2013. október 4., péntek

Eltűntem picit...

Sajnos jó okom volt rá...Panka elcsúszott (ráadásul az él lábam támasztotta meg, mert mellette mentem, fogtam a kezét), kifordult a lába és a vége lábszárcsont törés lett. 4 hét fekvőgipsz, 3 nap kórház (2 éjszaka) és ami ezzel jár!!! 2 éves...De! Természetesen voltam nagyon nehéz pillanatok, szerdán többet sírtam mint eddig valaha...viszont egy-egy (düh)kitöréstől eltekintve SZUPER KISCSAJ, mászva közlekedik, ügyes és megérti, hogy nem állhat fel. Nagyon fontos, hogy ne álljon fel, mert csak akkor 4 hét, hanem 6-8, ami már nagyon durva lenne. Így sem könnyű...

Életem egyik legnagyobb öröme és lehetősége után, kaptam egy jó nagy pofont az élettől, csak hogy tudjam továbbra is, hogy merre hány óra. Nehogy a végén még önző módon, magammal foglalkozzak, tartani tudjam a diétát, készülni az Arénára. De elfogadom...a családom az első mindig és ez így is marad. Csak ne a gyereknek fájjon és legyen rossz, mert ebbe beleszakad a szívem. 3 nap kórház, egy 2 évessel, akinek végig egy ágyban kellett feküdnie, néha ülnie, mindhez kaptam az ágya mellé egy széket. De, ez a legkevesebb. Sőt, hülyét is csináltam magamból, mert minkét nap tornáztam 20-30 percet az ágya mellett (na nem kick-box edzést, erősítést csináltam főleg), mert a sok üléstől, már azt hittem megőrülök. Furcsán néztek rám (konkrétan hülyének néztek), de nem baj.:) Szeretem a bolondokat, kicsit legyen is mindenki az, ennyi kell!!!!

Ma hazajöttünk....bevallom halál kimerülten. Panci itthon egyből feltalálta magát, szépen kúszik, játszik, jó kedve van.:) Viszont várt itthon a náthás, köhögős Nagyobbik, mert ez természetes, hogy ha jön a baj, akkor csőstül...de nem baj, ezt is szépen megugorjuk.:)

Én pedig fáradtságom ellenére elmentem délután futni.
Nem vagyok őrült, most miért mondod? 
Tudod miért nem, mert ha valaki, mondjuk pont te, aki olvasol fut rendszeresen, tudja: a futás, szabadság és gyógyír. Kellett, hogy egyedül legyek, hogy csak menjek és menjek a napsütésben. Életem legjobb futása volt, mert mindazt megkaptam tőle, amire vágytam. Az, hogy 7,2 km tettem meg, már más tészta és az is, hogy 52 perc alatt, vagyis kicsit sem jó idővel. De nem is ez volt a lényeg. A lényeg az volt, ami éreztem és érzek azóta is. 

 Nekem a futás sokat adott ma és erre most nagyon szükségem volt!:)

2013. szeptember 30., hétfő

Verseny állása, az első súlyadatok megadás után...

A 275 jelentkezőből 222 küldött adatot. Háááát, az első adatküldésél, azért még a 95-98% szokott adatot küldeni, kicsit szomorú vagyok, hogy már most nem írtátok be páran!:(

 Ők összesen 287,2kg-t fogytak... Ehhez viszont szívből gratulálok!:)

Legtöbbet fogytak kg-ban: NutellásPalacsinta (5.1kg), csakazértis (5kg), dittie (5kg), Kate0817 (5kg), xmircsaka (5kg). 
Százalékosan a legtöbbet fogytak: NutellásPalacsinta (7.43%), Ani77 (5.97%), Kriszta (5.8%), dittie (5.73%), Jeby (5.71%).

Büszke vagyok rátok Lányok, csak így tovább.:)) Most lassulni fog, mert 2 hét alatt 5 kg, az lehet a hirtelen étel elvonás vagy csökkentés (fehérlisztes dolgok, cukor...stb), több mozgás miatt, illetve a víz is lemegy (nem eszünk olyan termékeket és sok sót). De az a jó, ha lassul a fogyás, mert ezután megy majd zsírból a fogyás és lesz tartós!:)

Mindent bele Lányok, nem könnyű az eleje...én tudom. Végig csináltam majdnem egy évig, most pedig szintén diétán vagyok és ez sem egyszerű. De éppen ezért tudom, hogy minden fejben dől el, ha igazán akarod akkor végig csinálod!!!:)

FitBalance 2013 ősz...

Hogy éreztük magunkat?????????? Fantasztikusan, mert egy szuper csapat a NonóÉletmód csapat és mikor együtt vagyunk, pörgünk, nevetünk, csacsogunk és jól érezzük magunkat!:) Köszönöm az élményt Lányok!:)

A Rendezvényt külső szemmel tekintve: picit szervezetlen volt a dolog. Nem volt senki tájékoztatva, pedig az nagyon fontos lett volna, pl. mit merre talál. A belépéskor nem kaptunk csomagot, amivel nem is lett volna baj, de mindig szoktak adni, így én pl. nem vittem csak fél liter vizet, így végig vizet kellett keresgélnem. Továbbá ehhez a rendezvényhez kicsi ez a terület, főleg a Nagyszínpad előtt...mint a heringek. Én 4 tornán vettem részt, mert egyszerűen többire (ezeken sem mindegyiken) nem fértünk be. Ilyen szempontból a SYMA tavasszal sokkal jobb választás volt és lesz is a FittAránán, ahova remélem még több NonóÉletmód-os Lány eljön és velem izgul, nevet, sír (örömében:)) és tornázik!:)

Több olyan NonóÉletmód-os Lány is eljött, akivel előtte még nem vagy nagyon régen találkoztam, boldog volt a kicsi szívem, öröm volt őket megismerni vagy éppen újra találkozni velük!:)

Jó volt veletek...:)