Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 24, 2013

NonóÉletmód, nyílt aerobik nap!:)

Kép
Szuper jól sikerült a mai Nyílt Aerobik nap...köszönöm azoknak, akik velem tartottak. Remélem találkozunk a hétfői és/vagy csütörtöki, esetleg szerdai óráimon újra!  Én nagyon jól éreztem magam, fergeteges kis közös edzés volt: Köszönet a LillaFitt Stúdiónak a mérésekért:  ...és nektek Edzőtársak az aktív részvételért. És bizony voltak régiek is...  A legközelebbi közös móka: december 9-től a Maratoni Aerobik napok lesznek... gyertek el oda is!!:)

Ma!!!!!

Kép

Így áll a verseny...

Kép
A NonóÉletmód 7. fogyókúra versenyre 78-an küldtek adatot, ők szeptember óta összesen 304,2 kg-t fogytak! Nekik szívből gratulálok!!! A linken ott van a teljes táblázat és egy rövid is, ahol csak azok vannak, akik most küldtek adatot. Csak a kezdeti súllyal hasonlította most össze Bea az eredményeket.  Így szeptember óta Mano fogyta a legtöbbet (-13kg),  őt követi Bogi (-12.2) és Eszti (-11.8 ).  De, ami számunkra fontos, százalékban a következő a sorrend:  Mano (-12.75%), Eszti (-12.55%) és Margo (-11.76%).  Csak így tovább Lányok.:) Táblázat Közeleg a karácsony, ezt az utolsó időszakot még meg lehet hajtani Csajok.:) Legyetek szépek és csinosak az Ünnepekre, érjétek el, amit szeretnétek...ne induljon az Újév buta fogadalmakkal, tegyél már ma saját magadért!!!

Fontos-e a jó példa?

Kép
Mindenképpen.:) Nekünk felnőtteknek is kellenek mindig célok, kihívások, vannak példaképeink. A gyerekeknek még fontosabb, hogy legyen jó példa a szemük előtt. Nálunk a Gyerekeknek természetes, hogy anya tornázni megy, hisz ez a hivatásom...de természetes az is ha futni megyek, vagy ha apa bicajozik. Mint ahogy az is, hogy Amira már egy éve heti kétszer tornára jár, mert a mozgás fontos.:) Soha nem hittem abban, hogy a gyerekre (adott esetben felnőttre) rá lehet vagy szabad kényszeríteni bármit is. Az a jó, ha a gyerek maga jön oda, ő maga szeretne adott esetben veled tornázni...így volt ez nálunk ma este...:) Itt azt mondta éppen Ami: Anya, ez nehéz...de csinálom!!!:D Végül inkább nézte...de be-be szállt.:) Anyára egy kis plusz súly.:) Mikor a hasizom erősítés nevetésre torkollik.:) Fontos a nyújtás...:) Büszke vagyok rá, hogy az Ő anyukájuk lehetek.:)

NAGYON VÁRLAK TÉGED IS...

Kép

Súlyadatbeírás van ma Lányok!!!!:)

Táblázat