Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 15, 2012

Pihi nap!

Végül persze nem bírtam ki. Nem sokat, de Enikő hasizom gyakorlatsorát lenyomtam.:)) Jól esett nagyon.:) Holnap cardió dance.:D

Megújult a blog!

Én olyan boldog vagyok. Ádus megvalósította, amit szerettem volna.:) Letisztult, de mégis vidám és Nonós lett a blogom.:))) Ti mit szóltok hozzá???

Mai tornám:

Péntek Enikő csípő tornája: http://www.youtube.com/watch?v=ekqQdpKx0OM a fekvő részt duplán csináltam meg, a négykézlábast egyszer.:) Azután a RR 2011-es A csípő torna, tárogatós és csípőemelős részt (az első részlet). Bemelegítéssel és nyújtással (összesen 3-4 perc) együtt 31 perc volt! Szerintem szuper és majd le szakad a csípőm.:)))) Heti tornáim percekben: 20-40-30-45-31 Ebben volt cardió, intervall edzés és erősítés is. Holnap lehet pihi napot tartok, vasárnap viszont 60 perc cardio dance!:)

Versenyző képek!

Kaptam képeket, de még mindig 164 versenyzőből, 143 képem van!:( Továbbra is, mindenki maradhat a versenyben, nincs semmi gond, de aki nem küldd kezdő képet( UTOLSÓ HATÁRIDŐ: HOLNAP ESTIG) az a versenyt nem nyerheti meg, mert nekem szükségem van egy kiindulási képre, hogy legyen mihez viszonyítanom és legyen miből kiindulnom! Köszönöm!:)

Olyan különdíjat kapnak a Lányok!:))

Praliné Zsuzsa felajánlása:kézzel készített, csokikból álló két csomagocska, melyben lennének különböző mini táblás csokik feltétekkel és töltött bonbonok is - természetesen mindez cukormentes formában, cukormentes csokoládékból. (A nyeremény átvételéről külön egyeztetés)http://www.pralineparadicsom.hu/ Tehát Csajok, aki lecsúszik az első három helyről, az sem szomorkodhat, gyűlnek a különdíjak is, amit Amica fog kisorsolni.:)))

Mozgás!

Végül tegnap a popsi elmaradt, de majd most!:)) Előtte 2-3 kör light intervall. majd a popsi. Neki is állok, ameddig Pancika alszik! Mostanában a torna megy jobban, az étkezés nem az igazi!!! Oda kell figyelnem, de mostanában nehéz.:) Mindig olyat kívánok, amit nem kéne.:csoki, fagyi, szalámi…ez van, majd jön egy időszak, amikor meg lemegy, nem igaz? Nyomom az edzést és rendben leszek!:) Kész vagyok! Bemelegítés, 3 kör light intervall, popsi torna és nyújtással, 45 perc volt.:) Isteniiiiiii....nagyon jól érzem magam.:)

Mozgás: Péntek Enikő: light intervall

A tegnapi edzésem, Czanic Balázs: Capoeira 3., Kustánci Lia féle torna volt. Hát miközben csináltam nem éreztem olyan brutálnak, de mára olyan izomlázam van a hasamban és a derekamban.:))) Jó lesz ez.:)) Ma ez: http://tornavideo.hu/2012/03/light-intervall/ és esetleg Réka fels ő test a terv.:)) Meg szeretném szerezni a Capoeira 2- ő t, amiben Body Szilvivel tornázik Balázs és Péntek Enik ő DVD-jét is.:))) Kis változatosság.:)) Lenyomtam!:D Húúúúúúúúú 3 kört csináltam....annyira jó volt.:) Nekem jó, hogy ki tudom írni lapra, így olyan zene megy alatta, amilyet én szeretnék, most éppen, Gaga: Judas.:))) Holnap 4 kört fogok csinálni.:) Aztán azt hiszem megveszem a DVd-t is.:))) Nagyon bejött, szakadt rólam a víz és bemelegítéssel, nyújtással együtt 30 perc volt.:))) Azt hittem sok lesz az a 20 után 10 mp pihenő...de nem, kellett, hogy a 20 mp-et teljes erőbedobással tudjam csinálni.:))) Közben pedig a 10 mp alatt gyorsan gyalogoltam.:) Szívből ajánlom mindenkinek! Nekem nagyon

Fülészeten...

