2013. március 29., péntek

Lehetetlen???

Ilyen szó NINCS!:) 
Akarat, kitartás, elhatározás...
mindent elérhetünk az életben, ha teszünk érte!!!!

Húsvéti, nyuszis NonóFitness képekben és Coca-Cola testébresztő

Fergeteges volt a tegnapi torna...utána vacsiztunk egy nagyot közösen.:D Tökéletes este volt.:) Köszönöm nektek Lányok.:) Bár nem tudott mindenki ott lenni, de majd legközelebb.:)
Éssss, összetettem a Coca Cola testébresztőn milyen tornákon szeretnék részt venni!:)

10:00-10:45 GÁSPÁR KATA Trends Mix
- mert Kata a Legjobb!:)))

11:00-11:35 LUKÁCSI BETTI Hi-Lo aerobic
- mert egy kedves FC-s tanárom tartja és ott a helyem.:) 

12:00-12:45 ZELENIJ LINDA ZONE G-Flex Circuit Tréning
- mert Linda tartja és ott a helyem.:)Regisztráltam!

13:00-13:45 BORSOS MARCI, BOJÁS NITA SPARROWBIC CrossJam 
- mert már sokat hallottam erről a homokzsákos edzésformáról és kíváncsi lettem. Regisztráltam. 

14:00-14:45 SÜMEGI BERNADETT WALKenergie
- mert ez is egy újdonság, és ha már lehetőségem van, kipróbálom.:)

15:00-15:45 VARRÓ GYULA Aerobik Performance
- mert kihagyhatatlan.:)

16:00-16:45 KIS MÓNIKA Testegyensúly preventív gerinctréning
- mert ezt a fajta gerinctréninget szeretném ősszel elvégezni és előreláthatólag Ő fogja a FC-ban oktatni...így ki tudom próbálni:) 
Zárásnak tökéletes.:)

Így lesz a napban minden féle edzésforma...és sok újdonság
...várom nagyon.:)

2013. március 27., szerda

Végre nem esik...

Talán most már bizakodhatunk abban, hogy jön a tavasz. Tudom, hétvégén még esik majd az eső, de utána én már hiszem, akarom és tudom, hogy jóóóóó idő lesz, mert muszáj annak lennie. Az emberek már teljesen befordulnak ebben a vacak időben.

Sok levelet kapok és azt olvasom, hogy nem mozdulnak ki (érthető!!) sokat esznek, unatkoznak és nassolnak, nem mozognak, mert semmi kedvük hozzá. Pedig higgyétek el, ha néha 1-1 nasi bele is kerül az étrendbe, de ha 30-40 percet tornázol, jobb lesz a közérzeted, energikusabb leszel és nem utolsó sorban csinosabb is. 

Én anno otthon tornáztam, de mióta órákat tartok azt mondom, heti 2 szer mindenkinek el kéne járnia (tudom ez sok mindentől függ és sok mindenből tevődik össze) csoportos órákra...mert egy akkora energia dózis.:) Nálunk olyan szuper jókedv van, nevetünk, keményen edzünk, néha meghalunk, de utána olyan jól érezzük magunkat! Kell a mozgás, kell a kikapcsolódás és bizony kell időt szánni magunkra. nagyon fontos! Még ha nehéz is megoldani, meg kell!

Tanulom a pszichológiát, nem mondom, hogy gyorsan haladok...de most a hétvégén Ádus itthon lesz és akkor napi akár egy órát is le tudok ülni tanulni. Bizony ez nagy szó, gyerekes Anyukák biztosan tudják, mit is jelent ez. Mert bizony én is, uzsonna készítés közben, gyerekzsivaj, háttérben mese, közben Anya inni kérek, Anya pisilnem kell...stb szoktam tanulni. De nem baj, vállaltam, végig csinálom. A héten pszichológia és pedagógia, jövőhéttől szakmai elmélet és gimnasztika.:) 3 hét múlva utolsó teszt, majd egy hónap múlva zh, az eddigiekből, ha az megvan, akkor május 16. OKJ írásbeli.:)

