Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 1, 2012

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!:)

Kép

Futika...

Tegnap futásom: 30 perc alatt 3.2 km és 290 kcal!:) Ésssss bejött, amit Angi ajánlott, hogy 3 lépés belégzés, 3 lépés kilégzés...végig számoltam, de nem szúrt az oldalam!:) Még mindig 1 perc futás, 1 perc gyors gyaloglást csinálok, így bírom csak, de javulok.:))) Mai súlyom: 61.5 kg. Örülök.:) 62 kg alatt vágok neki a Húsvétnak. Bár nem izgulok, mert sajtos-túróst sütök és Nonó féle gyümitortát, illetve sonka lesz, tojás és sok zöldség.:)))

Edzés...

Tegnap kimaradt az edzés, mert nagyon pörg ő s, szaladgálós napom volt. Este 10 kor ültem le majdnem hogy el ő ször. Ma pótolni fogom.:) Most vacsiztam (4 óra), mert olyan 5-6 köröl hazaér Apa és ugrok fel a futópadra, majd még utána szeretnék pár comb és hasizom gyakorlatot is csinálni. A kés ő i vacsim egy kefir lesz. A hosszú hétvégén pedig, szeretnék minden nap futni, mert itthon lesz Apa és itt a lehet ő ség.:) és a cip ő is, mert Ádustól Nike futócip ő t kaptam a Névnapomra.:))) Fáradt vagyok ma, de a torna tudom, hogy fel fog tölteni!:))

NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 - nyeremények

Emellett nem lehet elmenni szó nélkül.:) Olyan csodálatos felajánlásokat kaptak a Versenyz ő k, melyeket ezúton is szeretnék nagyon megköszönni a Szponzoroknak.:) Az első három helyezett, a Nők Lapja Café jóvoltából, egy éves Wellness Magazin előfizetést nyer! Az els ő helyezett: A StudioArt Photography jóvoltából, fotózást, A TrendyCake jóvoltából, egy csodaszép Update1-es zsúrtortát, A Stare Dipinto jóvoltából, egy gyönyör ű nyakláncot nyer. A második helyezett díja, Göltl-Zelenij Linda - testépítés és fitness edz ő felajánlásával, egy TRX edzés és egy életmód tanácsadás, A Stare Dipinto jóvoltából, megnyer egy exkluzív gy ű r ű t, A Házi Natúrszappan jóvoltából, egy házi készítés ű natúr szappant nyer. A harmadik helyezett díja, Göltl-Zelenij Linda - testépítés és fitness edz ő felajánlásával, egy TRX edzés, A Házi Natúrszappan jóvoltából, egy házi készítés ű natúr szappant nyer. Különdíjak Az összes versenyz ő közül sorsoljuk a végén:

LifeNetwork 2. riport!

Life 2. riport

Aki még nem tette, ápr. 10-ig jelentkezhet!:))

Kép
NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 – A VÁLTOZÁS BENNED VAN! 4. Fogyókúra verseny! Ha még nem érted el az ideális vagy álom súlyodat, még van időd nyárig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (főleg lelkileg), hogy támogassalak végig a 3 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenni érte! A verseny részletei: 1, Verseny időtartalma Az időtartam: 3 hónap! Április 10-július 10-ig tart. 2, Versenyre jelentkezés Jelentkezni: avaltozasbennedvan@yahoo.com –on lehet. Tárgyba kérlek azt írd: NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS – A VÁLTOZÁS BENNED VAN! Adatok amiket még kérünk: Becenév, kor, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly. Kezdeti körfogatok(cm): (Kérjük a mellékelt kép szerint mérni!) mell (képen:2) derék (képen:4) csípő (képen:5) comb (képen:8) vádli (képen: 6) nyak Kérünk még képet is, azt viszont ide kérem: nonoeletmod@gmail.com-ra (csak nekem lesz meg, ez sehova nem kerül fel természetesen!) Két képet kérek, egy telj

Húsvéti díszben a blog is.:)

Én szeretem a Húsvétot nagyon...a locsolást annyira nem, hétfőn nem is leszünk itthon, kirándulunk egy nagyot majd.:) De az Ünnep hangulatát, a finom ételeket nagyon.:)) És, bárki bármit mond, a Húsvét a legdiétásabb Ünnep: sonka, rengeteg zöldség, főtt tojás, torma, mi sok sajtot is szoktunk enni ilyenkor, és mellé persze slim kenyér, vagy az sem. Sütni, sajtos-túrós rudat és gyümölcstortát fogok.:) És, hogy minden tökéletes legyen, Húsvét szombaton tudjuk beütemezni a nagytakarítást, így Húsvétra ragyog majd minden.:))) Se előbb, se később nem ér rá Apa segíteni, így szombaton összedobjuk: ablak, függöny mosás, konyha, fürdő...szokásos tavaszi nagytakarítás.:)) Majd este még tojásfestés.:) Így a szombati mozgás is meglesz, ma pedig irány: Zumba!:)) És képzeljétek, 61.6 kg a súlyom.:))) Nagyon örülök, ha ezt tudom így tartani 61.5-62 között, egy szavam nem lesz.:)))) Szp napot!:)

Ígértem ide is képeket a Szülinapi buliról!:)

Kép
Amica 3 éves lett! Büszkeségem!:) Úgy örült a tortának, drága Kincs!!! én meg pityogtam.:) Akkor bulizzunk...:)