Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 12, 2014

Válogass kedvedre!:)

Kép
Nyílt, reggeli ALAKFORMÁLÓ órák velem...24-én és 29-én ÉRDEN!

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Kép
Szerintem mindenki imádja, én legalábbis nagyon.:) De ugye a rizs elég kemény ch bomba...így gondoltam megpróbálom az egészségesebb verzióját...így készült el kis konyhámban a Zabkoch.:) Hozzávalók:  - 25 dkg aprószemű zabpehely  - 5 tojás - 1 liter tej  - 1 dl víz  -  ízlés szerint citromhéj  - 3 evk. eritrit -  1 evk. vanília aroma Öntet: - ízlés szerint, én xilites baracklekvárral tálaltam Elkészítés: A zabpelyhet, tejet, vizet, citromhéjat, eritritet és a vanília aromát tedd fel egy lábasba alacsony fokozaton. Nagyon fontos, hamar összeáll, (mint a zabkása is) ezért maradj mellette, nehogy leégjen, kevergesd sűrűn. Ha megfőtt, hagyd hűlni, addig keverd ki a tojások sárgáját egy kis eritrittel (1 tk.) és óvatosan keverd a langyos, megpuhult masszához. A tojások fehérjéből verj kemény habot és óvatosan forgasd a többi hozzávalóhoz. Ezután nincs más dolgod, mint egy sütőpapírral kibélelt tepsibe beleönteni a kapott krémet és 190 fokon, előmelegít

Teljeskiőrlésű tönkölykeksz

Kép
Egy újabb finom és egészséges keksz, amit lehet enni reggelire  vagy akár tízórai tea vagy kávé mellé.:) Hozzávalók:  -15 dkg teljeskiőrlésű tönkölyliszt - 8,5 dkg kis szemű zabpehely  - 8 dkg kókuszzsír  - 5 dkg eritrit és 5 dkg xilit darálva  - 2 ek. tejföl  - 1 tk. vanília aroma  - 1 tk. fahéj (elhagyható) - 1/2 cs. sütőpor - 6,8 dkg (ennyi volt itthon!!) diab. étcsoki reszelve - mehet még bele asztal gyümölcs is vagy mandula  A száraz alapanyagokat összekeverjük, hozzátesszük a kókuszzsírt, majd a tejfölt, a vanília aromát, a reszelt csokit és készre gyúrjuk. Kis gombócokat készítünk, majd mikor a sütőpapírra tesszük egy evőkanállal vagy kézzel nyomjuk szét a gombócot. Előmelegített sütőben, 190 fokon, 10-12 perc alatt világosra sütjük. Ne ijedjünk meg, mikor kivesszük még puha, de ahogy hűl, úgy lesz megfelelően kemény. Jó étvágyat kívánok!

Nonóéletmód KIDFitnesz

Kép
Ma Ovisoknak tartottam 15 perces aerobik bemutató órát, az érdi Sportcsarnokban. Óriási élmény volt, tündérek voltak, kedvesek, mosolygósak...imádtam őket.:)

Aki szívesen jönne hozzám, de csak délelőtt szabad!

Kép