Lassan vége a sulinak, anno sokat filóztam, bele merjek-e vágni...kisgyerekek mellett, család, háztartás, a blog, csoport, sok ember, a torna...de nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttem, mert soha nem tanultam még tisztán olyat, ami ennyire érdekelt és lekötött volna, mint ez.:) Célom még idén ősszel egy képzést biztosan elvégezni és tavasszal még egyet. Azok már csak 1-2 hétvége, de folyamatosan szeretném képezni magam.:)

Soha ne adjátok fel az álmaitokat...99 kg-s duci Anyukából is lehet valaki Aerobic edző.:)
Persze nem leszek már híres Prezenter, nem tökéletes az alakom, stb....de van valamim, ami sokaknak nincs és ami, akik nélkül sehol nem tartanék, két csodálatos Kislányom és egy csodálatos Férjem.:) Ők visznek engem előre, értük lettem más ember, hogy a lányaim példaképe lehessek, hogy lássák mindent lehet és el lehet érni, ha igazán akarjuk!:)

2013. március 26., kedd

Mint sokan az országban...

Bizony én is UTÁLOM már a telet és havat....fene vigye már el...azért ilyenkor már illik tavasznak lenni, hiszen lassan április.:( Az ember kedve sem olyan, nem tudunk töltődni...ezért a sok ideges, betegeskedő ember, akire még a falásrohamok is rátörnek hullámokban.:(

Nehéz ez így...mindenkinek, de kitartás, azért most már lassan csak megjavul az idő!:)

Tegnap dupla Cardio Intervall edzést tartottam...nekem nagyon jól esett.:) Csütörtökön 17:00-kor Alakformálás, középpontban a comb, mellizom és has lesz, 19:00 órától pedig Beöltözős, Nyuszi NonóFitness lesz...itt főleg a jókedvé lesz a főszerep, de természetesen tornázunk is, jó kis Dance koreográfiát tettem össze.:) Várom mindenkit szeretettel.:)

Ami bánt még, az a futás.:( Sajnos 2-szer sikerült eddig futnom és most megint egy hete semmi...hideg van, vagy esik vagy fúj...ez egy profi futónak nem kifogás, de én tuti torokgyulladást kapnék ha kimennék. Így sajnos ez a terv húzódik tovább, de mindenképpen szeretném megcsinálni az első 5 kilométeremet.:)

Ma popsi, hasizom erősítést csinálok, előtte egy kis koreográfia, amit viszek csütörtökön...még nem tudom mikor fér bele a mai napomban, de kiszorítóm, illetve ma elkezdem a pszichológia tanulását...edzéselmélet, anatómiát átvettem már végig...héten pszichológia és pedagógia, aztán nekiállok a gimnasztika és szakmai elméletnek. :)

Legyen szép napotok és kitartás, lassan csak kisétálunk a télből!:D

2013. március 24., vasárnap

Bizony régen írtam...

Egyszerűen tényleg rohanok magam után.:))

Csütörtökön Tornát tartottam (kettőt), ami szuper jól sikerült, kemény és a másnapi beszámolók szerint hatásos is.:) Ezt szeretem, amikor az edzésem eléri a célját.:)

Pénteken volt Amica 4 éves szülinapja...édes Kincsem, boldog volt, nagy nagy szülinapi Zsúrt rendeztünk neki!:) Olyan nagy már és olyan büszke vagyok rá, rájuk.:)


Szombaton elméleti oktatásom volt, egészen 13:00 óráig, utána 3 óra Köredzés gyakorlat. Kedvenc tanárom, Gáspár Kata tartottam, egy mondattal összefoglalva, sőt, egy szó is elég: MEGHALTAM!:)

Ma pedig itthon mostam, főztem, aztán Amival kettesben moziztunk egyet, mert erre is szükségünk van, hogy kettesben elmenjünk néha.:)

Holnap dupla cardió intervall és erősítő órám lesz.:)) 
Nagyon készülök.:))

Összességében vagyok, élek, de tényleg rohanok az idővel.:)) 
De nem baj, az lenne a baj, ha nem lenne mit csinálni!:)