Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 22, 2012

Megy, megy, csak időm nincs...

...ide írni a hamikat és a számokat.:) Hétvége van, család, jövés menés.:))) Tegnap 141 ch, ma 120.4 ch-val zártam.:))) Ma tornáztam is egy jót, 2011 AÖM csípő-fenék.:) Jól esett nagyon. A mai baba zsúr, amin voltunk, pedig felért egy 90 perces Réka tornával, Apa nélkül voltunk.:) Ma megjelent a cikkem a lexi.hu-n, jobb oldalt, ha rá katt., akkor odadob az oldalra. Remélem, akinek szüksége van rá, azt elindítja egy úton és segít neki elhinni, mindent lehet, csak akarni kell!!!:)

Tegnapi...

Hamik és számok: F: tejeskávé (1,5 dl tejjel) 7.2g R: 2 sz slim kenyér, 2 salátalevél, 1 kis retek, pici vajkrém 14.6g T:2 szelet saját túrós süti 15.7g E: U1 póréhagyma krémleves, sonkával-túróval töltött rántott csirkemell, párolt zöldség 15+41g U: kávé 7.2g és 1 sz. slim kenyér (és a másik fele a rántott, töltött husinak, azt már oda számoltam) 6.8g V: 2 sz slim kenyér, 2 salátalevél, 2 sz. sonka, paradicsom, 2 dl light almalé 21.2g Utóvacsi, nasi: 20 dkg ananász 24g Összesen: 152.7g

SZERETEM.....

...nagyon az Update menüt. Őszinte leszek, ennyire sokrétűen és finoman, én ezeket az ételeket nem tudnám elkészíteni. Nagyon elégedett vagyok és rengeteg időm megmarad így, amit a Gyerekek élveznek a legjobban.:) Nekem mondjuk kell a menü mellé a ch számolás, mert hajlamos vagyok az egészségesből is "sokat" enni. Kedvenceim is lettek: az első héten a pulykatokány rizsszemtésztával, bakonyi szelet galuskával és az őszibarackos mandulás krémleves nyertek.:)) A héten a milánói sertésszelet és a túrós-sonkás rántott csirkemell nyert, bár most jött meg a lasagne-m és valami brutál jól néz ki.:))) Jövőhétre fogok kapni baconos sajtgolyókat, Manhattan Big burgert (2 zsemle, 2 husi, Ádussal osztozunk) lyoni hagymás sertéssültet párolt káposztával és harcsafilét is...hétfőre nem rendeltem, akkor én készítek magamnak egy jó kis spenótot, mert már azt kívánom.:) Saját, fini spenótot. Figyelek, hogy legyen, hús-rántott, pörkölt, tészta, egytálétel, hal, főzelék az ét

Mondom, hogy mondom...

A kcal és ch számolás a leges legjobb és legjobban tartható diéta a világon. Semmi más nem kell hozzá, csak papír, toll, számológép, táblázat és persze egy nagy adag kitartás!!!!!:)))) Mert kell az is, kell a katt és persze oda kell figyelni mit eszel, de lehet enni, mértékkel mindent. Az egy dolog, hogy én általában kerülök a fehér lisztet és cukrot. Tegnap uzsira pizzát ettem, 1 szeletet (Vendégségben voltunk) és végül 180 ch-val zártam a napot, mégis lement 40 dkg mára...mert a 160-180 ch is bizony még a normális értékek, kereteken belül van. És igenis ehetünk, de figyeljünk és ne szégyelljünk számolni! Nekem bejött!:) Tegnap különben éhes napom volt...egyfolytában ehetnékem volt... Hamik és számok: F: tejeskávé (1,5 dl tejjel) 7.2g R: U1 csokis croissant 8 dkg 27g E: U1 Tonhalas cézár saláta 17g és U1 csokis puding 11.25g U: saját túrós sütim 2 szelet 15.7g (2 órakor) U2: 1 szelet sonkás pizza, 3 falat csoki torta 60g (tipp) (4 órakor)

Mai kép, 63.7 kg!

Kép

Szénhidrát számolás 2. nap!

Megint sikerült jól zárnom.:) A mérlegelés eredményén is látszik, 63.7 kg vagyok, vagyis 70 dkg lement.:) Mondom én hogy a számolás, kcal vagy ch számolás a legjobb módszer a világon!:)) Hamik és számok: F: tejeskávé (1,5 dl tejjel) 7.2g R: 2 sz. slim kenyér, salátalevél, kaliforniai paprika, 2 sz. light trapista sajt 15.0g E: U1 meggykrémleves, hentes tokány galuskával 43g+ 3 kocka Norbi csoki 12g U: tejeskávé 7.2g és U1 csokis croissant (6 dkg) 20g V: 2 sz. slim kenyér, fél paradicsom, 1 f ő tt tojás, 2 sz. sonka, 2 kisebb retek 15.6g Utóvacsi: kefir 7.7g Összesen: 127.7g Tegnapi torna: AÖM 1 talaj rész...erre volt id ő m!:)

Szénhidrát számolás 1 nap!

