2013. április 6., szombat

Coca-Cola Testébresztő élménybeszámoló

Milyen is lehetett volna???? Szenzációs!:))) Akkora élmény, annyira szeretem ezeket a rendezvényeket, annyi kedves ember, mindenki imád mozogni, mosolyog, tele van energiával.:))) 

Iszonyatosan jól esett, hogy amerre mentem mindig rám köszönt valaki.:) Többen odajöttek, hogy ismerlek valahonnan...jajj a Nonóéletmód...vagy messziről kiabáltak: Nonó.:) 
Sokat jelent ez nekem.:)


Volt, akivel fotó is készült:

Andival, az első torna előtt, még álmosan...


Anitával Gymstick után...


Anitával, Gáspár Kata órája előtt...


Katával hazaút előtt... ...volt, akivel csak pár szót tudtam váltani. Sajnos volt olyan is, aki mondta a nevét, hogy a csoportban fent van és nem tudtam hirtelen azonosítani, annyi név, arc van a fejemben, nem mindig tudom ki kicsoda, ez kellemetlen nekem, de valahol érthető is. Jó érzés volt találkozni veletek Lányok, köszönöm az élményt!:)

Péntek Enikővel is készült kép, megismert Ő is.:)  Kezet fogott velem és gratulált, én úgyszintén neki, a tornáihoz és ahhoz amit elért.:) 


Fénykép készült egy másik szuper Edzővel, Lindával is.:) Egy tündér lány, nagyon szép, csinos és profi, a G-Flex edzés szuper volt vele.:)Végül 6 órán vettem részt: 
Gáspár Kata kezdésnek is durva volt. Azt hittünk nem érezzük meg ennyire, biztos finom lesz velünk az első órán, de nem is tudod mi alapján hittem én ezt?:))) Kemény volt, de valami szenzációs.:) Imádom őt, nekem Ő a Példaképem.

Utána Hi-Lo aerobic-on voltam, ami szintén tetszett, de nem lehetett sokat hallani belőle, üvöltött mellettünk a másik órán a zene, így a mi zenéket nem hallottunk, így kicsit mindig borult a koreó. De összességében jó volt.

Ezután következett a Gymstick...mit is mondhatnék szerelem!!! Ultra csúcs óra volt... Ezért is...


...bizony, már van nekem is.:) Az új edzőtársam.:) Annyira örülök neki, ezt kaptam a családtól a Névnapomra.:)) Mit is mondhatnék, Nonó kicsi szíve boldog.:)Utána ebéd szünetet tartottunk.:) Majd irány G-Flex óra, nagyon kemény!!!! De az a jóóóóó.:)

Ezután Varró Gyuszi féle Aerobic óra...persze végig poénkodta, nagy arc a srác, de tudja magáról, hogy jó. Ami persze feltétlenül baj!
ott állok leghátul, középen, mellettem Kata, Andi és Anita is.:)


És végül Kiss Mónika féle gerinctréning, ami szuper volt, tetszik, nagyvalószínűséggel elvégzem a képzést a későbbiekben.:)

Olyan jó lenne havonta egy ilyen rendezvény, teljesen feltöltődtem, iszonyat energiát ad egy ilyen, mindenkinek csak ajánlani tudom!:)

2013. április 5., péntek

Holnap Coca-Cola Testébresztő!:)

Teljesen összeállt milyen órákon veszek részt holnap.:)
Aki esetleg szeretne, ezeken az órákon megtalál.:))) Jó lenne sokatokkal találkozni holnap.:)

10:00-10:45 GÁSPÁR KATA Trends Mix - Mozgástrendek Csarnok

 11:00-11:35 LUKÁCSI BETTI Hi-Lo aerobic - Fitness Company Színpad

12:00-12:45 PATI NAGY ATTILA, LUKÁCSI BETTI  Gymstick Muscle- Mozgástrendek Csarnok

13:00-13:45 BORSOS MARCI, BOJÁS NITA SPARROWBIC CrossJam - 
Funkcionális Integratív Tréning (F.I.T) Pont, csoportos órák (regisztráltam!)

