2013. december 19., csütörtök

Az utolsó pesti órát is megtartottam az évben

Bizony, 2013-ban most már csak a pihenés van hátra. Rám, ránk is fér.:))

Szuper kis év volt az idei, aktívan telt és az a jó. Álmok váltak valóra.:) 
Remélem jövőre ez még tovább alakul és még ennél is szebb és boldogabb év vár ránk.:)

Tegnap pesti torna képekben...Boksz és Balance edzés volt.:)2013. december 17., kedd

NonóÉletmód…A KIHÍVÁS

2014…a NonóÉletmódban a kihívás éve lesz!

Kihívás egy csatára...egy olyan csatára, amit saját magunkkal szemben vívunk meg. Hívjuk ki a legnagyobb ellenfelünket, SAJÁT MAGUNKAT, 2014-ben egy harcra!


Szeretném kérni tőletek (vagy elérni), hogy aki szeretne, állítson maga elé egy kihívást jövőre!  Egy olyat, amit jelenleg nem biztos, hogy elhisz, hogy képes megvalósítani, de tudja tenni fog érte és lehetséges, hogy megfelelő mennyiségű sporttal és megfelelő táplálkozással elérhet.

Vagyis, nem úgy gondolom, hogy ha valakin van 40 kg felesleg az kéne, hogy legyen a célja egy éven belül, hogy fitnesz modell lesz (persze minden lehetséges), de szeretném, ha ez a „játék” elsősorban arról szólna, hogy egészségesen mit tudunk elérni? Milyen határokat tudunk áttépni magunkban?

Írok pár példát, mondjuk lefutni ősszel egy Félmaratont, elérni  (akár újból) az álomsúlyt, tovább képezni magunkat  és ezáltal fejlődni(sport, táplálkozás), eljutni a nulláról mozgásban mondjuk addig, hogy heti 2-3 szor, rendszeresen edzünk…stb.

Aki hisz magában és miért ne hinne, az írja meg nekem a nonoeletmod@gmail.com mail címre, azt ahol most tart és mi az ami a célja. Küldjön képet is ha lehetséges és írja meg, hogy (természetesen kép nélkül, nicknévvel) felkerülhet-e a blogra? Pl. Tündérlány célja: a Maratont lefutni 2014 nyarán, úgy, hogy most heti 3 szor fut 5-10 km között. (levélben is így kérem leírni, hogy be tudjam másolni!) Természetesen lehet több kihívása is egy embernek, nekem kapásból 6 van!:)

Igazából a célom ezzel, egyrészt, hogy motiváltak legyünk, másrészt, hogy ne csak ígérteket tegyünk 2014-re, hanem legyen már fix célunk, egy kihívás a szemünk előtt, amit szeretnénk megugrani! Kitűzni, tenni érte és elérni!!!

Gondolod végig és írj nekem!:)

Ha teljesíti bárki évközben a kihívást és megengedi, akkor a blogra ki is írnánk, akár képpel együtt, illetve egy kisebb beszámolóval, amit írnátok nekem.:)

2013. december 16., hétfő

Húzós hét volt...

...az előző.:) Maraton, majd továbbképzés egész hétvégén. Nem mondom, hogy nem vagyok fáradt!!! De ez a hét már a "pihenésé". Egy órám lesz már csak Pesten és mivel végre nem köhögök, így megyek már újra futni.:)

A héten már rendezkedek, takarítok, pakolok, megyek fodrászhoz, manikűrőshöz...készülök az Ünnepekre.:)

A B-Complex továbbképzés nagyon tetszett. A Complex 11-et vettük, de engem alapjaiban érdekelt a B-Complex, mert szeretném majd elvégezni a Várandós tornát ősszel és szerettem volna előtte valami előképzettséget. Addig is saját magam fejlesztésére szeretném használni a programot! Sok nagyon kedves embert ismertem meg a hétvége folyamán, jól éreztem nagyon magam. Vizsgázni január végén, február elején fogok.

Tavasszal Gerinctréning tanfolyam, már azt is nagyon várom.:) 
Jövő évre is megvannak már a "programok"!:D

Lassan végetér a fogyókúra verseny, sajnos sokan eltűntek, többen jelezték viszont, hogy miért. Megint lett Kismamánk.:))) Minden verseny közben lesz 1-2 Kismamánk, ez olyan jó.:))) 22.-én lezárul a verseny és a két Ünnep között fogjuk közzé tenni a nyertesek nevét és januárban kapják meg az ajándékokat!:)

Még van egy hét a versenyből és egy bő hét karácsonyig, addig is húzzuk meg Lányok!!!