2013. május 11., szombat

FitBalance....szenzációs volt.:)

Nagyon jól éreztem magam.:) Nagyon sok NonóÉletmód-os Lány jött el, aminek örült a kicsi szívem.:)) Köszönöm nektek.:))) A képek mindent elárulnak, szuper hangulat volt.:))

Maga Rendezés nem volt nagy szám szerintem, a megküldött karszalagokat le kellett adni, annak fejében kaptuk meg a belépőt...nem is értettük a lényegét a dolognak. Utána már igen, hogy nem volt rajta a vonalkód, de akkor is vacakul jött ki. Az öltöző no comment, egy ruhatár volt, azt is azért nyitották szerintem ki, mert mindenki fennakadt, hogy még az sincs. De az órák szuperek voltak és a kiállítók is...végülis az a lényeg...:)

Beszéljenek a képek:

NonóÉletmód, mert a változás bennünk van!:)


Csipet csapat...még nem teljes.:)


Nyomják a Lányok.:)


Tündimmel és Diával...szépséges Bombázók.:)


Drága Keresztlányommal.:)


Zsófival, akivel először találkoztam, de mintha ezer éve ismerném, egy tündér.:)


Renivel, akivel szintén először találkoztam, nagyon kedves volt...de szegényt nem nagyon engedtem szóhoz jutni, remélem hamarosan újra találkozunk.:)


Zumi és Zitám...két kemény csaj...én csak azt mutatom hányan vagyunk!:)


Kingával, aki csodaszép, rengeteget fogyott!:)


Indul a Dance!!!:)


A rázás a megy.:)


Éssss Kangooo.....annyira csúcs volt.:) A teljes banda.:)


Vajon elesek??? nézés...de nem estem el.:)


Tücsiékkel...olyan ügyesek voltak, simán letolták a Kangoo-t.:)Végül Zumba, AfroDance, DeepWork és Kangoo órákon vettem részt 9-13-ig meg sem álltam. Egyébként még nyomtam volna, de ma ennyi fét bele...szaladtam haza a Kisebbikemhez, Nagyobbikam este jön csak.:))  Délután még sétáltunk 1 órát Pancival...mára megvolt a mozgás, azt hiszem.:)

Alig várom a következő közös Rendezvényt!:) 
Óriási élmény volt veletek lenni és együtt tornázni!:)

2013. május 10., péntek

Megérkeztek szívem legújabb csücskei...

A pólókon kívül, logózott nacik, kapucnis-cipzáros felsők és futószettek.:)))

Elmondani nem tudom, milyen sokat jelentenek nekem ezek a ruhák, hogy ott a logó rajtuk (ráadásul nem eltúlozva, pont olyan finoman és igényesen, ahogy szeretem!), hogy ezt szívesen viselitek és érzitek a NonóÉletmód érzést, velem együtt.:))

Nézzétek milyen szépek.:))

Minden pólóhoz (van még kék és piros) 
hozzá illó kapucnis-cipzáros felső.:)


És a futószettek.:) Bal oldalon a nadrág a felsővel.:) Csodaszép.:) Jobb oldalon pedig egy teljes szett, két pólóval...érdemes beszerezni, mert egy idő után mindenki rákap a futásra. Bátran mondhatom, mert velem is így lett.:)


További, bővebb információ: nonoeletmod@gmail.com

2013. május 8., szerda

Fehérjék...

Edzés után fontos a fehérje pótlása...annyi féle fehérje van.:)Utána néztem, mi van nekem itthon, illetve vettem is valami újat!:)

Van nekem itthon fehérje porom, ami 28 g, plusz a folyadék hozzá, ebben 20,7 g fehérje van, 1,7 g ch és 1,9 g zsír. Nem rossz szerintem, de én napi szinten, minden edzés után nem szeretem...

Edzés után, főleg, ha két edzést tartok, akkor két edzés között szoktam fogyasztani a Dm fehérje szeletét, amiben 14 g fehérje van. Isteni finom, mintha Mars csokit ennék, de minden jóban van valami rossz, merthogy 21 g ch van benne (ebből 13 g cukor) és 4,7 g zsír.:( Ez sok...