14:00-14:45 ZELENIJ LINDA ZONE G-Flex Circuit Tréning - 
Funkcionális Integratív Tréning  (F.I.T) Pont, G-Flex órák (regisztráltam!)

15:00-15:45 VARRÓ GYULA Aerobik Performance - Nagyszínpad

16:00-16:45 KIS MÓNIKA Testegyensúly preventív gerinctréning - Nagyszínpad

Ez mind nagyon érdekel.:)) Van benne minden féle mozgásforma, különböző helyszínek. Az eleje a Tanárimmal.:)) Közepe húzós lesz: Gymstic, Sparrowbic, G-Flex...remélem bírni fogom. :) Nem mondok előre semmit, ezeket célom kipróbálni, aztán majd alakul.:) Gyulánál tutti szuper hangulat lesz, a végére a gerinctréning pedig szerintem szuper zárás.:)

Aki teheti jöjjön el, szerintem FERGETEGES LESZ!:)

2013. április 2., kedd

3. havi táblázat és szomorúság...

A kezdeti 7-8 táblázat után, ma csak 3 Lány táblázat szerepel.:( Szomorú vagyok, bár tudom, nagyon nehéz ebben a vacak, hideg, esős, havazós időben. Minden nehezebb így, még felkelni is nem diétázni és mozogni...de hidd el megéri.:)

Tegnap írta egy kedves ismerősöm, hogy nem feltétlenül a tökéletes, kerek, feszes popsi a lényeg, persze szép, esztétikus és mindeniknek cél, de legfontosabb az egészségetek!!!! Hogy ne legyenek panaszaitok 20-on, 30-is évesen. Hogy élvezni tudjatok az anyaságot, szaladni a gyerek után, példakép lenni, együtt bicajozni, futni, úszni,játszóterezni, kirándulni, kiélvezve annak minden pillanatát. Ne azt lássa a gyerek, hogy anya szomorú, rosszul érzi magát, nem kap levegőt pedig csak sétál, kettőt lép és izzad, felmegy a lépcsőn és le kell ülnie (én emlékszem erre az időre!!!) nem mer kimenni az utcára sem, nem egy játszóházba vagy a strandra, ami lássuk be a gyereknek óriási élmény.

Nem kell tökéletesnek lenni, ki az??? Persze, van, akinek a teste a védjegye, de én pl. hiszem, hogy mint (remélem) leendő aerobic oktató, nem az a "feladatom" hogy tökéletesen nézzek ki, hanem, hogy 2 gyerek, 40 kg leadása után mindenki lássa, mozogni öröm, el lehet és meg lehet tartani egy számunkra ideális alakot, amibe belefér, ha nem tökéletesen kerek a popsi. Lehet egészségesnek lenni, meg lehet tanulni mértéket tartani és minőségi ételeket fogyasztani (amiben persze belefér néha más is!). Nekem ez az üzenetem...törekedni a jobbra, de nem azért élni, hogy tökéletesek legyünk, tenni érte, de kiélvezni az eredményeket, nem egész életünkben harcolni magunkkal, hanem örülni és elfogadni magunkat! A legfontosabb az egészség, higgyétek el, a legfőbb kincsünk! Bocsánat a kitérő miatt!;)

Nézzük akkor, három hónap után:

Lányok Összesen: 311 fő
Küldött: 79 fő 
Nem küldött: 232 fő 
Fogyott: 58 fő 
Stagnált: 13 fő 
Hízott: 8 fő 

Legtöbbet fogyta a 2 hét alatt:
kg-ban: Melcsi, Pampers - 3 kg 
%-ban: Melcsi - 3,66 %

Legtöbbet fogyta eddig összesen: 
kg-ban: Crissy - 16,5 kg 
%-ban: Pofi - 20,68 % 

