Ricottás-tejszínes eper torta

Nővérkém szülinapjára készült...elég hamar elfogyott. A gyerekek jobban ették, mint a csoki tortát. Nem túl édes, finom krémes.:) Hozzávalók: 6 tojásos piskóta: 6 tojás (M-es tojás) 6 evk. tönköly fehérliszt 6 evk. eritrit Krém: 25 dkg szarvasi ricotta 1 cs. tejszínes pudingpor (lehet epres vagy vaníliás is) 4 dl tej 4 evk. eritrit Díszítéshez: 200 ml hulala tejszínhab 50 dkg eper 10 g mandulaszelet Elkészítés: Piskótát a szokott módon megsütjük. Ameddig hűl, addig elkészítjük a krémet. Megfőzzük a pudingot (tej és eritrittel), majd mikor kihűlt, elkeverjük a ricottával...nem nagy munka.:) Mikor kihűlt a piskóta vagy megtöltjük a krémmel (kettévágjuk) vagy egy kis mélyedést vágunk a piskótába és úgy töltjük meg. Én mélyedést vágtam, a kiszedett piskótát a gyerekek megették. Hagyjuk, hogy megszilárduljon a krém, utána tejszínhabbal bevonjuk, eperrel és mandulával (vagy bármivel) díszítjük. Összesen: 2464 kcal/172 ch/113,5 fehérje Ne...