Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 30, 2011

Ma, Réka torna helyett...

Kép
...spinningen voltam és ANNYIRA SZUPER VOLT.:)))) Nagyon jól esett, annyira élveztem.:) Jövőhéten kedden is megyek, Apa tud vigyázni a Lányokra. Éljen!:D Heti egyszer szeretnék járni, de jó lenne kétszer.:) Meglátjuk. A Réka tornák is tetszenek az Alakreform Magazinból, de azért egy spinningedzés, teljesen más. Márcsak azért is, mert nem itthon vagyok, kimozdulok egy kicsit és csak magammal foglalkozok 1,5 órán keresztül!:) Igenis, erre mindenkinek szüksége van!!! Ma kép a Kicsikémmel:

MA HÉTFORDULÓ CSAJOK!!!

Akik velem kezdték az Alakreform edzést, pont egy hete csináljuk!:))) Nekem eddig 0,8 kg ment le, most vagyok kereken 67 kg.:) Éljen!:) Én a edzőtermes edzést kihagyom és a 3. héttel folytatom a tornákat!:)) Ki, hogy áll??? Kinek jött be a torna és kinek nem??? Én nagyon élvezem, jól esik, minden egyes nap. Holnap spinningre megyek, így a holnapi adagot, tolom át vasárnapra!:)) Tegnap este gyros tálat ettem, sok zöldséggel, husival és tzatzikivel.:)))) Ma reggel U1 csokis croissant-al indítottam a napot. Mind a kettő nagyon jól esett. Mindent bele csajok továbbra is...nincs megállás!!!! Tudtok velünk csacsogni FB-on is: http://www.facebook.com/groups/nonoeletmod/

Tejben párolt rozmaringos csirkemell, kölessel!

Kép
Nonó módra.:) Ezt találtam ki mára magamnak és nagyon ízlett, ezért megosztom veletek! Hozzávalók: Husihoz: Közepes csirkemell filé (nekem 32 dkg) 1 evk. olíva olaj 2 dl 1,5%-os tej só, rozmaring, fokhagymakrém Husit besóztam és ízesítettem rozmaringgal. Pici olívaolajon megdinszteltem, majd felöntöttem tejjel és adtam hozzá egy pici foghagymakrémet is. Mikor a tej elfőtt, a husi is elkészült.:) A husi: 536,4 kcal Köles: 10 dkg köles 1 evk. olívaolaj só, vegeta 2,5 dl víz A kölest, akárcsak a rizst, megpirítottam olívaolajon, majd hozzáadtam a fűszereket és a vizet, így pároltam. Mikor a víz elfőtt, elkészült a köles.:) A köles: 450 kcal Összesen: 986,4 kcal. Legalább kétszeri ebédre, étkezésre elég. Nem kevés a kalóriatartalma, de azt tudjuk, hogy a husiban viszont szinte semmi ch nincs, amit a legfontosabb figyelni. Azt gondolom ez egy kiadós, egészséges, tápláló és persze finom ebéd mindenkinek!:)) Jó étvágyat!:)

Barnarizs és bulgur...

A köles nekem nagyon bejött. Olyan, mintha tarhonyát ennék, sőt még finomabb és persze sokkal egészségesebb is.:)) A bulgurra kíváncsi vagyok, mert furán néz ki a zacsiban, mint valami cukorka, a barnarizs szerintem biztos finom lesz. Fontos, hogy hogy készítem el, szerintem.:) Kitaláltam, hogy holnap lecsós bulgurt készítek magamnak. De külön főzöm meg a bulgurt, mert ha nem ízlik, akkor kölessel fogom megcsinálni a lecsót.:) Ma rozmaringos csirke lesz nekem a menü, kölessel. Meg is főztem már a kölest, 10 dkg-t, abból lett 32 dkg főve...több, mint elég, szerintem holnapra is marad.:) Mai torna: csípő, popsi, has...jól fog esni. Hogy mikor lesz rá időm, még nem tudom. Szombatra bejelentkeztem reggelre, spinningre!!!!! Várom.:) Eddig sétáltunk Pancsival, most felporszívóztam. Amica Napköziben, Panka az udvaron alszik. Nekiállok vasalni gyorsan....nem, már sír Pancsó...szaladok!:))

Mai torna: PIPA!:D

Nem is tudom mikor esett ilyen jól utoljára a torna!:)) Réka Alakreform képes tornát csináltam, ami ma mell és hátizom volt. Utána a "Van 5 perced" Réka comb részt, pici vádlit és 140 hasizom gyakorlatot (prés, hajlított lábhúzás, majd váltott húzás...stb), 40 percet mozogtam és ANNYIRA JÓÓÓ VOLT!!!!:))) Hasizmot a szülés után 9 héttel, 3x15-el kezdtem!:) Ma már 140 volt....boldog vagyok. Messze még a csúcs, de megyek felé!:))) Szépen, fokozatosan!:))

Igazán megtisztelő!:))))

Kép

4. nap!

Ma pihi nap van a Magazin szerint, de én lehet beiktatok egy 20 perces comb edzést, a 2009-esre gondoltam. Bár sokat nem aludtam az éjjel és időben sem tudom, mikor tudok ma mozogni, de ez a terv!:) Fogytam 40 dkg-t!:) 67.8-al kezdtem, ma reggel 67.4 voltam... hétvégére jó lenne a 67 kg-t elérni, akkor tuti meglesz a 66 kg nov 18-ra!!!!:) Éljen!!! SOK KICSI SOKRA MEGY!!! Tegnap vacsira tejbegrízt ettem, 3 dl tejből, 1 evk. xilittel. Nagyon szeretem.:) A mai reggelim is nagyon finom volt, melegszendvics: 2 sz. tk. graham toast, pici margarin, 2 sz. sonka, 2 sz. Update1 sajt!:) Kb. 200 kcal-s isteni reggeli! Tízóraira, 2 dl diétás joghurtitalt ittam. Az ebéd Apa féle, juhtúrós rántott karaj lesz...nyami!:))) Látjátok, nem is diéta amit csinálok, hanem odafigyelek arra mit és mennyit eszek. Mindent eszek, de módjával, kistányérról, müzlistálból és nem este lakok jól. Nem vonok el semmit magamtól. Így is lehet, azt hiszem!:) Persze más, ha 10-20-30 kg-tól kell megszabadulnunk, akkor követk

3. nap!:)

Tegnap este rossz voltam picit.:) Az X-Faktor alatt ettem egy kis chipset, de utána édesség helyett almát.:) Sajnos rossz szokásunk, hogy a tv előtt szeretünk nassolni... Ma reggel 1 sz. graham tk. toast kenyeret ettem, pici margarinnal, 6 vékony karika gyulai kolbásszal. Tízóraira banánt ettem, kis magnézium forrás.:) Az ebéd húsleves lesz és rántott husi, krumplival. Szokásos müzlitálnyi és kistányérnyi adag.:) A torna délutánra marad vagy majd estére...meglátjuk.:) Jól érzem magam, bár ma picit kívánós vagy, de majd legyűröm!:)