Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 15, 2012

Szülés után...

Kép
...pár nappal...pár héttel...pár hónappal... és most: 5 hónappal.

Hátttt....

Nekem nagyon ízlik az Update menü. Lehet túlságosan is, mert a kilók biza nem mennek (meg sem mozdulnak), pedig odafigyelek nagyon. Úgy látszik nagy igazság, hogy ha valakinek bejött vm féle diéta, akkor azt kell tartani, mert azzal mennek a kilók és slussz. Nekem ez a kcal és ch számolás. Jöv ő héten még rendelem a menüt és ch-t számolni fogom, kcal nem tudom, mert fogalmam nincs mennyi van a rendelt ételekben. 130-140 ch-t engedek magamnak majd egy napra. Meglátjuk.:) Apa tegnap megint azt mondta, eddig most vagyok a legcsinosabb és a legszexisebb.:)) Pont ott van egy pici ahol lennie kell, neki annyira tetszik.:))) Olyan jól esik.:)) De én még látok "hibákat". Persze egy n ő soha nem elégedett. Anno 60 kg-val is láttam hibákat. A cél 62 kg továbbra is, azt szeretném elérni...remélem Apa akkor is odalesz értem ennyire.:))))) Borzalom ez a szomorú, szürke id ő , nem???:(((( utálatos!!!! De azért szép napot nektek.:))

Update menü 4. nap!

Várom már nagyon, mert ma Update tálat kapok, rántott husi, rántott sajt.:))) Jövőhétre is megrendelem a menüt.:) Persze ez nem lesz mindig így, de most 2 hétig eszem, megnézem, hogy alakul a súlyom. Egyenlőre, ma mértem magam 64 kg vagyok, nem nagyon fogytam, de annál finomabbakat eszek.:) Ami feljött a hétvégén, annyi lement 40 dkg. Örülnék, ha jövőhét végére 63 kg lennék. Viszont most már úgy érzem, kezdem elérni a jelenleg számomra ideális súlyomat. Most 64 kg-val jól érzem magam és Apa is nagyon "elégedett"!:) Picit még szeretnék formálódni persze. Több tornára lenne szükségem, de egyszerűen arra egyenlőre nagyon kevés időm marad. Esetleg ha Panci picit nagyobb lesz, több időm lesz. De semmiért nem adnám most ezt az időszakot az életemből. A Lányok a mindeneim!:)) Jövőhétre is fini kajcikat rendeltem: milánói sertésborda, lasagne, fahéjas meggyleves, tonhalas cézár saláta...stb. Valamikor, ha Apa itthon lesz és én sem leszek ennyire kimerült, akkor el

Update menü 3. nap!

A mai még jobban ízlett, mint a hétfői. Nagyon jót választottam.:) Fitness párizsi hagymaleves füstöltsajttal, Csípős update bundában sült pulykamell, light sajtos csőben sült karfiol. Két óriás szelet husit kaptam. Mind a kettőnek a felét ettem meg, a többi marad vacsira.:) Ma uzsira sütőtököt sütöttem.:) Azt kap Pancsi is, ha felébred. Amica nem kéri, pedig olyan finom!!! Ma futni szeretnék, elvileg Apa időben hazaér és akkor neki is állok.:) De ha más nem, akkor egy 20 perces torna tutti lesz!:) Megjött a tél...jöhetett volna decemberben és most meg már a tavasz, de sajnos az még odébb van!

Meggyes mikrós a'la Nonó!:)

Kép
Nagyon szeretjük a mikrós Sacher tortát, 15 perc alatt kész, ebb ő l 10 perc a mikrózás. Gyors, finom sütemény, ami mindig max. 20 percen belül elfogy. Ez alapján elkészítettem egy sima, vaníliás alaptésztát, amibe most meggyet tettem.:) Ez sem éli meg a reggelt.:) Hozzávalók: • 1 kis pohár 15%-os tejföl (a tejfölös poharat használjuk mércének) • 1 pohár tönköly fehérliszt • 1/2 pohár fruktóz (gyógyszertári, Anyósom ajánlotta, semmi utóíze nincs) • 1/4 pohár olívaolaj • 1/2 csomag süt ő por • 2 db tojás • pici vanília aroma • fél üveg meggy bef ő tt, jól átmosva (nyáron friss meggy) A hozzávalókat jól összekeverjük, majd a masszát egy mikrós (szilikonos) tortaformába öntjük. A legnagyobb fokozaton 10 perc alatt megsütjük. Feljön nagyra, könny ű tésztát kapunk. Összesen: 1810 kcal. 8-12 szeletre is fel lehet szelni. Isteni finomság és cukormentes, tönkölylisztes!:) Jó étvágyat!

Update menü 2. nap!

Füstölt sajttal, sonkával kemencében sült sovány csirkemell, medvehagymás update tészta, krémes…volt a mai hami. A husi és a desszert finom volt, a tészta nekem annyira nem ízlett, így helyette slim kenyeret ettem. A tegnapi menü finomabb volt.:) Ma Baba-Mama torna mellett döntöttem...átmozgatott jól és addig Pancsi is elvolt, nem sírdogált, mert kézben volt és még ringattam is.:)))) Nem éhezek, tegnap este is elég volt 6 előtt a másik fele a menünek. Kíváncsi vagyok mennyit fogyok egy hét alatt.:) Ma nagyon nyomott vagyok...lehet ez a havazás, nem tudom. Remélem holnapra elmúlik. Nem szeretek ilyen kedvetlen lenni... Szép napot nektek!

Update menü=isteni!:)

Legalábbis a mai, első rendelésem annyira finom volt.:) Az őszibaracklevesnek a felét ettem meg, gondoltam hagyok vacsira, de miután Apa is belekóstolt, úgy döntöttem, neki adom majd vacsira, annyira ízlett neki.:) A gombapaprikás pedig olyan, mint amilyet régen a Nagymamám csinált...komolyan isteni. A felét ettem meg, másik fele lesz a vacsim.:)) Dugig vagyok.:) Egyszóval finom, laktató. Eddig nagyon elégedett vagyok. Ha ilyen finomságok mellett még az a 2 kg is lerepül...akkor meg olyan boldog leszek, hogy csak na!:))

Újra Alakreform.:)

Kép
Ma kapom az első adag Update hamimat!:))) Light joghurtos őszibarackleves pirított mandulával, Gombapaprikás, update galuska. Nagyon kíváncsian várom.:) És ha Update, akkor Alakreform is.:) Mától újra nekiállok az Őszi- Téli Alakreform magazin tornáknak. Nem sorban haladok, mert pihi napot nem tartok, és kiegészítem futással. Ma az első napi tornát csinálom: comb és váll gyakorlatokat!:) A hétvégén visszakúszott pár dkg...a célom jövőhétre 63,5-63 közé érni.:) Reggelire ma: 2 sz. slim kenyeret ettem, 2 sz. sonkát és 2 light trapista sajtot. Tízórai és uzsira: gyümölcs, müzli szelet, Norbi puding-rudi-péksütemény, diet tejberizs, light jogobella, kefir...ilyesmiket fogok enni, ebéd és vacsi pedig a kapott menü! Ha esetleg nem elég kétszeri étkezésre, akkor vm. könnyű vacsora.:) Meglátjuk beválik-e?:) Cél: kisebb, feszesebb, kerekebb fenék, laposabb has Karommal elégedett vagyok, combom is alakul. Hozzáteszem, ha elérem a 62 kg-t sem biztos, hogy "kész" leszek, h