3 órát ültem a fülészeten ma...terhesen mikor nagyon fájt a fülem, felszúrták és kaptam rá gyógyszert is. Azóta nem hallottam rá rendesen, illetve a nyomás különbségeket sem bírtam. Érzékeny volt. Elmentem ma megnézetni. Át kellettfújni...nem kellemes, de tűrhető. Holnap is megyek, de be kell kopognom és behívnak.:) Az a baj, hogy nincs kiegyensúlyozva a nyomás a dobhártya két oldalán, ezt kell visszaállítani. Ezen vagyunk... Ma nem futok így, viszont egy 2009-es csípő-fenék tornát biztos fogok. De majd este.:) Hétvégén úgy néz ki már lesz cardió dance...már alig várom.:) Ma tökfőzelék volt az ebéd, nyami.:) Holnap bakonyi borda lesz, penne durum tésztával.:))) A Gyerekekért az Oviba rollerrel mentem, jól esett.:)

Kedves utólag csatlakozott Versenyzők!

A kés ő bb jelentkez ő k nagyon v á rj á k magukat a t á bl á zatban (ami persze érthet ő ), de mint azt korábban már írtam, nem tudjuk naponta frissítgetni a kezd ő t á blát. Ha valaki csak ezt csinálná egész nap is kevés lenne. Juditnál attól még szerepelnek az exelben és ugyanúgy Versenyeznek, illetve a heti táblázatban természetesen már szerepelnek. Most hétvégén felkerül egy teljesen friss kezd ő t á bla, rem é lj ü k, aki addig úgy dönt, az vasárnapig (fényképpel együtt) jelentkezik!:))) Köszi a megértést!:)

NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 - első heti eredmény!

Kép
Óriási eredményt értet el eddig a Lányok, hihetetlen.:) A legtöbbet, sissy fogyta: 4,7kg-t, valamint %-ban is (testsúlya 4,35%-át) is ő adta le! Sz í vb ő l gratul á lunk!:) Statisztika: 145 lány küldött adatot, ebb ő l: -7 súlyt tart -2 lány hízott Összesen (beleszámítva a hízásokat) 165,7kg-ot fogytak a Versenyz ők az els ő h é ten!!!! B á mulatos!!! Vannak új csatlakozók is, immáron 162 f ő versenyez :) Viszont!!!! 120 képem van...vagyis 42 ember még adós. Mivel nekünk más összehasonlítási alapunk nincs, hisz a verseny el őt t nem volt k ö z ö s m é rlegel é s illetve találkoz ó , aki 2 napon bel ü l nem k ü ldd kezd ő k é pet, az maradhat a versenybe, de hi á ba fogyja Ő a legt ö bbet kg-ban vagy %-ban, nem nyerheti meg a versenyt! Sajnálom, higgyétek el bizalom van, de kell valami összehasonlítási alap és valami kiinduló pont nekünk is. Nagyon büszke vagyok rátok, gyönyör ű eredm é nyt é rtetek el 1 hét alatt...csak így tovább! De n

Vasárnap!

Elvileg ma mindenki, de a többség biztosan küldött adatokat.:)) Mikor Judittal utoljára beszéltem nagyon jó arányszámot mondott, a versenyz ő k majdnem 80%-a küldött aktuális súlyadatot.:)) Holnap felkerül a friss táblázat! Nagyon sokan elkezdtek írni naplót vagy blogot a fogyásukról. Ennek nagyon örülök, mert jó, ha van egy tükör. Illetve ha olvasnak, egy id ő után már csak azért is tartod a diétát, hogy megmutasd, te képes vagy rá.:))) Tudom, én ugyan így voltam ezzel.:))) Most nekiállok tornázni. Semmi extra, Réka INEP 20 perc talaj....nem sok, de jól fog esni.:))) Ma nem volt id ő m futni. Apa melózik, Panka nagyon ny ű g ő s volt (jön a 7-8-as fogacska.:(( éjjel is összesen aludtam 4 órát...most ennyi elég lesz!:) Szép álmokat!:)