Legtöbbet fogyta centikben az elmúlt hónapban:
mell Virág 6 cm 
derék Szilvi 10 cm 
csípő Kátya 8 cm 
comb Hykittina 5 cm 
vádli Csicsi89, Kátya, Menyus 2 cm 
kar Kátya 3 cm 

Legtöbbet fogyta centikben az elmúlt 3 hónapban:
mell Pofi 13 cm 
derék Pofi 18,5 cm 
csípő Crissy, Jeby 16 cm 
comb Bridget, Csicsi89, Emi, Pofi, Viki 9 cm 
vádli Csicsi89 6 cm 
kar Lius24 8 cm 

Lányok összes fogyása a 2 hét alatt: 27,7 kg 
Lányok összes fogyása a 3 hónap alatt: 964,1 kg 

Fiúk Összesen: 9 fő 
Küldött: 3 fő 
Nem küldött: 6 fő 
Fogyott: 3 fő 
Stagnált: 0 
Hízott: 0 

Legtöbbet fogyta a 2 hét alatt:
kg-ban: Döme - 2 kg 
%-ban: Döme - 2,27 % 

Legtöbbet fogyta eddig összesen 
kg-ban: Döme - 16 kg 
%-ban: Döme - 15,69 % 

Legtöbbet fogyta centikben az elmúlt hónapban:
mell Tvik 8 cm 
derék Döme 1 cm 
csípő Tvik 1 cm 
comb Pisti, Tvik 1 cm 
vádli Tvik 0,5 cm 
kar Döme 1 cm 

Legtöbbet fogyta centikben az elmúlt 3 hónapban:
mell Tvik 14 cm 
derék Döme 11 cm 
csípő Döme 18 cm 
comb Döme 10 cm 
vádli Tvik 3 cm 
kar Tvik 6 cm 

Fiúk összes fogyása a 2 hét alatt: 2,7 kg 
Fiúk összes fogyása a 3 hónap alatt: 43,1 kg 

Összes fogyás a 2 hét alatt: 30,4 kg 

Összes fogyás a 3 hónap alatt: 1007,2 kg AZÉRT EZ MÁR VALAMI!!:)

NE ADJÁTOK FEL! Még egy nagy levegő az utolsó hónapra!!!!:))) 
Én hiszek bennetek!:)

2013. április 1., hétfő

Utólag is Kellemes Húsvétot mindenkinek!!!

Nem kerültem gép közelébe, élveztem, 
hogy végre Apa velünk volt jó pár napot!:))) 

Húsvét olyan szempontból jó, hogy tojás, sonka, zöldség...nem feltétlenül hizlaló ételek. Viszont mindezt friss kenyérrel és sütikékkel lekísérve már nem az igazi! Én is belefutottam a friss kenyérbe és a sütibe...de mától vissza  a nyeregbe!:)

Ma futni szeretnék, remélem nem fog esni...ameddig Amica tornázik, Anya fut 20 percet, mert 2 perc futás, 2 perc séta van mára (5x) utána pedig comberősítést tervezek.:)

Hétfői Torna elmaradt, de csütörtökön pótoljuk a hétfőit is, jó kis felsőtest, popsi és hasizom erősítéssel!:)

Már április van...elszaladt a március és nem éppen a tavasz jegyében telt, remélem, most már többet leszünk kint, lehet kirándulni és sétálni, élvezni a jó időt.

Nekem sokat kell tanulnom, teszt, zh, vizsgák...úgy érzem most van rajtam bőven, de csinálom, mert nagyon szeretnék jól teljesíteni. Ma is pedagógiát tanulok még, megcsúsztam a tanulással a hétvégén...inkább családoztam. Holnaptól pedig gimnasztika és szakmai elmélet ezerrel.:) Jövőhéten szombaton írom az utolsó tesztet. Rá egy hétre a zh 5 nagy témakörből.

Hétvégén Coca Cola testábresztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Alig várom.:))) Ki jön??:)