2013. július 13., szombat

Aggie beszámolója, aki a legutóbbi 6. NonóÉletmód fogyókúra versenyünk, harmadik helyezettje lett

"Múlt szombatra időzítettem a nyereményjátékon nyert utalványaim beváltását. Délelőttre a LillaFitt Stúdióba, délutánra pedig Pánti Katalin masszőrhöz volt időpontom.

Lillával, a LillaFitt Stúdió tulajdonosával már előzetesen egyeztetünk a kezelésekről. Mivel viszonylag messziről érkeztem, így az volt a kérésem, hogy a 10.000 forintnyi utalványt szeretném egy alkalommal felhasználni, így abban egyeztünk meg, hogy az állapotfelmérés után egy E-Fit edzésen és két testkezelésen veszek részt.

Az állapotfelmérést és annak kiértékelését is Lilla végezte. Nem szeretnélek centikkel traktálni, inkább a számomra legtanulságosabbat osztanám meg. Amellett, hogy a zsigeri zsír értéke teljesen megfelelő, sajnos a zsír-izom arányom magasabb, mint lennie kellene. 

Először Lilla arra gyanakodott, hogy a nem megfelelő tartományban végzett edzés miatt túl sok izmot vesztettem, de az edzettségi szintem megállapítása után kiderült, hogy a diétám nem volt megfelelő.

Az alapanyagcserém 1538 kcal, én pedig jobb napokon 1200-1400 kcal-t ettem, rosszabbakon viszont 1200-at sem. Nagyon tanulságos volt ez a mérés és rádöbbentett arra, amit már egy pár hete sejtettem, hogy valamit módosítanom kell az étkezésemen.

Ajánlott egy biorezonanciás vizsgálatot is, ami segít megállapítani az esetleges tápanyaghiányokat és a számomra legmegfelelőbb étrendet, erre a közeljövőben - már Budapesten - mindenképpen el fogok menni.

Nagyon szimpatikus volt, hogy a beszélgetés során szóba került többfajta, általam már próbált étrend is - vércsoport diéta, paleo, kalóriaszámolás - és Lilla mindegyiket ismerte, mindegyikről tudtunk egyeztetni.


Az állapotfelmérés után kezdetét vette az E-Fit edzés, ami bevallom közel sem volt annyira "laza", mint amire számítottam. Kellemesen átmozgatott a 20 perc alatt. Készítettünk egy pár képet is közben.Az E-Fit után egy testkezelés következett, ami során kis tappancsokat helyeztek a legkényesebb területekre és apró elektromos impulzusokkal kezeltek.

A délelőttömet egy hideg testtekercseléssel egybekötött hullámmasszázzsal zártam. A testkezelések alatt is végig beszélgetett velem a kezelést végző hölgy, számos életmód tanáccsal látott el.

Nagyon sajnálom, hogy nem lakom picit közelebb, biztos, hogy gyakori vendég lennék a LillaFittben. :))

A napom megkoronázásaként egy egy órás Tui-Na hátmasszázson vettem részt Pánti Katalin jóvoltából, így teljesen feltöltődve, pozitív élményekkel tértem haza."

Szívből örülök, hogy (megérdemelten) ilyen jó kis ajándékokkal tudtam kedveskedni a harmadik helyezett Aggie-nak.:) Köszönet még egyszer a felajánlásokért, a Támogatóknak.

Hááááááát, ÓRIÁSI ÉLMÉNY VOLT.:)

Köszönöm mindenkinek, aki eljött.:)) Rengeteg energiát gyűjtöttem belőletek és remélem adnom is sikerült.:)) Nekem ez a legfontosabb, hogy adni tudjak nektek, akár az előadás, akár a torna által.:)

Mikor megérkeztem, úgy nézett ki nem lesz Előadás, mert az előttünk megrendezettekre nem volt Hallgatóság, de aztán megérkeztek a Lányok, így a mi NonóÉletmód előadásunk meg volt tartva:


Nagyon izgultam...először azt sem tudtam, hogy kezdjem, pedig felkészültem, aztán meg már alig tudtam abbahagyni.:)


Kedves emberek jöttek el meghallgatni, nagyon jól esett.:)


NonóÉletmód...jajj, de cépek egyen pólóban.:)


Nonó, mint Tanító néni.:) Beszéltem a fogyásomról, a hibákról, tévhitekről, tápanyagokról, számítási módszerekről, mozgás fontosságáról...Utána pedig egy teremmel arrébb már kezdtük is a tornát!:) Szuper hangulat volt...


