Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 10, 2010

Alakul a molekula....:)

Mai edzés eredménye: 3 km...ééééééééééés a lényeg: 27:33 alatt...:)) Két napja 26 perc alatt gyalogoltam 2,3-at!:DDD Alakul ez.:) Bár most már inkább kocogok lassan, mint gyalogolok...jövőhéten kezdődik az igazi kocogás. Utána vádli és hasizom volt, hááát elfáradtam azért!:D Vége: 30 perc alatt, 3,2 km és 97 kcal írt a gép!:)) Előtte és utána kíváncsiságból lemértem magam és 30 dkg m ent le...a sok sok sok víz!:))) Ma lehet nem megyünk koncertre inkább összebújunk a tv előtt és pihizünk...Apa ma és holnap is dolgozik! Ne baj, itthon is ugyan olyan jó, csak együtt legyünk!:))

:)

Mai edzésterv: 3 km futás, 30 percen belül, utána vádli RR kártyák alapján.:) Holnap PIHI!:) Mai is mozgalmas napunk lesz...és este Hooligans koncert....alig várom!:)) Csodás napot!:)

Úgy örülök!!!!:)

A mai tempós gyaloglásom (futópadon) eredménye: 30 perc 32 mp alatt megvolt a 3 km !:)))))))))))) Úgy örültem.:))) Illetve 92 kcal égettem el , kb. 2 l vizet izzadtam ki!:)) Utána csípőre tornáztam 15 percet...elég is volt.:))) Úgy örülök...kicsit még javítottam az edzés terven és így szuper lesz....így a 3 km meglesz mindig, és utána még 1-2 perc séta a padon, hogy visszaálljon a pulzusom!:)) Most nagyon élvezem ez a futópadon dolgot.:)) Holnap is gyalogolok, és utána kis vádlit fogok csinálni. Vasárnap PIHI!:)) Biztos, hogy nagyon hatásos ez a szerkezet, ugyanis izomlázam van nagyon, pedig mindig jól bemelegítek és lenyújtok. Legjobban a combomban hátul (fenekem alatt), fenekemben (figyelek, hogy ahogy gyalogolok végig feszesen tartom a popsi), vádlimban, belső comb és karomban!:) Még nem tusoltam, mert tudtam, ahogy nekiállok kel Ama. Így is van, már kiabál: Anya gyere!!!:))) Szép napot!!!

Cukormentes Brownie, finom omlós!:)

Kép
A régi puncsos Brownie receptet töröltem is, mert arra azért kellett a puncs puding, mert száraz lett. De ma kifejlesztettem :) azt a diétás Brownie-t ami finom omlós és olyan akár az igazi. A különbség annyi, hogy ez cukormentes és míg az igazi Brownie 195 kcal/kocka, ez 90,5!:)) Hozzávalók: 1 tojás 15 dkg tk rozsliszt 10 dkg rétesliszt 1 cs. sütőpor 2 dkg kakaópor (natúr) 2 evk. folyékony édesítő 3 dl tej 2 evk. olíva olaj (margarin helyett) 3 kocka Norbi U2 epres csoki Elkészítés: Az egészet összekevertem, sütőpapírral bélelt formába tettem és 180 fokos, előmelegített sütőben 25 perc alatt megsült. Az egészben 1358 kcal van, így 1 kocka (15 darab lett belőle) 90,5 kcal !:) 1-1 tízóraira mehet akár 2 kocka is...de én eggyel jól laktam az előbb.:) Jó étvágyat hozzá!:)

:))

MEGÚJULT A BLOG, REMÉLEM TETSZIK! Színes kavicsok, nem cukorkák!!:))) Kis őszies varázs és még több vidámság!:))))

Kata kérésére:

Kép
Az kérdezte Kata, nekem mennyi most, egy adag étel? Főzelék és levesből 2-3 merőkanálnyit eszek meg. Húsból 2 kisebb szelet, pl. ha csirkecomb abból egy egészet, felső és alsó is. A mai milánóimról ígértem képet. Nekem ennyi egy adag, nem kevés de nem is sok, ez egy normál lapos tányér, ami nincs púposan tele... Én normális adagokat eszek, soha nem voltam a csipegetős fajta...de egyre inkább vallóm, egyél, de ne lakj jól. Ma is így vacsiztam, ettem, de nem teljes jóllakásig. Így a kecske is jóllakik a kápi is megmarad!:)

Félig gyümi napnak meglett az eredménye.

