felsőtestre fogok edzeni.:) Amicike elaludt, így irány torna, majd felmosás.:))) Szilveszterre is van programunk, bálba megyünk.:) Tavaly is itt voltunk és olyan jó volt.:)) Remélem idén is szuper lesz.:D ...Szívünkben szeretet árad szét Érezzük majd a csodás ünnep erejét. A szeretet fontos, a szeretet szép Jöjj, Karácsony, mutasd a szeretet erejét..... Karácsonyi zenét hallgatok.:) Olyan jól esik a kis lelkemnek.:) Boldog vagyok!:)))

Nagy a pörgés nálunk.:)

Egész nap meg sem álltunk Amival..nagyon készülünk a Karácsonyra.:))) Ajándékot csomagoltam késő délután és este is. Még az utolsó dolgokat be kellett szereznem, délután még egy nagy séta is volt és vettem pár apróságot.:)) Ami ma nem akart aludni délben, így séta közben aludt el a babakocsiban, édes volt.:) De rosszkedvűen ébredt, így délután kicsit nehézkes volt a helyzet...de aztán jó kedve lett.:)) Kora délután még tornáztunk is egy nagyot.:))) Holnap még csomagolnom kell...imádok csomagolni, mindenkinek külön kis egyedi csomagolás.:))) Holnap főznöm kell és előkeresni a fára a díszeket, terítőket. Csütörtökön pedig egész nap sütünk: püspökkenyeret, kókuszgolyót és kuglófot.:))) Nincs megállás...már alig várom a Karácsonyt.:)

Holnap már csomagolok.:)

Fantasztikus napom volt ma...csodálatos.:)))) Egész nap pörögtünk, jöttünk, mentünk.:) Nagyon készülünk as karácsonyra.:))) Ami is nagyon izgatott már!:)) A torna ma már nem fért bele és most meg már álmos vagyok, így szerintem 9kor már aludni fogok.:) Ma sok csúnya dolgot is ettem, így holnap oda kell figyelnem és szépen tornázni is fogok.:) Holnap is takarítgatok és csomagolom az ajcsikat.:) Mindjárt itt a karácsony. Tavaly karira értem el a 70 kg-t és nagyon boldog voltam.:))) Most 60 kg vagyok és szintén nagyon boldog.:)) Elégedett vagyok és nagyon nagyon jól érzem magam!:))) Nekem bevált ez, hogy egy laza nap, aztán egy odafigyelős nap. Így kompenzálok és tartom a súlyomat.:)))) Csodás álmokat!:)

Tudom elfogult vagyok...de Gyönyörű!:)))

Kép
Többi kép az Amis blogon!:))

Egy hét múlva...

. ..ilyenkor már Karácsony másnapja lesz! Hamar ideért a Karácsony. Jövőhéten már ajándék csomagolás és előkészülés a sütéshez, főzéshez. Ma még kitakarítottunk Apával, főleg a fürdőt!:) Én letörölgettem, szép rend van.:) Ma Apa főz, még nem ért haza, tepsis krumplit fog csinálni, nyami.:) Edzettem felsőtestre, az Add Önmagad 3 alapján, nagyon jól esett.:D Tegnap magamtól comb, vádli, combhajlító gyakorlatokat csináltam, amíg Apa játszott.:)) Ama pedig hol Apával játszott, hogy velem tornázott.:))) Tegnap az Anyósomat is megtornáztatta, olyan ügyes volt, mutatta neki a kitörést és a guggolást és mikor nem jól csináltam, mondta neki : Nana Mama....le-le-le.:))))) Ma Vendégeink lesznek délután, már nagyon várjuk Őket.:))) Este X-Faktor döntő. A két kedvencem jutott be. Nálam a full favorit Nicolas és szerintem Ő is nyeri meg...meg is érdemli.:)) Imádom a hangját.:)))) Isteni nagy hó van, bár hideg, de fehér minden.:) Tegnap szánkóztunk délután egy nagyot, készítettem videót és képeket is