Igen...Nonó cuing-ol...:)


Tele élettel és boldogsággal...koreo közben.:)


Ügyesek, szépek, aranyosak és nagyon csinosak a Lányok.:)


Annyira jó kép...:)))


NonóÉletmód...:D


Hastáncos rész, karmunkával.:)


Végén a taps magunknak, mert szuper gyorsan megtanultuk és letáncoltuk a koreot.:)


Jó, hogy vége...dehát Gabcsi...:D


Ezután volt comberősítés, felsőtest, hát és hasizom...de a Fotós (Ádus) valahol máshol járt éppen.:)

Diuska nyújtás közben.:)


Ez Ádusnak szólt.:) 
Megjegyezte, hogy kicsit mintha megizzadtam volna.:)


És már beállt az "Férfi" erősítés is.:) 
Tünci kisfiai, Hunor és Zsombi.:D


Hunor tudja, mi fán terem a relax.:)


Nyújtózkodás...energiagyűjtés.:)Éssssss, sorosltunk is, aki kitöltötte a regisztrációs lapokat, azok közül valaki új NonóÉletmód-os bögrét nyert. Az én kis segítőm Hunor...Ő adta át a bögrét:

  
...és Zsozsó, aki húzott:


Éssss kit????? na kit????? Az Édesanyjukat.:)))))


A tekintet sok mindent elmond...
én köszönöm nektek, hogy vagytok Tüncim.:)


Kemény csipet-csapat!:)


Andival.:) Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek.:)


Apucival.:))


És Judittal, aki egy kedves, tündér Lány...
jó volt veled együtt tornázni! 
Remélem ez csak a kezdet volt...


Tünci és Dius.:)


Drága Era...köszönöm a meghívást és eszméletlen öröm volt újra látni. Fontos, meghatározó tagja vagy és leszel is mindig a csoportnak! :))


Lányokkal, megéreztük, megizzadtunk, de így a jóóóóóó.:)


Órási volt...visszanézve a képeket újra átélem...
köszönöm, köszönöm, köszönöm.:)

2013. július 12., péntek

Két szuper dolog mára!!!:)

Az egyik, hogy ma:

RETTEGJ SZÉKESFEHÉRVÁR, MEGYÜNK!:)))) Nagyon várom már, remélem, aki tud eljön, jó lenne látni benneteket és egy jót tornázni együtt.:))

18:30 órától
NonóÉletmód előadás 
- lefogyni okosan, egészségesen és tartósan
(szórólapon elírták az időpontot!)

19:00 órától
 NonóÉletmód és Fitnesz torna 
- dance és saját testsúlyos alakformálás

A RENDEZVÉNY INGYENES...sok szuper program vár, gyere el.

Helyszín:8000 Székesfehérvár, Rákóczi út 25. Fehérvári Civil központ (régi Technika Háza) Átöltözésre van lehetőség!Jövőhéten pedig minden nap Érden, 90 perc Aerobik Maraton!:)Másik, hogy megérkeztek az......újjjjjj BÖGRÉK!!!:) 

Nyárias, szép és NonóÉletmód-os.:))) 

Rendelj magadnak egyet, hogy minden reggel már, mikor a kávédat vagy teádat kortyolgatod tudatosítsd magadban a bögre láttán: "Igen, a változás bennem van. Egy szuper közösség tagja vagyok és velünk együtt vagy ahogy ők, úgy én is...elérem az álmomat!:)2013. július 11., csütörtök

E-Fit és testkezelés, első alkalom...

Túl vagyok a LillaFitt Stúdióban az első órámon és kezelésemen.:)

Nagyon jól éreztem magam, jó volt kikapcsolódni, hogy foglalkoznak velem. Közben pihentem, de mégis edzettem, test és lélek regeneráció.:)

Lillával kezdtem az E-Fitt-el...őszinte leszek voltam már SpeedFitness edzésen egyszer, de az valahogy nem volt ennyire kemény...ezt most sokkal jobban megéreztem.

Először is kaptam izotóniás italt, hogy bírjam, mondjuk direkt rendesen reggeliztem, tk. kenyér, sajt, saláta...de sokan nem esznek előtte stb, és veszélyes, nehogy rosszul legyenek, ezért az ital:


Ezután kaptam ruhát, amit be kellett vízzel spriccelni (rajtam akkor már rajtam volt a pamut felső és naci), éppen Lilla dolgozik ezen: (itt jegyezném meg a ruha XS-es!:))


Ezután pedig nekiálltunk...popsim, hátam, combom jól bírta, hasamról kicsit vissza kellett venni és a tricepszemről is...ezeket majd fokozatosan terheljük csak. A popsira idővel még tettünk is egy kicsit.:) Kaptam súlyzót, Bosu-t, Fitt és Soft ball-t...nagyon jó kis, mindent átmozgató edzés volt.:) A végén a statikus fekvő egy perc.....hááááát őőőő....jó, hogy Lilla csinálta velem, erőt adott.:D