És...ma vettem a FitBalance jegyemmel együtt!!! Bizony megyek, Keresztlányommal.:))) Szóval vettem Biotech USA Fuel proteint...ami 50 ml kiszerelésben van...ebben az 50 ml-ben: 30 g fehérje van, 0g ch és 0 g zsír...nem rossz.:) A srác azt mondta, szerinte egy edzés után a fele is elég, de mehet az egész is.:) 15 g se rossz...


Ésss ha az árukat nézem, a por és a szelet 300 Ft körül van, a Fuel pedig 400 Ft, annyival nem drágább. Nem mondom, hogy minden edzés után, de ezeket váltogatva nem rossz, mert 15 g átlag fehérje van mindegyikben...de az azért fontos, hogy ch-t és zsírt is nézzünk. Vagyis jó a szelet, néha fogom is, de inkább energiaként (edzések között) mint utánra. Okosan, mindent módjával.:)

Szép napot nektek.:) Lassan indulok futni...

2013. május 7., kedd

Tolom, tolom...:)

Minden elismerésem azoké a Nőké (eddig is így volt, ezután még inkább), akik gyerek, vagy gyerekek mellett diplomáznak, tanulnak, dolgoznak, közben háztartást vezetnek, magukkal is foglalkoznak. Szóval, baromi nehéz.:)

Én imádtam a sulit, most is, örülök, hogy belevágtam, mert azóta a mozgás még inkább a szívem csücske lett...de most így a vége felé, a sok tétel, közben az itthon melegét ápolni, Gyerekekkel érdemben foglalkozni, órákra készülni, tartani, nem elfáradni, mindig mosolyogni...

Egy szavam sem lehet, tudom. Szerencsés vagyok, hisz azt csinálom, amit szeretnék, csodálatos, segítőkész családom van (még a Lányok is, hagynak tanulni, értik, okosak.:)) de maximalista révén meg sem állok.:)

Na, ennyit a sóhajtozásról...érdemben az a helyzet, hogy ma éhgyomorra lenyomtam egy jó kis 40 perces popsi-hasizom részt. Megéreztem, de olyan jó volt.:) Tegnap dupla Állóképességi Köredzést tartottam, az is fincsi volt. Élvezték a Lányok is. Vicces volt, mikor az első óráról mentünk ki, egy, a következő órára tartó hölgy megjegyezte az edzőjének, remélem mi nem leszünk így meghajtva! :) Igen, a tegnapi hajtós volt, de meg is lesz a hatása. Csütörtökön alakformálás lesz, középpontban a comb, popsi és has lesznek.:) Készülődök már rá...:D

Ma még futás a terv...nem szoktam egy nap kettőt edzeni, jobban hiszek a minőségi edzésben, mint a mennyiségiben, de nem tudtam milyen idő lesz, ameddig Ami tornán van. Ha marad, mint amilyen most, akkor futok, ha nem (esik vagy fúj a szél) akkor pedig megvolt a torna.:) Maximum ma egy picit többet kap a kis testem. Néha kell a keménység, nem szabad mindig sajnálni magunkat!:) De adni is kell neki...egy jó kis középutat kell találni.:)

Szombaton Fitbalance, azért nem írtam róla, mert úgy volt nem megyek, de most úgy néz ki, hogy tudok menni, de csak 1-ig maradok, így meg tudjuk oldani a Gyerekek felügyeletét itthon.:) Úgyhogy, aki jönne, az írjon privit és fussunk össze a délelőtt folyamán.:)

Legyen szép napotok!

2013. május 5., vasárnap

Életmód ide vagy oda...

A mai nap az egyik legszebb Ünnep a világon.:))) Az, hogy Édesanya lehetek, számomra mindennél fontosabb. Értük érdemes élnem, dolgoznom, egészségesnek lennem és harcolnom a céljaimért. Ő általuk lettem azzá, akivé mindig is válni szerettem volna....boldog, boldog, boldog Anyuka vagyok.:))) Köszönöm édes Kincseim.:)