Nem mondom, hogy gyümölcs napot tartottam, inkább azt, hogy sok gyümölcsöt ettem és zöldséget is. Kis tisztító kúra volt tegnap. Tegnap reggel 61,9 voltam és szeretném tartani a súlyom 61 kg körül. Tegnapi nap délelőtt megettem: 2 kis banánt, kis fürt szőlő-t és 1 almát. Ebédre: lecsót (pici olíva olajon hagymát dinszteltem, rá 3 kisebb paradicsom, 3 kisebb paprika, 2 tojás) Uzsira: 1 alma, 1 banán vacsira: 2 kivi és egy kis fürt szőlő volt. Inni: 3,5 l mentes víz. Büszke vagyok magamra...nem volt könnyű, este már éhes voltam. A teljes gyümi nap nekem nem megy, de így "zöldséges" ebéddel már igen.:) Eredmény, ma reggel 60,5 kg voltam.:)) Most a cél 61 körül megtartani!:) Tegnapi tempós gyaloglás megvolt...nagyon izzadtam. Azt vettem észre, hogy 5,5-6 között van 120 felett a pulzusom, így ott ég legjobban a zsír...így már összetettem egy jó kis programot magamnak...ami összesen 24 percre jön majd ki. Lesz egy bevezetés=séta rész, zsírégető tempós rész és egy levezetés. Tegnap

Szép napot!:)

Ma elkezdtem a saját kis edzés tervemet, Réka segítséggel...vagyis kártyáival!:)) Mai adag: 20 perc tempós gyaloglás, ebből 4-5 perc futás már biztos lesz és utána RR comb gyakorlat kártyák . Szerintem ma is edzek 1 órát, amíg Ama alszik!:)) Tegnap rossz voltam...este nagyon beettem...:(( És a mérleg sem volt kegyes hozzám reggel. Így ma délig gyümölcs, ebédre kis lecsó (pici olíva olajon csinálom, kenyér nélkül, magában) és délután megint gyümölcs, vacsora kefir és gyümi. Tartani szeretném továbbra is a 61-62 kg-t és tovább formálódni....remélem a futás segíteni fog ebben!:)) Mára nincs programunk, maximum játszótérre megyünk..de olyan hideg van, majd meg lehet fagyni kint! Ma eddig 2 kis banánt, egy kis fürt szőlőt és egy pici almát ettem. Legközelebb már csak ebédelni fogok, olyan 1 körül. Eddig megittam 1,5 l mentes vizet is.:) Mindenkinek csodás napot!!:))

Edzéstervem:

Szeretem a Réka kártyákat, de most egy picit frissítem a megszokott programokat, az alábbiak szerint! Minden edzés napon fogok futópadon 20 percet , kezdetben tempósan gyalogolni, később futni. Ha már nagyon megy, akkor a 20 percet emelni szeretném 30-ra. Minden futás után erősítés , minden nap más izomcsoportra.:) 1, felsőtest (váll, bicepsz, tricepsz, hát, mell) 2, csípő+belsőcomb 3, popsi 4, comb 5, vádli 6, has És egy nap pihi!:) Van ami sok kártya: felsőtest és comb, van ami pedig nem olyan sok, pl. vádli...de nem baj..szerintem így koncentráltan még szebben lehet formálódni!:)

Kért képek:

Kép
Kértétek tegyek fel képet a hasamról. Továbbra is azt mondom, nem szégyellem, nem tökéletes és striás, de mindent megteszek azért, hogy a lehető legtöbbet kihozzam belőle. Kenem és tornázok... A Kicsikém lakás volt 9 hónapig, és mindegy egyes csík megérte, és ha a második Picikém még rátesz még egyszer ennyi csíkot, akkor is boldog leszek, mert lesz két tündér csodám, akikért minden érdemes!:))) Mit nekem 1-2 csík???:)))) Vagy 100...az sem számít. 94 kg-val, az elején: Ez a kép júniusban (63 kg) készült: Ez a kép augusztusban, laposodik, de még van meló (62 kg): Mai kép! 61 kg vagyok, de nem a kiló a lényeg, hanem, hogy kezd össze húzódni a hasim, felül a mell alatt is talán kezd látszódni és kirajzolódni az a bizonyos hasizom...még mindig melós a dolog, de talán egyszer sikerül!:) Egy plusz kép...megéri a Réka felsőtest...lassan lenyomom Apát!:)) Szóval én azt mondom mindenkinek, nem az a lényeg, hogy másokhoz képest, hogy nézünk ki, hanem, hogy saját magunkból a legtöbbet próbáljuk m

Szeretjük a futópadot!

De komolyan, nagyon szeretjük mind a ketten. Élmény nézni, hogy Ádus is milyen lelkes és nap mint nap egyre többet és jobban teljesít.:)) Büszke is vagyok rá nagyon.:) Mai edzés: 10 perc tempós gyaloglás a padon (bemelegítés), majd RR kh. felsőtest program 1. Tegnap elmaradt a tánc, nagyon mérges voltam.:((( Így csípő és has gyakorlatokat csináltam a Réka kártyák alapján 30 percet tornáztam kb. Mai ebéd: sárgaborsó főzelék, amihez vettem nagyon gusztusos rozsos-teljes kiőrlésű kenyeret. És megvettem a Norbi új könyvét...eddig olyan 10 oldalt olvastam el belőle. Sok mindenben egyet értek vele...de nekem fura 1-1 helyen a megfogalmazás és a hanghordozása is. És ugye én hiszem, hogy a rozsos és teljes kiőrlésű termékek jobbak és egészségesebbek, mint a fehérlisztes, cukrosak. Ő egy listán említi őket, azt írja a rozskenyérben több a szénhidrát is, bár tény több picit benne a rost és a nyomelemek. Én úgy érzem, ha teljes kiőrlésű és rozsos termékeket választok, akkor teszek az egészségem

Tegnap a Búcsúban!:)

Kép
Hárman:) Vonatozás négyesben!:) Én jobban féltem, mint Ami!:) Többi kép: http://www.nononaploja.blogspot.com/

Egy újabb hét...ami bár napos, azért már ősz a javából!

Ma lesz cardió dance, örülök nagyon, az idejét sem tudom, mikor voltam utoljára. Jól fog esni a tánc, kis nevetés, szeretem, nagyon!:) Tegnap búcsúban voltunk, Ama nagyon élvezte, majdnem az összes hintán ült...és nem félt..élmény volt nézni. Persze Ádussal mi is hintáztunk 1-2-t...olyan jó volt kikapcsolódni!:) ...és ha búcsú, akkor Anyósom Búcsú menüje....hát, "sajnos" isteni volt, főleg a majonézes krumpli és a somlói...híztam is 1 kg. Ennek Ádus nagyon örül. A legnehezebb napjaimon az elmúlt héten 59.8 kg voltam...az már tényleg kevés. Ma reggel 61.4 voltam. Azt mondta Ádus, ez így tökéletes. :)) Tegnap tempósan gyalogoltam a futópadon 15 percet, ezalatt pont 1,5 km tettem meg és 60 kcal égettem el. Célom, 1-1 egyenlőre gyaloglás, később futás alkalmával 3-4 km megtenni! Ma nem padozok, ma tánc, holnap viszont fadon futás a bemelegítés aztán RR felsőtest program. Várom már a nemsokára megjelenő Réka DVD-t is nagyon!:) Ma főznöm sem kell, Anyósom csomagolt finom ebédet!:)