Összességben nagyon tetszett, de hazudnék ha azt mondnám semmiség, bizony kemény volt és tutti megérzem holnap, futás, edzősködés ide vagy oda.:) 

Utána mentem Emeséhez és Faminához testkezelésre. Egy ugynevezett hullámágyba feküdtem, ami nyirokmasszázst csinált nekem, előtte fahéjas krémmel bekentek (már eltelt azóta 2 óra, hogy végeztem, de még éget.:) és ott pihegtem. Fura érzés, olyan mint amikor a vérnyomásmérő felpumpál a karodon, majd leereszt, de nem fájdalomig, hanem jól érezhetően átmasszíroz.:)Legközelebb azt hiszem vákumozás lesz, ezt a kettőt fogjuk váltogatni. E-Fit pedig heti kétszer.:) 
Heti kétszer reggel tudok elmenni, valószínűleg kedd-csütörtök lesz.

Éssss  hazafelé olyan éhes voltam, hogy ennek kellett egy kornspitzet és innom egy kávét, komolyan elfáradtam.:)

Az én véleményen az Lányok, hogy a legfontosabb az étkezés, a megfelelő minőségű étkezés, a jól felépített diéta, vitaminok, ásványi agyagok, rostbevitel. Mindemellett kell a rendszeres mozgás, heti 3-szor, futás, aerobik, bicajozás vagy bármi, amit szerettek, szívesen csináljatok és jól esik.

Ezek mellett pedig ha van rá módod és lehetőséged, akkor érdemes az E-Fit, érdemes a testkezelés, mert vannak "testhibák" sajnos, amin nem segíthet a sport: bőr, stria, ödéma. Ehhez speciális krém, kezelés  szükséges. Az ember, főleg a nők persze mindig a jobbra vágynak és törekednek. Sokan ezért fekszenek kés alá...én nem szeretnék. Én maradok a természetes dolgoknál (egyenlőre.:)) és kihozom így magamból a legtöbbet, amit tudok.:)


2013. július 10., szerda

Futottam tegnap és mai is.:)

Mivel legközelebb csak vasárnap tudok menni futni (csütörtök: Alakformáló órát tartok, péntek: Székesfehérváron tartok előadást és tornát, szombat: kirándulunk a családdal) így lenyomtam a hét elején kettőt.:)

Mennyit is pontosan???

Képzeljétek, tegnap 7,5 km-t...51:24 alatt...annyira jól esett csak, vitt a lábam.:)) Eddigi leghosszabb és legjobban eső futásom volt.

Boldogságom képben:


És az út...imádom a futásban, a hosszú egyeneseket...mikor nem látni a végét, mégis elérek a végére:Ma pedig megvolt a 7 km, 6:44 km/h átlaggal, 147-es átlag pulzussal, jó kis dimbes-dombos tájon.:) Kemény volt ez a 7 km, kétszer majdnem feladtam fejben, de ránéztem az órámra, láttam 140-es pulzus, nem fáj semmim, csak a fejben kell odakoncentrálnom.:) 47 perc alatt futottam a 7 km!;) 

Indulás előtt, reggel 5:35:


Utána jól lenyújtottam...A két nap alatt 14,5 km-t futottam.:) JEEEEEEEEEEEEEEEE!:D

2013. július 9., kedd

LillaFitt Stúdió - állapotfelmérésen jártam...

A LillaFitt Stúdió (katt.) ha emlékeztek nagyszerű felajánlásokat tett a 6. NonóÉletmód fogyókúra versenyünkre. Az első helyezett 50.000 Ft, a második 30.000 Ft és a harmadik helyezett 10.000 Ft értékű ajándék utalvánnyal lett gazdagabb, a leadott kilókon felül.:)

Második helyezett Lányunk már be is "váltotta", nagy örömét lelte benne, erről pár mondatot majd bővebben ír nekünk Aggie. Első helyezettünk a közeljövőben látogatja meg a Stúdiót és ugye harmadik helyezettünk átadta az utalványát másnak, mert túl messze lakik és nem tudja felhasználni. Akit kisorsoltunk, szintén rendszeresen jár már Lillához.

Egyik nap én is elmentem, körülnéztem, milyen gépek, kezelések vannak, megismerten személyesen, jobban Lillát és a legmesszebbmenőkig állítom, azon kívül, hogy kedves, értelmes és csinos (3 fiú anyukája, még mélyebb tisztelet.:)) felkészült és profi szakember is. Ő is Fintess Company-nál végzett, aerobik edző, személyi edző, gerinctréner és még sok más.:) Nagyon szép, igényes a stúdió, mindenki megtalálja a számára megfelelő mozgásformát is.


