2013. február 2., szombat

Döcögős...

Lányok, Fiúk... nehéz ez az egész, én tudom.

A január-februári időszak alapból is nehéz a szervezetünknek. Nehezen viseljük a komor időt, a hideget, a változékony időjárást, plusz még a diéta, a mozgás, az odafigyelés. De higgyétek el megéri.

Még ha nehéz is és meg is állt egy picit a fogyás, de adjátok fel, a sikerért bizony keményen meg kell dolgoznunk, nem adják sajnos ingyen, sok munka, de olyan szépen haladtok!:)))

Eltelt egy hónap, még hátravan a versenyből 3...olyan szép eredmények születnek mindig. Ha valaki éppen stagnál vagy visszajött pár dkg, akkor se szomorkodjon, a szervezetünk tartalékol, kell neki az energia!

Ráléptetek az útra, most már csak előre, előre, előre, előre!!!!!!:)

Ma!!!!!!!!

Ne feledjétek, hogy ma ADATKÜLDÉS!!! 
CENTI és SÚLYADATOKAT is várja Timi!!! :) 

Kérlek titeket tartsátok be az este 20:00 órás határidőt, így is rengeteg dolga lesz Timinek a több száz adattal.;) A tárgyba pedig feltétlenül írjátok bele a becenevet és az aktuális súlyt! Ezzel könnyítitek a munkáját! 

MÁS!!!! Tegnap bálba voltunk. A 7 óra gyakorlati (erősítő) óra után, hogy is mondjam, elég fáradt voltam, de azért jó volt kimozdulni. A necc az volt, hogy mikor hazaértünk mindkét Lányzó sírt, inni, pisilni...3-tól 6-ig aludtam, elég kevéske volt.:) 

Apucival...fáradtak volt picikét.:)


A szüleim és nővérkém, akiktől annyit kaptam és kapok minden nap, nagyon szeretem őket!:)


Nonó.:)

2013. január 31., csütörtök

Szaladnak a napok...

...és én is.:) Egyfolytában mozgásban vagyok.:)

Én nem tudom, nekem mennyi idő kéne egy naphoz? Mindjárt indulok Amival Tornára, majd haza és tovább NonóFitness dupla órát tartani. Ami-ra amíg várok tanulom az Edzéselméletet, mert szombaton teszt lesz belőle. Ja, és egyik helyről a másikra rohanva, még bemegyek a postára ajánlóvevényért, mert holnap postázom a csodaszép pólókat is!:))

Ma csinálunk a Lányokkal képet tornán, de cééép színes, egyforma NonóÉletmód-os szerkóban leszünk!:) Boldogság ez az én kicsi szívemnek.:))

Holnap végre eljutok Fodrászhoz is, rám fér már nagyon. ;)

Szombaton suli: teszt, 6-7 óra erősítő gyakorlat, majd este bál.:) Szép lesz a vasárnap, de sebaj.:))

Rohanok is...

Egy gondoltat még...az életben az álmaitokért ugye tudjátok, hogy csak ti magatok tudtok megharcolni, és azt senki soha nem veheti el tőletek. A tudásunk, a tetteink, az eredményeink, mind minket igazolnak, általuk leszünk többek!!! Harcoljatok és TEGYETEK az álmaitokért!:D

2013. január 30., szerda

Lányok és Fiúk!!!!:))

Sokan érdeklődtek, mikor kezdődik a következő kör póló rendelés...
már tart, egészen február 17-ig!:)

Felmerült az igény, hogy legyen férfi NonóÉletmód-os póló is... úgyhogy innentől ők is tudnak rendelni!:)

Választható pólószínek:

Női:

Piros
Kód: 808213

Férfi:


Piros
Kód: 808203


Női:


Kék
Kód: 808214

Férfi:


Kék
Kód: 808204Női:

Zöld
Kód: 808215

Férfi:


Zöld
Kód: 808205


Női:

Türkiz
Kód: 808216

Férfi:


Türkiz
Kód: 808206


Minőségét tekintve, prémium kategória.
Sportolásra lett kifejlesztve.
Mindenféle testmozgáshoz ajánlva.
Nagyon jó szabású, kellemes, könnyű, kényelmes viselet.
Légáteresztő és nedvességszabályozó anyagból készült.

Méretezés: Női:34-48-ig, Férfi: S-XXL

A rendelések határideje: 2013. március 3. éjfélig

Fontos, hogy aki ezután adja le a rendelését, az csak a következő körben jut pólóhoz. Németországból kapjuk a felsőket, így a rendelést én másnap oda adom le, azon változtatni már nem fogok tudni.

