Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 11, 2011

Visszaemlékezés...

Visszanéztem, hogy 2011.02.16-án voltam 62 kg. Tény, akkor már 12 hetes terhes voltam. Most ez a cél, na nem 12 hetes terhesnek lenni, hanem 62 kg-nak!:))) Úgy tervezem tartom ezt a 65, Ünnepek miatt 65-66 kg-t januárig.:) És ott lesz 1,5 hónapom, ami alatt szerintem ez a 3-4 kg-t le tudom adni!:))) Legalábbis nagyon örülnék neki.:))) De ha nem, a tutti cél: március 22-re!:)) Ma itthon van Apa, végre lesz időm futni. Tegnap az új Réka DVD comb részt volt időm megcsinálni, mert 20 perc volt pont, hogy mindkét gyerek, együtt aludt.:))) Kitartás mindenkinek!:))

Alakul az...

Kép
...csak hinni kell benne és picit tenni érte.:) Szülés után: -(bal lent): 69kg -(jobb lent): 68 kg -(jobb fent): 66-67kg - (balra fent): most: 65kg

Bizony igaz a közhely...

...hogy két gyerek mellett már azért kevesebb ideje jut az embernek magára. Ami persze természetes és hiszem, hogy mindent lehet és mindenre lehet időt szánni, csak akarni kell, de nagy szervezést is igényel, annyi szent. Pankuci rövideket alszik napközben. Általában 5 kor kel reggel (este 6 után) majd visszaalszik 8 ig, de Ami 6-7 között már fent van mindig. Amica az esetek nagy többségében alszik napközben 1-2 órát, de általában nem egyszerre alszanak a Lányok...nagyon ritka, ha igen. Így az alvás alatti torna, ami Amica mellett ment, most nem nagyon sikerül, estére marad a torna, amikor már a gyerekek, háztartás, napi 1-2 óra séta (most karácsonyi készülődés) stb. után már elég nehéz. Ráadásul ha napközben megoldom a tornát, mert mondjuk Aminak van kedve velem tornázni, Panka elvan a hintában, vagy nagy ritkán pont mindkettő alszik, akkor sem tudok mondjuk futni, mert bármikor felsírhat a pici vagy lehet bármi, leugrálni a padról nem szeretnék. Este meg mire Amica alszik, elpakolok

Megvan az új Réka DVD!

Most jutottam el odáig, hogy megvegyem.:)) Persze se Amica nem volt hajlandó aludni és Panka is kialudta magát a délelőtti két és fél órás, séta és játszóterezés alatt. De annyira ki szerettem volna próbálni...így Amit magam mellé állítottam, Panka a hintából nézett minket és nyomtuk ezerrel.:)) Comb A és Csípő-fenék A verziót...háááááát... majd le szakad a combom, de megérte. Brutálisan jó a DVD.:)) Holnapra a felsőtest-hassal szemezgetek.:)) Jaaaaaaaaaaaaaa és a súlyom: 65 kg kereken.:)) Éljen!!:DDD Szép napot.:))

Isteni, cukormentes Sacher torta

Kép
Egy régi mikrós Sacher torta receptemet variáltam át...már nem tudom honnan van a régi, de kész a cukormentes változata.:)  Sacher torta Nonó módra Hozzávalók: • 1 kis pohár tejföl (a tejfölös poharat használjuk mércének) • 1 pohár tönköly-fehérliszt • 1 pohár xilit vagy eritrit • 1/4 pohár kókuszzsír • 1/2 pohár natúr kakaópor • 1 pohár darált dió vagy mandula • 1/2 csomag sütőpor • ízlés szerint rum aroma • 2 db tojás Valamint: • diabetikus baracklekvár • diabetikus étcsokoládé Elkészítés: A hozzávalókat konyhagéppel vagy akár kanállal összekeverjük, majd a masszát egy mikrós (szilikonos) formába öntjük. A legnagyobb fokozaton 10 perc alatt megsütjük. Feljön nagyra, könnyű tésztát kapunk. Még melegen bevonjuk felmelegített baracklekvárral és olvasztott csokival. Én az étcsokit (Lidl 75% diabetikus étcsoki) kevés kókuszzsírral olvasztottam fel. De csoki nélkül is isteni! Nekünk nagyon ízlett! Jó étvágyat kívánok hozzá!