Ma elmentem én is egy állapotfelmérésre...mindenkinek ajánlani tudom, hogy vagy ide, vagy a hozzá közel eső és ezen szolgáltatást nyújtó helyre menjen el, mert nagyon jó kiindulási pont lehet ez mindenki számára.

Titkolni valóm nincs, hisz már többször mondtam és ti is látjátok, egy hétköznapi, hasonlóan jóra, szebbre törekvő nő vagyok, mint ti. Szeretnék még jobb és szebb lenni...jelenleg itt tartok:

Testtömeg: 65,7 kg
(reggeli, 7,5 km futás és 1,5 l mentes víz  után)

BMI: 22,5 (megfelelő) 

Izom%: 30,8 
(normál feletti, magas tartományba estem pont bele, 
még javítható, de jó)

Testzsír%: 29,2 
(normál kategória, de még pont belefér, 
ebből faragni kell 25 körül kéne)

Zsigeri zsír: 4 (1-9 között jó)

Alapanyagcsere: 1409 (ez alatt enni nem szabad...ez alatt senkinek nem szabadna, lásd. régebbi bejegyzésembe, ezt kell még felszorozni az aktivitással és ebből 300, max. 500 kcal mínusz az alja, amennyit szabad, sőt kell enni. Ha valaki alapanyagcsere alatt eszik, vagy lefogy és azonnal vissza is hízza, mikor rendesen kezd táplálkozni vagy nem is tud lefogyni.)

Fitt test: 45 (GOOD :))

Magasság: 171 cm
Mell: 77
Kar: 27,5
Derék: 84
Csípő: 108
Comb: 63

Igen, amikor magamnak mértem a csípőt kisebb volt...fene vigye el.:) Dehát ennyi is kész, ebből kell a legjobbat kihozni.:)

Lilla azt mondta, az étkezés és mozgásomban nem "nyúl" bele, megnézte a Polar órámat, jó intenzitással, megfelelően edzek, jó pulzusom, folytassam, amit eddig.:)

 Viszont, amiben segítene, javítana:

1, Testkezelés:
Az egyik a striák és a bőr a hasamon. Mert bizony van, amin nem lehet diétával és mozgással segíteni. (amennyit lehetett, az már kihoztam belőle) Azt mondták szerencsés vagyok, jó a bőröm, szépen rendbe lehet hozni kezeléssel. Megpróbálom, hisz maximum nyerek rajta.

A másik a lovagló rész, nem tudom másképpen leírni, de az ami a csípőnk szélén van és a legtöbb nőnek kiáll, kitüremkedik. Amire mindig azt mondjuk, széles a csípő és genetika. Igaz a széles csípő genetika, de az ott, ami olyan mintha zsír és narancsbőr egyvelege lenne, ödéma. Felhalmozódott oda a méreganyag...ez egyes nőknek itt, másoknak a popsi alatti sávban van, van akinek nincs. Ezt szintén kezeléssel lehet csak eltüntetni, mondták, hogy erre tornázhatok akár mennyit. Viszont, nagyon szépen eltávolítható, de!!! utána szinten tartó kezelés szükséges. Ezt is megpróbálom.

2, E-Fit
Speedfitness-hez hasonló, de mégsem az. Lilla és a testkezelést végző Hölgy közös konzultációja volt ez, hogy az étrendem, mozgás és kezelés mellé ez lenne jó nagyon, mert szépen kikerekítené a formákat, élet, ívet adna a testemnek. Nem izmos lesz, de adott esetben szép feszes.

Úgyhogy most, közös javaslatra heti kétszer megyek reggel, fél óra kezelés, fél óra G-Fit (jó, mert nyár van, Lányok addig eljátszanak ott, nem szeretnék a heti két edzésen kívül, amit én tartok, több időt elvenni tőlük, nem hiába járok futni is kora reggel, ameddig ők alszanak.:)) Természetesen lesz előtte, utána kép, őszintén véleményt írok majd és kíváncsian, reményekkel telve várom a változást.:)

Közben is csinálunk majd állapotfelmérést, hogy hogy állok, hol tartok. Ez most pár hónap közös munka lesz...amit nem bánok, mert jó kezek között leszek.:)

2013. július 7., vasárnap

Harmadik futásom is megvolt a héten...

Szépen tudom tartani a heti három futás...így egyenlőre egy héten átlag 16-18 km körül teszem meg, ami nekem nagy dolog.:)

Ma 6,1 km-t futottam, egy csodálatos helyen.:) Mert a hétvégi pihenést is a legjobb mozgással kezdeni.:)

Utána egy kis erősítés és meg is volt a több mint egy órás edzésem.:)