2015. július 16., csütörtök

7. heti súlyadatok!

Bea rendszerezte és sorba tette a hetedik heti súlyadatokat.

Kérem, nézzétek meg az adatokat, ha bármi nem stimmel, akkor jelezzétek felém vagy Bea felé.


Összességében gratulálok lányok, nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább.:) 

180 hölgyből, 51 küldött adatot. Sajnos ez hétről hétre csökken...kérem ne felejtsétek el, minden hétfő adatfelvitel és nagyjából havonta kell a centiket is megadni!

 Súly és centi adatokat is kérek: 07.27, 08.25 a végső.

2015. július 15., szerda

Csodálatos fotózáson jártam...

...egy csodálatos embernél.:) Nagyon jól érzetem magam és nagyon tetszenek a képek is, amik készültek. Szívből ajánlom mindenkinek Lizát.:)

"Szerencsésnek vallom magam, mert azt csinálhatom, amiről már kislány koromban is álmodtam. Több,mint 20 éve sminkelem magam, de hogy mit jelent az: "professzionális smink", Lukéj Gabi és Gáspár Viki és Sipos Zita , Magyarország legjobb divatsminkesei tanították meg nekem. Óráról órára fedeztem fel, hogy mennyi titok és lehetőség rejlik egy női arcban, amit egyszerűen, speciális sminkszerekkel elő lehet csalogatni, ki lehet hangsúlyozni Vendégeim egyediségét, előnyeit és természetes szépségét. 

A szépség titka a magabiztosság, önbizalom és a saját személyes varázsod. A magabiztossághoz pedig elengedhetetlen egy jó smink. Ehhez próbálok segítséget nyújtani. Nem fontos hány éves vagy. Ha egy szép smink ragyogóvá teszi a szemedet és egészségesen hamvassá a bőrödet, Naprakész vagyok az aktuális szépségtrendekből és technikákból. Kizárólag márkás, kiváló minőségű sminkeszközökkel dolgozom, a színek és anyagok széles választékát használom minden bőrtípusra és bőrtónusra. Hidd el meg fogsz lepődni, hogy milyen szépségek rejlenek Benned! 

Próbáld ki, mit jelent a kezeim között a legtöbbet kihozni Magadból, kihangsúlyozni a saját természetes szépségedet, túlzásoktól mentesen. Remélem, hamarosan személyesen is találkozunk!

Az általam készített képeken minden Hölgy a természetes szépségében tündököl,soha senkit nem változtatok át retusálással!!! A RETUSÁLÁS BŐRFINOMÍTÁST JELENT,NEM ALAKKORREKCIÓT!!! Bejelentkezés: 30/422-5752"

És a képek...

2015. július 13., hétfő

Te mit használsz?

...cukor helyett? Én kezdetekben mesterséges édesítőszert használtam, úgy gondolom a cukornál az is jobb és ha nem eszel-iszol meg belőle mérhetetlen mennyiséget, nem fog bajt okozni.

Ezután tértünk át a xilitre, amit én szerettem, de a család nem. Nagyon érezték a hűvös ízt, ami az étel ízlelése után jelentkezik. Ekkor tértünk át az eritritre...

Én őt szoktam venni: Hogy mit kell tudni erről a cukorpótlóról? Az eritritrit (vagy eritritol) egy természetes cukoralkohol, amelyet növényekből nyernek ki. Édesítő ereje kb. 3/4-e a hagyományos cukorénak, és ennek nincs utóíze. Vagyis csak éppen hogy egy ici-pici, de aki ebbe beleköt, az mindenbe. Én mindent ezzel készítek, ha nem árulom el, pl. mikor Vendégek jönnek, hogy ez nem cukor, akkor senki nem jön rá. 

A legjobb benne, hogy nulla a  kalóriatartalma. Ez nagy előnye például a nyírfacukorral szemben, ami csak 40%-kal tartalmaz kevesebb kalóriát, mint a hagyományos cukor.  Viszont, ha túl sokat fogyasztasz belőle, ez is okozhat kellemetlenségeket (hasmenés), de a nyírfacukor sokkal hamarabb. 

Nem okoz fogszuvasodást és gátolja a gombaszaporodást, így a candidások is nyugodtan fogyaszthatják. Ami az árát illeti, nem olcsó, de ez mint minden, persze ez is relatív. Én 1900-2000 Ft-ért szoktam venni kilóját, de már 1700 - 1900 Ft körül is beszerezhető.

Nálunk az eritrit vált be, csak ajánlani tudom nektek is.:)

2015. július 12., vasárnap

Mozdulj ARÉNA 2015 nyár

Szerettem volna egy sportos, fintesz napot Érden. Régóta gondolkozok, hogy tudnánk kicsiben, de rendesen, megfelelő körülmények mellett, és kitűnő oktatókkal megszervezni ezt. Összeállt a fejemben és sok kedves emberrel együtt, összehoztuk a Mozdulj Arénát.:)3 oktató, 4 féle óratípus.:) Köszönöm szívből Károly Zsuzsának (Zumba oktató) és Papp Janinak (Operett színház táncosa, koreográfus), a fantasztikus és pörgős órákat, illetve a résztvevőknek a kifogyhatatlan energiát és jókedvet.
Ez valaminek a kezdete...tudjátok...folytatjuk!:)))