Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 27, 2012

HOLNAP!!!

Nagyon várjuk a cm és az aktuális súly adatokat!!!  Ne felejtsétek el, legkésőbb ha lehet, délután 17 óráig elküldeni Juditnak!:))) Köszönjük!:))

Enikő 1. DVD kardió intervall edzés!

Őszinte leszek, be voltam tojva, hogy fog ez nekem menni. A popsi-has, comb-kar nagyon tetszenek. Brutál izomlázam van tőlük, tényleg hatásosak.:) De mára már kellett valami kardió is...belevágtam. Kemény volt, de nagyon jól esett és mindent meg tudtam és végig tudtam csinálni, ENNEK ANNYIRA ÖRÜLTEM!:D Féltem a négyütemű fekvőtámasztól és a fekvőtámaszban jobbra-balra ugrálástól is...de mentek.:) Közben a pihenő (helyben járás) helyett, nekem Panka utána szaladgálás, vele játszás, szőnyegre visszahozás volt, de így is ment. Úgyhogy kérem szépen Anyukák, kisgyerek sem akadály, tény, nem egyszerű!:))) Holnap asszem belevágok a szuperintenzív részbe is!:) Úgy örülnék, ha az is menne.:)))) Ja és sokan írták, hogy kevesebb volt a súlyuk fél-1 kg az intervall után, így lemértem magam előtte....és ha 1 kg-t nem is, de 40 dkg lement.:)

Amica Évzárója.:))

Kép
Néha el sem hiszem, hogy már ekkora.:)))  Édes Kincsem...elmondhatatlanul szeretem Őt és a Húgát!:) Kis csinosom.:) Amica és Anya.:) Előkészületek...együtt süt a három Csaj az Évzáróra.:)

Megint Enikő...

Kép
Volt ma porondon.:)) Első DVD comb+kart csináltam, annyira nagyon tetszett, de komolyan...nem kapkodok, mint a Réka tornákon, mégis mintha hatásosabb lenne. A zenére rájöttem nem is figyelek, mert elmerülök az edzésben, jól esik és érzem, hogy tényleg hatásos.:))  Törékeny csaj, de mégis elvetemült, ez tetszik.:) Holnap futás a terv, szombaton kipróbálom valamelyik intervall edzést, vasárnap pedig cardió dance-re megyek.:))

Péntek Enikő DVD!

Megkaptam drága Anita Barátnőmtől Enikő 1. DVD-jét.:))  Ma ki is próbáltam róla a 25 perces popsi+has részt. Szuper volt... kemény és hosszútávon tutti hatásos lesz, tetszik. A zene és a Lány nem lesz a kedvencem, de a torna nagyon és az a lényeg.:))) Délelőtt megcsináltam már egy kör Enikő féle popsit, így ma adtam a fenekemnek.:))) Nem baj, izmosodjon csak!:)) Most pedig az izommunka után eszem a kis kefiremet. Mostanában minden torna után eszek egy kefirt, egyrészt a fehérje miatt, másrészt, mert így nem lesz olyan farkaséhségem a torna után!:))

Futásom!

Alakul a molekula.:) 30 perc alatt 3.6 km sikerült tegnap.:) Boldog a kicsi szívem.:) A legnagyobb boldogságom pedig az, hogy a 30 percben volt egyszer 8 és egyszer 9 perc amikor egyfolytában 7-sen kocogtam.:) 3 alkalommal ezelőtt még 1 perc 6-os, 2 perc 7-es ment....:)) Ezért mondom türelem és fokozatosság!!!! Holnap futok megint, a cél megint 100 m-el töb, vagyis 3.7 km...meglátjuk.:) De most már még több ideig kocogok 7-sen egyfolytában, hisz az első célom úgy is az, hogy megállás nélkül menjen a kocogás.  Tegnap kipróbáltam már a 8-9-10 fokozatokat is. Pont ma néztem Réka videóját, amiben mondta, hogy 11-sen kocogott és 13-14-en sprintelt...basszus és már 9-n is sprintelek.:))))))))))) Na, de majd idővel.:)) Holnap már jó lenne 10-10 perceket lekocogni és a végét 8-sal megnyomni.:)  A végső cél, alkalmanként 5 km-t futni!!!!  És addig nem is adom fel, ameddig el nem jutok odáig.:))

Nagy tavaszi-nyári átalakulás 2012 - 7. heti eredmények!

Kép
Nagyon szépen zártak a héten is a Lányok, bár nem sokat 89-en küldtek adatot, de ez betudható a hosszú hétvégének is, sokan nincsenek otthon, stb.! Itt szeretném felhívni a  figyelmet, mert sokan félreértették! A Versenyből kiesés NINCS! Csak annyit szabtunk meg, hogy aki nem küldi rendesen hétről hétre az adatokat (heti súly, havi cm) az nem nyerheti meg a versenyt (hisz akkor nem tudjuk nyomon követni sehogy a fogyást!), de kiesni nem tud senki!!! A 89 lány 1 hét alatt 37,9kg-ot fogyott!!!:) A heti nyertes kg-ban Cicó -2,2kg valamint Fruzsi -10,34%!:) Szívből gratulálok!:D Ami még fontos, hogy linbori máris elérte a kitűzött álomsúlyát!:DDD Szuperrrr!:) FONTOS!!!  JÖVŐHÉTEN NEM CSAK AZ AKTUÁLIS SÚLY ADATOKAT, HANEM A CM-KET IS VÁRJUK!!!