2013. szeptember 28., szombat

Tavaszi Fitbalance-on is sokan voltunk...


De most még többen leszünk.:) Holnap őszi FitBalance 2013...:) 
Már alig várom...

VERSENY!!!
HOLNAP SÚLYADAT BEÍRÁS VAN LÁNYOK! 
De, mivel holnap FitBalance van és sokan kora reggel indulnak, ezért Bea már ma fel fogja tenni a táblázatot, jó? Ha valaki mégis lemaradna, hogy 1,5 nap alatt beírja az adatokat (volt aki jelezte: utazás, kórház) az legyen szíves utólag elküldeni Beának a súlyát! Aki még lóg fényképpel az küldje nekem, várom. Ha megy válasz, akkor tutti, hogy megérkezett.:)

2013. szeptember 27., péntek

5. nap a 6 hétből...

Még igencsak több van előre, mint vissza, de sebaj.:) Gőzerővel rajta vagyok. Konzultálunk mindig Lindával, eddig ügyes.:))) voltam.:) Remélem ez így is marad. Nagyon figyelek, számolok. Lassan megszokom mi az amit lehet és abból mennyi kell egy napra.:)

Nem egyszerű...de az ember mindent meg és végigcsinál, amivel igazi célja van. Ha akarunk valamit, akkor teszünk érte.:) 

Én is jöhetnék sokféle szöveggel, hogy bleeeee párolt zöldség (mindig utáltam), meghalok akár csak egy almáért, de jól esne pár kocka akár csak eritrites csoki is vagy egy szelet Nonó féle süti. De jó lenne elmenni moziba és enni egy popcornt, de inkább ne is menjünk moziba mert úgy sem ehetem meg. De baromira elfáradok estére, de marhára sokkkk ez most....

DE nem!!!!! Még ha mind igaz is, akkor is, ezt én akartam! Miért is siránkoznék? Linda egy olyan étrendet adott nekem, amit nem egy és nem is két ember megcsinált már, méghozzá kemény felkészülési időszakban. Akkor pont nekem ne menne?

Szeretném a legjobb formámat hozni...egyszer élünk. Adja Isten, hogy legyen még ilyen lehetőség az életemben, de ha nem, akkor is úgy szeretnék visszagondolni, hogy én is mindent megtettem azért, hogy fent a színpadon példát mutassak, Peti is büszkén állhasson mellettem és a NonóÉletmód-os Lányok is azt érezzék és lássák: Igen, el lehet jutni x pontból y-ba, ha az ember TESZ ÉRTE! MINDEN EGYES NAP...

Mi nekem 6 hét...egy már lassan le is telik! 
Nehéz? Nem könnyű...de egy nő mit nem bír ki? Olyan nincs!:D

Édes Kincs...Ő is diétázik velem...


2013. szeptember 25., szerda

2013. szeptember 24., kedd

Mai vacsim.:)

Vágytam valami fini meleg vacsira...de természetesen fő szempont volt az alacsony ch és a magas fehérje.:) 

Kakukkfüves-paradicsomos csirkemell filé...

Hozzávalók:
18 dkg csirkemell filé (nyersen)
fűszerek: só, bors, kakukkfű
pici kókuszzsír
10 dkg paradicsom
5 dkg paprika

Elkészítés:
A húst fűszerezem, párolom, majd mikor már majdnem készen van hozzáadom a zöldségeket (ez igazából bármi lehet, én most ezt kívántam).:) Nagyon finom és kiadós vacsora.:)

CH: 3,9 g, Fehérje: 45,36 g

6 hét, -1 nap.:))

Első nap teljesítve....de még sok van hátra.:) Bizony nagyon bízok magamban és tudom, hogy végig csinálom.:) Szeretném ha mindenki büszke lenne rám...a 99 kg Anyukára, aki a NonóÉletmód csoport segítségével feljutott a FittAréna Nagyszínpadára és a lehető legjobb formáját hozza.:D Mindent betartok, amit Linda mond.:)

Tegnap Dance óra után, ma keltem futni, de nem volt sok időm, mert indítanom kellett Amit az oviba...így 2,5 km kocogás, 6 kör intervall és comberősítő dombnak felfelé (kitörések, guggolások, térdhúzások) végén 50 szűk guggolás lett a vége. Jól esett.:)

Holnap Kickbox edzés, majd egy jó kis csípő és hasizom erősítő torna Budapesten.:) Tarts velünk!!!

2013. szeptember 23., hétfő

6 hetem van még...

A FittArénáig, ahol Borsos Petivel a Nagyszínpadon elindítjuk a napot,
 a "Reggeli beindítóval".:)

Szerintem teljesen természetes módon, a legjobb formámat szeretném hozni, hisz ez egy óriási lehetőség. Profi, szakértő tanácsát kértem ki.... Zelenij Linda (honlap) személyi edző, csoportunk régi tagja. Maximálisan megbízok benne, ezért is fordultam hozzá segítségért. Szokás szerint kedves és nyitott volt felé, átbeszéltük a dolgokat és ma neki is álltam a 6 hetes étrendnek.

Pontos étrendet a blogon nem közlök, hisz ez Linda szellemi "terméke", ez szerintem érthető. Továbbá hozzátartozik, hogy ez most egy speciális diéta, egy forma időzítés, mert 6 hét múlva az eddigi legjobb formámat szeretném hozni a Nagyszínpadon. 

Az egészséges életmód híve vagyok, a diétám is eszerint van felépítve (persze kellő  megszorításokkal), semmit nem vonunk meg, fontos, hogy izomban alakuljak és zsírban fogyjak. Nem éhezhetek, számolnom kell és tisztán ennem. Linda végig "mellettem" van a 6 hét alatt és konzultálunk. Nem a kilók lesznek a mérvadóak, hanem amit látunk. Nincs cél sem centiben, sem kilóban, egy cél van: a tőlem telhető legjobb formát elérni a 6 hét alatt!:)

Drukkoljatok nekem.:)

Aki pedig teheti tartson velem ma DANCE órámon, Érden.:)

2013. szeptember 22., vasárnap

Aktív kis nap volt.:)

Délelőtt 18 km tekerés a családdal...Délután pedig, egy szuper bemutató Alakformáló óra a LillaFitt Nyílt napján.:)