Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 2, 2012

NonóÉletmód Mikulás Aerobic és Vacsora

Kép
Szuper este volt, mondhatom, hogy minden tökéletesen sikerült.:)  Pont, ahogy szerettem volna... A tornán a hangulat fergeteges volt, annyira jó kedvünk volt, sokat nevettünk, bolondoztunk, közben egy kiadósat tornáztunk.:) Szuper, ötletes jelmezekbe bújtak a Lányok, nagyon boldog voltam, hogy kaphatóak egy kis hülyéskedésre!:) Mindenki kapott ajándékba NonóÉletmód karszalagot, rajta a szöveg:  a változás benned van!:) Nagyon örültek neki.:) A legjobb jelmezt viselő Réka pedig kapott plusz ajándékot is, egy NonóÉletmód bögrét!:)  Aki a végén le tudta táncolni a betanult koreográfiát, cukormentes szaloncukrot kapott ajándékba, vagyis MINDENKI!:) A torna után vacsorázni mentünk, ott még ketten csatlakoztak hozzánk, akik egészségügyi problémák miatt kényszerpihenőn vannak.  Tényleg szuper volt, finomakat ettünk, itt is sokat nevettünk, dumcsiztunk, át-meg-szét-össze-vissza beszéltünk mindent... hamar eltelt ez a jó kis este...túl hamar!

Mikulás...és egyebek

Kép
Sokszor kéritek, tegyek képet a Gyerekekről is, tessék,  életmód, család...minden.:) Ezzel a fini Brownie-val vártuk a Mikulást, természetesen xilittel készült és tönkölyliszttel.:) Az erős négyes, ők mindig számíthatnak majd egymásra.:) Amica olyan bátor volt és aranyos és gyönyörű.:)))  Elfogult vagyok, vállalom.:) Hátul, Nővérkémnek NonóÉletmód-os bögrét hozott a Mikulás.:) Boldog.:)) Édesek.:) Mikulás bácsi kedves volt, én bevallom szerelmes vagyok belé...persze Ő Ádus.:) Nem bukott le idén sem.:) A három kicsi előtt legalábbis nem... Pancim is úgy örült.:) Másik édes, drága, gyönyörű Kicsikém.:) Háááát van csoki bőven, nem baj, beosszuk.:)) Édesek...imádom Őket!:) HOLNAP! NonóÉletmód Mikulás Aerobic és Party!!!   Aki szeretne, szeretettem várom!:) Ésssssssssss ma meghozta a Mikulás bácsi a csodaszép NonóÉletmód bögrécskéket , aki kért, azzal felveszem a kapcsolatot még ma...aki szeretne, írjon nekem.:)

Nonó, Lekváros-csokis mandula kockája

Kép
Vágytam valami édességre, ami nem nagyon hizlal, ízek kavalkádja és finom is.:)) Ezt találtam ki: Hozzávalók: 5 tojásos piskótához, 5 tojás,  5 evk. tönkölyfehérliszt, 5 evk. xilit összesen 6 evk. házi baracklekvár (ez cukros volt, de ennyi kell.:)) fél literrel tejjel elkészített csokipuding, 5 csapott evk. xilittel 3 marék mandulaszelet Elkészítése: Megsütöttem a piskótát, majd még melegen félbe vágtam és megkentem az 3 evk. baracklekvárral, rá a langyos (ameddig sült a piskóta, megcsináltam a pudingot) csokipuding fele, következő piskóta, lekvár, puding másik fele és mandulaszeletek.:) Ment a hűtőbe pihenni 1-2 órára és kész is volt.:))) Nyamiiii lett.:))) Mutatós és finom is.:) Egy kedves NonóÉletmód-os csoporttagunk azt írta, azért szereti a receptjeimet, mert egyszerűek, nem tartalmaznak drága hozzávalókat, finomak és egészségesek is.:) Ez nekem annyira jól esett.:)) Éssss, ugyan ez eperlekvárral, vanília pudinggal, esetleg kakaós piskótával...jaj

10. heti tábla és eredmények!:)

Kép
Bizony, már 10 hét telt el a kezdetek óta...eszméletlen, igaz?:) Remélem ha visszanézel illetve meglátod magadat a tükörben, felveszed a kedvenc ruhádat látod és érzed is, hogy jó úton haladsz vagy éppen már el is érted a céljaidat, amiért megküzdöttél.:) Verseny eredményei a 10. héten: Összesen: 161 fő Fogyott: 54 Stagnált: 9 Hízott: 16 Nem küldött: 82 (szomorú arc.:(() Összes fogyás a héten: 43,6 kg A héten a legtöbbet fogyta kg-ban: Gombóc Artúr - 3,4 kg %-ban: Amy - 3,65% Eddig a legtöbbet fogyta kg-ban: Hunter911 - 14,8 kg %-ban: Hunter911 - 18% Hajrá Fiúk, Lányok, büszke vagyok rátok.:)) Közeledik a Karácsony, még amit tudunk érjünk el addig.:)

Szakmai elmélet...

Vicces volt egy picit, mert ahogy a cím is mondja, szakmai Elméleti oktatásunk lett volna elvileg. Végül úgy nézett ki, hogy 9-f11-ig elmélet, 11-16 óráig kő kemény gyakorlati óránk volt. A tanárunk, Gáspár Kata egy vadállat, éppen ezért odavagyok érte, itiner lett, fergeteges stílussal, kész vagyok érte.:) Rengeteget tanultam tegnap, ahogy magyaráz, ahogy számon kéri, számomra jól megjegyezhető, követhető, tanulható...tökéletes gyakorlati óra volt.:) Most Panci alszik, Amica cirkuszban, így neki is állok gyakorolni a tegnap tanultakat és utána tornázni egyet Rékával a 2012-es popsi-csípő 40 perces részre!:) Mai ebédünk húsleves és egy Nonó által kitalálta finomság, amiről majd a későbbiekben, a kóstolás után.:)