Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 7, 2012

Ritkán vagyok...

A hétvége rohanós nagyon...megint mind a két nap sulizok.:) Nagyon szeretem, még ha sok is.:) Mert bizony, most pár helyen helyt kell állnom.:) De szeretem ha pörög az élet és most bizony pörög.:) Tegnap anatómiám volt, nem egyszerű az össze izom eredése, tapadása....csoda lesz, ha nem keverem össze majd őket.:)) Ma sportpedagógia lesz, aztán 1,5 hét szünet.:))) Már nagyon várom a gyakorlati órákat, az az igazi,  hisz az csúcspontja az egésznek.:)))) Szaladok is, mert 9-kor már suli.:))) Legyen szép napotok és  TESSÉK MA ESTIG KÜLDENI A HETI SÚLYADATOKAT TIMINEK!!!:)

Hogy megy a diéta?

3. hetét tapossuk a versenynek...ilyenkor hajlamosak vagyunk megengedni magunknak ezt, azt. Pedig még nem szabadna... El kell telnie pár hónapnak, keménynek kell lennünk...főleg, akinek nem 2-3 kg-ról van szó. Hosszú az út, éppen ezért kell szépen előre haladni. Nem adjuk fel, nem gyengülünk el...rendben??:) Mindenki elérheti az álmát, aki tesz is érte, nap mint nap.:)))) Karacsonyra csinosak leszünk.:) Megfogadtuk!!!!

Nem könnyű...

Család, suli, házimunka, tanulás, torna stb...nem könnyű minden terén helyt állni, de mindenre van az embernek ideje, amire szán. Ma este is tanulnom kell és tornázni is. Tanulni továbbra is anatómiát fogok, sok és nem könnyű...muszáj rá időt és energiát szánni. Nem csak magolni szeretnék, hanem megérteni, pontosan tudni, megtanulni rendesen. Ma a 2010 RR csípő-fenék részt szeretném megcsinálni, az ugye 40 perc.:)) jól fog esni. Fürdetés, altatás, torna majd tanulás ameddig bírom szellemileg. Ez a ma esti terv. Apa sajnos nagyon sokáig dolgozik ma....:( Olyan terveim vannak a jövőre nézve...remelem sikerül mindent megvalósítani majd. :D Hétvégén mindkét nap suli, anatómia és sportpedagógia.:)) Várom, nagyon szeretem, boldog vagyok, hogy belevágtam.:))) Lesz új NonóÉletmód-os póló...egyenlőre türkizkék, nagyon jó minőségű, légáteresztő aerobic felső, ujjas, nem trikó és lesz nagy méretekben is. Ahogy megvan, teszek fel róla képet.:)))

Nonó és az anatómia :)

Kép

De jóóó!

Ameddig aludtak a Lányok (még alszanak) megtanultam, amit eddig vettünk (szombati nap) edzéselméletből.:)))  Illetve megnéztem eddig 17 oldal jegyzet (A4 füzet) az anatómia, beosztom minden este pár oldal és akkor péntekig megvagyok vele simán.:) Tény, az nem lesz olyan, mint most az edzéselmélet (abból jó kis jegyzetet készítettem órán) anatómiából mellé kell olvasnom a könyvet is. Nem voltam soha egy kis eminens, most is azért tanulok meg mindent a következő alaklomra, mert a Lányok és minden más mellett, vizsga előtt nem lesz sem időm, sem energiám megtanulni x tantárgy y mennyiségű anyagát egyszerre.  Illetve ez engem tényleg érdekel és szeretném ha addig nem csak megtanulva lenne, hanem letisztázódna, ami még kérdés bennem esetleg. Arról nem is beszélve, hogy ha az anatómiát most átveszem szombatig, akkor sokkal egyértelműbbek lesznek az előadáson már a dolgok, mert tudom majd mihez (vissza)kötni.:) TUDOM TUDOM KICSIT VAGYOK CSAK LELKES.:)))

Jajj, de fáradt vagyok.:)

Ma sok volt a dolog itthon, főzés, mosás, vasalás, takarítás, most végeztem. :) Amica is itthon van a héten, köhög nagyon.:( Lányok alszanak, nekiállok tanulni.:) Este pedig Enikő 2. DVD kardió intervall edzés és hasizom.:) Utána pedig folyt. a tanulást.:) Arról nem is írtam, hogy persze nem ülök egymagamban, mint páran a Suliban...már az első nap összebarátkoztam egy lánnyal, Petrával, nagyon aranyos, dietetikusnak tanul a SOTE-n...:) Nevettem is magamban.:)) Tegnap pedig újabb két lánnyal barátkoztam össze, Anita, Ő tánctanár, kedves, mosolygós és Hajni Ő spinning edzőnek készül, vele nagyon hasonlóak vagyunk, főleg gondolkodásban.:) Örülök a lányoknak, mert bizony vannak fura formák, ami természetes is, hisz sokan vagyunk, sokfélék vagyunk. Vannak Miss Lányok, vannak, akik csak ülnek és senkihez sem szólnak, mindenki maga érzi. Én szeretek fecsegni, barátkozni.:))) Jól érezni magam a környezetemben.:)

NonóÉletmód 5. fogyókúra verseny, 2. heti táblázat

Kép
Jó kis héten vagyunk túl...megint nagyon szép eredmények születtek!:) Összes versenyző : 162 fő Aki küldött most adatot : 145 Nem küldött: 17 Fogyott : 102 Stagnált : 19 Hízott : 24 Összes fogyás: 89,1 kg. Büszke vagyok rátok!:) Legtöbbet fogyta a héten: kg-ban: Felicita - 4,3 kg %-ban: Felicita - 3,65 % Legtöbbet fogyta eddig: kg-ban: Livi - 7,7 kg %-ban: Livi - 8,4% Szívből gratulálok nektek és mindenki másnak is.:))

Anatómia, anatómia...húúúúú

Hát igen, azért az anatómia, az azért egy kemény dolog kérem szépen.  Ott ültem ma 7 órát, jegyzeteltem, néztem Samu-t (csontváz) és Beát, aki mindent megmutatt rajta és azon filóztam, hogy lehet ilyen jól, érdekesen elmondani az anatómiát, mint Bea teszi... Tényleg szuper tanár, egy kemény, tudatos, baromi jó fej Nő...de az anatómia még így is sok és sokkkkkk. Azért ezt bevágni....de befogom.:))) Kötőszövet, sejtek, izmok...de megtanulom!!!!! Mert képesek vagyunk mindenre, amit igazán akarunk. Meg tudom tanulni és az életben kamatoztatni fogom!!! Ennyi!:) Szeretném megragadni az alkalmat, hogy minden NonóÉletmód-os és más Hölgynek, Urnak is, tiszta szívemből gratuláljak, aki részt vett a mai Spar Maratonon akármilyen formában, szuperek vagytok!:) Illetve szeretném megkérdeni,ki jön velünk, NonóÉletmód-os lányokkal november 25-én a Tesco Fitt Arénára?...mi megyünk jó páran!:) Tesco Fitt Aréna Ennyien már vagyunk: NonóÉletmód csapat Csatlakozz hozzánk. T