A tervem az, hogy 150-160 g ch meglegyen egy nap. Picit több vagy kevesebb…belefér. Túlságosan is jól sikerült az első nap, így este még ettem, mert egészségesen szeretnék lefogyni és igenis van egy ch mennyiség, amit meg kell enni, hogy jól érezzük magunkat és ne legyünk ingerültek! Hamik és számok: F: tejeskávé (1,5 dl tejjel) 7.2g R: 1 sz slim kenyér, 1 sz. sonka, 1 sz. light trapista sajt 7.3g E: U1 milánói sertésszelet 45g U: tejeskávé 7.2g és fitt müzliszelet 13.9g V: ebédről a rántott hús fele (azt már oda beleszámoltam), 1,5 sz. slim kenyér, fél paradicsom 10.2g összesen: 103.6 g Így még ettem 3 kocka Norbi csokit 12g és 2 narancsot 17g Összesen: 132.6 g (ez már azért jobb!) Tegnap a felsőtest torna helyett sétáltunk 1,5 órát a Gyerekekkel. Ma viszont torna, nincs kifogás!:)

Érdekesség!!!

Nekem az orvoslexikon heti 1 kg fogyáshoz: 1156.71 kcal, 159 ch- t javasol! Jól gondoltam, hogy a 150-160 tartom!:) BMI: most: 22, 62 kg-nál: 21 lesz. (normál) Érdekes, hogy az ideális testsúlyom: 63 kg.:) Széls ő érték 56.7-69 kg között van. Szülés után 69 voltam...belefértem akkor is.:))

Nos akkor...

..mától számolok a ch-t. Max 150 szénhidrátot fogok megenni. Azért ch-t számolok, mert kapom a héten a U1 hamit és ott a ch van megadva. Azt figyelve is mennek a kilók, én anno ezt is számoltam. Hát... túl jól nem állok, 64,4 a kezdés ma reggel. Jó lenne már végre 63-al kezd ő dni.:) Na, majd most!:) Ma fels ő testre tornázok.:) Hétvégén comb, csíp ő , fenék, has volt...ma felülre gyúrok!:)) Írom mit eszek és mindig következ ő nap írom fel a blogra majd, hogy hogy zártam. Nekem is egy nyomon követés és nektek is.:)) Mai hamim: U1 milánói sertésszelet...mit is mondjak: Nagyon finom!!!!!:D Amica eltüntette a fél husit, amit melegítettem, másik felét eltettem vacsira, remélem azt meghagyja már nekem.:)) Legyen szép napotok:))

Végül...

...a 2011-es AÖM Dvd 20 perc csípő-fenék, 20 perc hasizom részt csináltam meg. Elfáradtam basszus.:)) De imádom a torna utáni fáradtságot, érzem, hogy tettem valamit azért, hogy egészségesebb és csinosabb legyek!:) Ma lehetőségem volt választani, hogy ebédre gyrost eszek vagy mekit. Aki ismer tudja, bizony szeretem a mekit, ahogy a burger kinget, a pizzát és többek között a csokit is.:DDDD Szóval, annak ellenére, hogy odafigyelek, hogy főzök, sütök nekem is vannak mumusaim...:D De tudni kell néha ellenállni, másként nem megy. Tegnap ettem tiramisut, így ma gyrost ettem (pita és krumpli nélkül). Nincs indok, mert hétvége van, mert ez vagy az. Okosnak kell lenni. Nem ostorozni magukat hogy: Megettem, feladtam, nem megy, áááááááááááááááá! Hanem: Megettem, jól esett, kellett, most már nem foglalkoztat, most már okosan!!!! Lelkesítsük magunkat, higgyünk magunkban! Sokszor a torna alatt veszem észre, mennyi rejtett energia és erő van bennem, ahogy benned is. Nagyon m

Sajnálom...

Ezúton kérek bocsánatot azoktól, akik nem fértek bele a 100-ba és már nem tudják olvasni a blogomat. Nem az volt a cél, hogy bárki kimaradjon, aki eddig olvasott, de a blog 100 embert engedélyez. De itt mindenki tud továbbra is olvasni, de a család blogot szerettem volna bezárni, kicsit elhatárolódni. A mai világba, azt hiszem erre szükség is van. Köszönöm, hogy megértitek! No de DIÉTA! Tegnap ettem a fini tiramisumból is, este még kis pizzát is...nem csoda, a mai súlyom 64,3. Őszintén szólva 64,3-63,8 között mozgok. Most már illene összekapnom magam!:) Hogy lesz így meg az a 62 kg??? Nehezen, úgy tűnik.:) Ma lenyomom a 2010-es 45 perc talaj részt...halál lesz, de kell!!!! Mai ebédem gyros lesz...nyami.:) Holnaptól megint jön az Update 1 menü...