2014. június 21., szombat

Családi Piknik, Kopaszi gát 2014

Volt már családi Piknikünk, de ilyen jó hangulatú talán még soha. Annyit nevettünk, jókat beszélgettünk, gyerekek nagyon jól eljátszottak, mindenki hozott valami finomságot.:D Köszönöm, hogy eljöttetek és hogy együtt töltöttük ezt a szuper délutánt...hamarosan megint csinálunk egy ilyet, mert tényleg NAGYON JÓ VOLT!:D

Meséljenek a képek...

Csipet-csapatunk.:)Kriszta és Párja, háttérbe Kislányuk.:)


Tünci, Hunor, Zsombi és Apika.:)


Csajok, Enci, Dius és Ágica.:)


Szerelmesek.:)


Hercegnőimmel.:)


Szegény Natit lezúzta Panci és Regi.:)


Cééépséges barátnőm!:)


Bírja, bírja.:) A hangulat...ilyen volt.:)


Duma party, Huni csajozik.:)


Csak csajok...sajnos nincs rajta mindenki...Csoportképek.:)

És a vége felé, már tényleg elszabadultak a....gyerekek.:DSzenzációs nap volt.:)

2014. június 18., szerda

Egy újabb, csodálatos NonóÉletmód-os siker...


Anikó: "Úgy döntöttem én is mutatok egy előtte-utána képet. Még messze a vége és eredetileg nem is fogyás volt a cél, hanem egy candida diéta tartása fél évig, de ennek köszönhetően peregtek le a kilók és a centik, nagyobb kedvem lett a mozgáshoz, kezdtem magam jobban érezni. 185 cm-hez ma reggel 74,9 voltam ami kb. július végére volt kitűzve de már június elején megvolt. Új haj, sok új ruha, még több dicséret, teljes életmódváltás még mindig a diéta tartása, rendszeres mozgás és sok sok mosoly. Mert csak így megy. Most már van kedvem erősíteni, élvezem ha izomlázam van, mert ha megfeszítem a combom már van izoooooommmm és nem csak lityi-lötyi háj. Sokszor voltam irigy mások képeit látva, de ez az érzés hamar átalakul, ha komolyan gondolja az ember és nem csak fortyog a saját szánakozós dühében. Én is meg tudom csinálni!!! és ragasztottam a biztató post-it-eket mindenhova ami most is erőt ad és megmosolyogtat. Kamra, hűtő, ahol el lehet csábulni. De érdekes módon nem is érdekel semmi amit azelőtt megettem.

Részben magam miatt csinálom, de sokkal jobban motivál mások véleménye és az, hogy sok-sok év múlva is egészséges és fitt anyuka és feleség legyek és ne hozzak szégyent rájuk. A felelősség, hogy nem lehetnek egészségügyi problémáim, mert itt van a családom akiről gondoskodnom kell és azt akarom látni a szemükben, hogy minden nap büszkék rám, a legnagyobb motiváció a világon. 

Hihetetlenül hálás vagyok ezért a NonóÉletmód csoportért, a sok okos tanácsért, a folyamatos útmutatásért, hogy soha nem bántjuk egymást, de mégis meg lehet mondani mindent őszintén. NONÓ nélkül sokan nem lennénk sehol, bevallom én sem, így ha folyamatosan csuklasz kedves Nonó, ne csodálkozz, mert emlegetünk sokan az biztos!:)) Kívánom, hogy mindenki elérje a célját és tartsa is meg, érezze jól magát a bőrében akárhány kiló is!"

Mérhetetlenül büszkék vagyunk rád!:)

2014. június 17., kedd

Sűrű a program...

Tegnap dupla edzést tartottam, megéreztem estére...22:00-kor bedőltem az ágyba.:)

De, reggel azért 4:45 kikeltem és mentem futni.:) Csatlakozott hozzám Erika, a csoportból ismerjük egymást, személyesen először találkoztunk. Nagyon jó futás volt, jó tempóban mentünk, jó volt beszélgetni, azonos hullámhosszon is vagyunk, szuper csaj. Péntek reggel megint együtt megyünk...ki kel velünk?


Holnap reggel Alakformáló edzést tartok, ahol adunk a comboknak, hát és hasizmoknak rendesen...


Csütörtök egy újabb Alakformáló, ahol a középpontban a mellizom, popsi és hasizom lesznek...


Péntek, mint írtam futás...jó kis 7-8 km-t tervezünk...


Majd este egy kiadós közös bicajozás megint Ádussal.:) 
Helyszín még képlékeny...


Szombat reggel az érdi Gáton gyaloglás...


Délután NonóÉletmód Piknik (katt), ne feledd!!!!:)


Vasárnap pedig pihenő, mert az is kell.:)