Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 2, 2011

Ilyen volt, ilyen lett...

Kép
Ezt lehetett kihozni a hosszából!:) Nekem nagyon tetszik! Végül körbe felnyírtuk, ritkítottuk, előre fésültük.:) Kényelmes, könnyen kezelhető, fiatalos!:)))

Ma Fodrász!!!:)

Kép
Ilyen hajat szeretnék.:) Hátul nem lesz teljesen felnyírva, oldalt levágatom, elől ilyen frufru részt szeretnék.:)) Meglátjuk.:)

Torna=pipa!:)

Tartom a tervet, vagyis a heti 3 tornát.:) Nem könnyű besuvasztani a napomba még ezt a 20 percet sem, de összehozom.:)) Hétfőn és mai is megvolt a Réka Kismama 1 trim. Ma még jobban ment, mint hétfőn. Még 1,5 hétig erre tornázok és utána lassan elkezdem a Réka tornákat élesben.:) De, hogy hogy lesz heti 3-4 szer 40 percet tornázni még nem tom...lehet marad inkább a gyakrabban kevesebbet elvem, mint eddig is a terhesség előtt, mert az úgy mindig belefért.:)) Meglátjuk.:) Az étkezésnél, a legtöbb Anyukára jellemzően napközben nem eszek sokat. Fgyelek, hogy olyat, amitől nem fáj Panka hasa és tápláló nekem is. De este azért mire lefekszenek a gyerekek, már éhes vagyok. Tegnap is lecsúszott két szalámis zsemle és egy kis csoki is...na sebaj, súlyom tartom, fogyi meg majd idővel. A torna ma is nagyon jól esett...a mosás, vasalás, főzés, rendrakás, millió ruha elpakolás után kész felüdülés volt. Bár ahogy végeztem rá 10 percre indultam Amiért a Napközibe...még szerencse, hogy Panka ma eszik-

Zabpehelykeksz tízóraira és uzsira.:)

Kép
Szerettem volna egy finom, zabpelyhes kekszet..így kitaláltam egy olyat, ami finom, egyszerű elkészíteni és sok benne az egészséges, tápláló hozzávaló.:) Hozzávalók: 10 dkg tk. tönkölyliszt 10 dkg nagyszemű zabpehely 1 cs. sütőpor 1 tojás 1,5 evk. édesítőszer 2 evk. olíva olaj 1,5 dl tej pici vanília aroma ízlés szerint, fahéj vagy kókusz (esetleg mindkettő:) Mindezt összekevertem, 10 kis halmot csináltam belőle és 180 fokon, 25 percet sütöttem sütőpapíron.:) Összesen: 1005 kcal lett.:) Vagyis 1 db:100 kcal! Nagyon finom, laktató és gyors tízórai vagy uzsonna. El tudod vinni magaddal dolgozni, kirándulni is.:) Jó étvágyat hozzá!!!

Mozgásra fel!:)

A szombati Zumba után, újra előtört belőlem, a mozgás szeretetnének csodás érzése...:)) Vasárnap jó nagyot kirándultunk és este még bicajoztuk is egyet, nagyon jól esett. Olyan jól átmozgatott.:) Ma RR Kismama torna 1 trim terveztem, gondoltam alvás időben. Ami egy órája beszél a szobájában, nem akar aludni :( Panka már alszik :) lehet így csak esti torna lesz, de lesz!!!:))) Egy hétig Duciztam... kezdésnek, hogy újra "megmozduljak" szerintem tökéletes volt. Az elvem szerint, hogy mindent lehet módjával és okosan, odafigyelve, felépítve, nem egyből megterhelni és izomlázig hajtani a testünket, bevált!:) Jól érzem magam, tejcim is van, izomlázam sincs!!! Lassan nekiállok a Réka tornáknak, de még csak a Kismamának. Az első trim. elég is lesz most 1-2 hétig. Réka szerint is alapozásnak tökéletes, aztán belevágok a lecsóba.:)) Jöhetnek a 20 percesek... A terv az, hogy egyszerre 2X20 meglegyen majd, vagyis heti 3-4 szer 40 perc mozgás. Meglátjuk.:) Mozogjatok ti is...mindegy mit!!