Tiramisu torta

Apukám születésnapjára készítettem és nagyon finom lett.:) - tej, glutén és cukormentes. Hozzávalók: piskóta: 5 tojás 8 dkg eritrit 10 dkg mandulaliszt 1 csapott teáskanál szódabikarbóna krémhez: 20 dkg Totu krém 3 L-es tojás 4 evőkanál eritrit 1 tk. vaníliaaroma továbbá: 1 dl erős kávé 2 tk. holland kakaó A piskótához a tojásfehérjét majdnem teljesen kemény habbá verjük, hozzáadjuk a tojássárgákat is, majd kanalanként az eritritet is. Végül óvatosan, hogy a hab össze ne törjön! (nagyon fontos, gép nélkül, óvatosan fogassuk bele, így szép magas piskótát kapunk), hozzáforgatjuk a szódabikarbónával elkevert mandulalisztet is. Sütőpapírral bélelt 22 centis tortaformába töltjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve kihűtjük. Három lapba vágjuk. A krémhez, a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját fehéredésig keverjük az eritrittel és az aromával. Hozzákeverjük ...