Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 24, 2012

Mai edzésem: vegyes felvágott.:)

Kezdtem a 2011 csípő A résszel, annak a felét csináltam meg, vagyis a gumiköteles és háton fekvő részt. Utána megcsináltam az Enikő popsi tornát és végül az Add Önmagad 3. felsőtestet...kb. 45-50 perc körül tornáztam és ma még futás!:D Mozogni jóóóó!!!:)

Finom falatok.:)

Kép
Mai reggelink: Élvezzük a csodás időt és a pihenést...:)

Annyira szuper volt....

Ma de. RR 2009 csípő-fenék és Enikő popsi tornáját csináltam meg. Nagyon jól esett, megéreztem.:) Este viszont elmentem Ádussal futni...szabadba futottunk 28 percet. Iszonyat szuper volt. 3.5 km-t tettünk meg ezalatt. Bárcsak heti háromszor eljutnànk Így futni. A kinti futás tényleg semmihez nem hasonlítható feltöltődés.:)) Holnapi tervem: comb és felsőtest tornàk, de még nem tudom melyikek...

Torna ezerrel.:)

Kép
Bevallom őszintén, mostanában a torna megy jobban. A evés nem igazán... amit megkívánok, azt megeszem. Az adagokra figyelek, de elvonni nem tudok semmit, mondjuk igazából nem is kell, hisz tartom a 61-62 kg-t.  Bizony eszek édességet és minden más finomságot. Ma pl. csirkepaprikás volt nokedlivel, ettem nokedlit, de csak fele annyit, mint amennyit meg tudtam volna enni. A mértéket tartom, de kívánom az ilyen és ehhez hasonló finom ételeket. A torna viszont megy...sőt...napi szinten már a 40 perc mozgás kell és esik jól.:) Mai tornám: RR 2011 comb B és felsőtest B voltak, nagyon szuper. A 2011-es Réka DVD a nagy kedvencem.:)) A Lányok ma nem hajlandóak aludni (Panka is fél órát aludt egész nap) és minden rosszaság eszükbe jut, már fáradt vagyok, de még messze a nap vége, úgyhogy irány a kert.:) Tegnap, Apukám Névnapjára készítettem ezt a kis desszert tála!:)

Zóna 2. DVD!!!

Hááát kérem szépen, Enikő 1. DVD-je sem kutya, de a 2.!!!! A első DVD has-popsi része kutya füle a 2. DVD-n lévőhöz képest. Engem kicsinált!:D Eddig 30 perc torna megvolt, ma még este Réka 2011 felsőtest B megcsinálom...de most szaladok!:)))

Torna!:)

Tegnap a réges régen tornázott RR INEP vagy igényes Nők  Edzésprogramját, Add Önmagad 2. DVD-t tornáztam le, álló és talaj részt is.:) Olyan régen csináltam, már nem is emlékeztem rá.:) Elfáradtam.:) A mai terv: Enikő 1. DVD kardió intervall és Réka 2008-as has.:)) Jól fog esni.:) Bizony jól esett, de végül csak Rékáztam: 2011 csípő-popsi A, majd Felsőtest A és végül a 2008-as Has fele, így 50 percet tornáztam ma.:)) Eddig porszívóztam, takarítottam (portörlés, stb), felmostam, már sétálni is voltunk és oltáson Pancival....bemelegítés a mai edzéshez megvolt.:) Szép napot nektek!:))

Nagy tavasz-nyári átalakulás 2012 - 11. heti eredmények!

Kép
Most vasárnap után (07.01), már a végső táblát készíti Judit, vagyis 8-10 ig várjuk a végső adatokat, amiben már szerepel az aktuális kg, a centik és a nekem külön elküldött fénykép is.  Legkésőbb 10.-e délután 17 óráig fogjuk elfogadni az adatokat és a végső képet!  Tehát ez a három dolog: centik, súly és kép kell, hogy megérkezzen a megadott határidőre!!!  A végső tábla és az eredmény hirdetése a hétvégén fog megtörténni! MÁR NINCS SOK HÁTRA CSAJOK, VÉGSŐ HAJRÁRA FEL!!!!!  A héten 67 lány küldött adatot, akik összesen 25,5 kg-ot fogytak!!!:) Legtöbbet Ria23 -2kg illetve %-ban Szilo -15,51!!!  Csodálatos.:)) Ria mindent bele, Szilo szuper vagy!:))