2014. április 17., csütörtök

Izgalom van...

Hétvégén gerinctréning vizsga....jajjj....annyira régóta vágytam erre a tudásra, képesítésre és most úgy izgulok. Tanulni amennyi időm volt, tanultam. De, mint tudjuk az nem sok. Drukkoljatok nagyon nekem szombaton 9:30-tól!!!

Addig is, ma Húsvéti Aerobik...ITT tudtok olvasni róla bővebben!

Illetve szombaton Gyaloglás...ha teheted, ne hagyd ki!!! 
Most nem is kell olyan korán felkelni!:)


2014. április 15., kedd

Befutó...újabb cél...


Vivicitta után, a következő verseny, a Coca-Cola női futás, amire régebben már neveztem is 5 kilire. De közben sikerült a Vivi, úgy ahogy szerettem volna, így megemeltem a mércét. Május 18-án, 10 km a terv!!!

Nem lesz könnyű teljesíteni, hiszen: 4 edzést tartok egy héten, májustól 6 edzés, vizsga, család, lányoknak külön órák, háztartás, mindemellett heti 2-3 futás, nem kell belemennem biztos, mindannyian tudjátok, nem könnyű.

Mégis, hogy oldom meg...

Az egyik futásom keddre esik (óráim: hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken vannak és hétfő, szerdára jön még 1-1 óra majd) amikor is felkelek 3/4 5-kor és 1/4 6-1/4 7 ig futok, mire a család ébred vagy ébreszteni kell őket, 1/2 7-re otthon a helyem. Itt mindig 8 km fogok futni, az tutti megvan 1 órán belül, belefér a bemelegítés és nyújtás is.

A másik tutti futás az a hétvége (időpont képlékeny, lehetséges, hogy ameddig a NonóÉletmód Gyalogló csapat lent lesz a gáton, akkor futok), szombat vagy vasárnap, ahogy alakul a hétvégénk a családdal. Akkor tolom majd a 10 km-t...

És, ha belefér a három futás (lesz most május 1-i hosszú hétvége, nem lesz óram...stb.) akkor közbe iktatok egy 5 km, gyors távot is, adott esetben csütörtökön.

Persze minden változhat, kisgyerekek mellett nem lehet előre tervezni, de az biztos, hogy heti min. kétszer futok és akkor 8-10 km körül szeretnék.

Nem egyszerű, lesz közben FitBalance, Gerinctréning vizsga, Érd Körbe, deeeeee, megcsinálom!:)

2014. április 14., hétfő

Vivicitta 2014


Tavaly 3,2 km futottunk Timivel a Vivin és szuper élmény volt, azóta szeretek futni.:) Idén 7 km tettünk meg és életem legjobb futása volt, úgy éreztem szárnyalok, jól esett és sikerült elérnem a kitűzött célt, ami az volt, hogy 45 perc körül fussak. A vége 44:57 lett.:))) Mi lesz jövőre Timi?:)


Büszke vagyok a sok sok NonóÉletmód-os lányra és érdi futóra is, aki FM futottak, vagy éppen a 7, 10 kilit. De azokra is, akik 3,2 futottak vagy gyalogoltak. Kihívás mindenki számára ez az egész és a kitűzött cél elérésre igenis elismerésre méltó!:)
Célba érés!:D


Akik a legtöbb erőt adták, akikért érdemes célokat kitűzni és elérni azokat...a családom!:) Mikor a cél előtt a Lányaim kiabálták: Hajrá Anya...csodálatos volt!:))És a következő verseny: Coca-Cola futóverseny, május 17.!:)

2014. április 13., vasárnap

Ma Vivicitta...

...én már nagyon vártam. 

Aki indul annak kitartást kívánok! Akármekkora is bevállalt táv, mindenkinek saját magát kell legyőznie és menni is fog, mert a változás bennünk van!:) 

Tavaly a 3,2 km indultam. Nem terveztem, zh után voltam, kimentem drukkolni a Lányoknak, végül beálltam és annyira élveztem.:) Óriási élmény volt ennyi emberrel futni, megélni, átélni. 

Kellenek megmérettetések az ember életében, fontos! Ha most nem is szántad rá magad, akkor gyere velünk május 17-én a Coca-Cola női futónapra, ott 5 km-t megyünk legtöbben, jó kis csapat, szuper hangulat!:D

Én ma pár lánnyal 13:00 magasságában a startnál találkozok, 14:00 indul a 7 km! 
Ott megtaláltok!

" A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá. 
Dave Weinbaum"