Rendeléskor kérem a színt és a kódot is megadni a levélben!

A pólókat megnyomva, készen a határidő után kb. 3 héttel kapom kézhez, utána tudom postázni vagy személyesen átadni!

Minden további információt meg tudok adni privát üzenetben:
nonoeletmod@gmail.com

2013. január 29., kedd

Azt sem tudom lassan...

...hogy fiú vagyok-e vagy lány.:) De komolyan.:) Pörgök egész nap, mint a bolond, de így sem végzek soha semmivel...

Ma is Lányok, háztartás (mostam, portalanítottam, fürdőt takarítottam), óraterv, tanulás, főzés, manikűrős (végre eljutottam), gyors ebéd, irány Amiért az oviba, mindjárt indulás szülőire, utána dupla óra és este tanulás...és közben a sok apró.:)  Nem könnyű, de nyomom.:)

Képzeljétek voltam kötelező óralátogatáson, Gilda max-ot választottam Savoya parkban.:) Érdekes volt.:) Először is a Recepciós hölgyek éppen azon veszekedtek ki kinek a pizzáját ette meg...majd nagy nehezen észrevettek és mikor mondtam, hogy zsírégető dance órára jöttem (direkt ide, mert kimondottan ilyen órát (dance) kellett látogatnom, erről (is) kellett a házit beadnom) kijelentették, hogy náluk ilyen óratípus nincs. Mondtam, nézzük meg együtt a neten az órarendben. Nézi, nézi, mondja igaz, akkor van, de ilyenkor Zumba szokott lenni, de akkor biztosan más lesz. Azért jó, hogy még ők sem tudják, ha esetlegesen változás van, de mindegy.

Mikor bementem a terembe három 40-50 éves Hölgy volt bent, vasárnap 11 óra, gondolom minden vasárnap lejönnek egyet táncikálni. Mikor beértem pont mondta az Oktató Lány, hogy vegyünk elő step padot magunknak. Kemény kis zsírégető dance lesz gondoltam, a Hölgyeknek kicsit keményebb lesz mint a megszokott Zumba...háááát nem is hittem volna. Ugyanis capoeira edést volt, rengeteg rúgással, ütéssel, step padon, mellett, ráugrálással. Én is meghaltam, a Hölgyek szegények asszem megemlegetik egy darabig. Az öltözőben a keresztvizet leszedték az Oktatóról. Tény még én is alig életem.:) Nem azt kaptam, amire vártam, de nem volt rossz.:)

Sokan a régóta bevált órákra mennek, megszokták, hogy mondjuk egy laza Zumbát kapnak, ami jól esik nekik, néha néha egy kicsit keményebbet, de még az is belefér. De ilyen órán szerintem évek óta nem voltak (talán soha), nem erre számítottak. Hozzáteszem, ha én valakit helyettesítek és nem vagyok Zumba oktató, akkor is valami koreografált órát viszek, hogy ne térjek el nagyon a megszokott óratípusuktól. Az emberek nehezen viselik a változásokat! De ezt mindenki maga tudja.:)

Ma dupla órát tartok, már alig várom.:)) 

Hétvégén pedig gyakorlatom lesz, az is jóóó lesz, főleg, hogy erősítés lesz.:))) Izomláz ezerrel!!!! De az a jóóóóóóóó!:) Persze csak bizonyos fokig.:)

2013. január 28., hétfő

Az év bloggerinája...

"A Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdetünk: keressük az ország legjobb női bloggerét!

2013. január 15-től indul a verseny!
 Két héten keresztül ajánlhatod kedvenc blogodat, vagy akár saját magad. Január 28-tól február 17-ig az olvasóké, rajongóké a főszerep, ők voksolnak a jelölt blogokra. Február 18-től a zsűri veszi át a főszerepet, az ötven legtöbb szavazatot kapott blog közül kiválasztják, ki lesz 2013 Bloggerinája és ki lesz a különdíjas. Döntésük 2013. február 24-én születik meg, a díjátadóra március 1-jén kerül sor.

A zsűri: Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője, Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere, Hódos Hajni és Dulai Péter, a Cafeblog szerkesztői.Szállj versenybe és legyél te 2013 Bloggerinája!"


Beszálltam.:)) És, ha már így van, nagyon boldog lennék, ha nyernék.:) Megköszönném, ha szavaznál a blogomra, ami egyszerre a tiéd is, hisz a NonóÉletmód mára, egy igazi közösség és csapat lett.:) Köszönöm szépen.:)

Itt tudsz szavazni: