2014. szeptember 4., csütörtök

PURE Medical Center...energetikai térkép

Bizony, ezen voltam ma és sok minden tisztázódott bennem. Sok jel mutatott ezen és azon érzékenységekre, amit nem vettem figyelembe, pedig jelen voltak. És sok minden vált egyértelművé és lettek válaszok is a kérdésekre. 


Mások vagyunk, kinek a pap, kinek a papné. Lehet, hogy nekem jó valami, ami másnak nem és fordítva. Ezért sem szeretem pl. meghatározni egy-egy verseny alkalmával sem, ki milyen diétát kövessen, mit egyen és mit ne. Meg kell, ki kell ismerni a testünket és utána megadni ami jár neki. Én is rajta vagyok az  úton...próbálok legjobb tudásom szerint javulni és fejlődni. De, az ember mindig tanul. Ma is sokat tanultam Krisztától, amit szívből köszönök neki.

Mindenkinek érdemes lenne elmennie egy ilyenre, nekem utat mutatott! PURE medical center (katt!)


Mik derültek is, amik fontosak, címszavakba írom, mert 22 oldal...

1. Az immunrendszerem nem az igazi, fel kell tuningolnom magam.

2. Bizonyos mértékű tápanyag hiányom van. Bizony, pedig én nagyon figyelek arra mit eszem. És bizony nem eszek eleget. Sok minden nem szívódik fel rendesen a szervezetemben, így hiányt szenved belőle. 

3. Nagyon magas frekvencián pörgök (túl pörgök) egész nap, ez több energiát is igényel, amit megfelelően be kell vinnem, nem szabad megvonnom semmit. Túl terheltem magam!

4. Túl alázatos vagyok, nagyon az érzelmeim vezérelnek... nem szabadna ennyire.

5. Ami nagyon tetszett....a korom: 20 évesnek felel meg a mostani állapotom...a testem pedig annyira van "elhasználva", mint egy 34 évesnek. Azt mondta a Kriszta ez szuper, mert a többségnek, kb. 20 évvel idősebb a teste az életkoránál.

6. Az ízületeimre oda kell figyelnem, vigyáznom. Van a szervezetemben most is gyulladás, tudom is, a térdemnél, az fájt mostanában.

7. Allergének...na ez volt a legfurább és mégsem, mert éreztem én 1-2 dolognál ezt. Nem durva a dolog egyiknél sem, de érdemes odafigyelni.

- póréhagyma a legmagasabb allergén...akármilyen fura, tegnap ebédre és vacsorára is azt ettem és egész éjjel alig aludtam, vacakul voltam. Jelzés? Az!

- kecsketej, ezzel nincs baj, mert nem szeretem, nem fogyasztom.

- macskaszőr, ezzel van, most lett cicánk, de kint van és ha megfelelően kezet mosok stb., nem lesz baj.

- maláta tartalmú ételek, sok mindenben megtalálható. Árpa fogyasztásra érdemes odafigyelni első sorban.

- ánizs, jó, nem szeretem.

- zablisztport, nem szoktam használni, ezután már nem is fogom.

- alma...imádom, de mindig érzem, hogy fáj utána a hasam, nem tesz jót nekem, hát okkal.

- és a laktóz...amire érdemes figyelnem, beszerzek laktózmentes termékeket.

Én imádom a tejet, túrót, ezekből már van laktózmentes hála istennek. Fentiek közül amit tudok teljesen elhagyok, amit nem, azt pedig helyettesítek.

Ami még érdekes volt, bemértük a táplálékkiegészítőimet, mennyire hasznosulnak, épülnek be:

- multivitamin, egyáltalán nem, VitaKing szedtem
- magnézium hiányom van, magnerot szedtem 500mg, nem épült be
- BCAA, aminosav ellátottság jó, amit tartalmaz szépen be is épül, jó
- Jovital C vitamin, beépül, jó a c vitamin szintem
- Eurovit D3 vitamin, egyáltalán nem épül be, váltani kell
- fehérje, egyáltalán nem épül be, amit iszok és laktóz mentesre is kell váltanom

Vagyis, másik fehérje kell, másik mg és d vitamin tuttira, továbbá átalakítanom picit az étkezésem, hogy elég tápanyagot kapjon a szervezetem, pihennem többet és tovább fejlődjön, mert ez most egy újabb irányba terelt, ami rávilágított sok sok más fontos dologra is!

Köszönöm szépen Krisztának mindezt! Szívből ajánlom mindenkinek!

2014. szeptember 2., kedd

Fő támogatónk: PURE Medical Center

Felajánlás…
Az első helyezettnek, egy teljes energetikai térkép + 5 alkalom energetikai kiegyensúlyozás, illetve 5 alkalom Vacushape alakformáló és narancsbőr elleni vákuum programot. Második helyezettnek, 60 perces energetikai felmérés + 3 alkalom vákuum programot, míg a 3.helyezettnek, 3 alkalom vákuum programot!

Bővebben, miről is van szó...
Energetikai térkép: 
Biofeedback terápiánk segítségével megtaláljuk a szervezetben kialakult energetikai eltéréseket, feltárjuk a stressz faktorokat, melyek gátolják a szervezet öngyógyító folyamatait, ezáltal helyreállítjuk a test energiaegyensúlyát.
Feltérképezzük a környezeti allergének, toxikus anyagok, környezeti ártalmak hatásait, valamint a szervezet aktuális vitamin, ásványi anyag és aminosav ellátottságát. A szervezet válaszinformációit a számítógép fontossági sorrendbe állítja, így a kezelés során kimutatható, hogy melyik területen van a legnagyobb energetikai hiány vagy többlet. Azaz melyik szervek igényelnek kiigazítást.
 Használata segít abban, hogy testünk rezgéseinek visszajelzése által fejlesszük egészségünket. A SCIO  egyéni szinten meghatározza azokat a rizikófaktorokat melyek az életünkkel járnak együtt és hatással vannak arra. (érzelmek, táplálék.)

Milyen kérdésekre kaphatok választ egy felmérésen?
· Melyek azok a kockázati tényezők, amelyek rövid és hosszú távon problémákat okozhatnak a testemnek, · Szükséges-e életmódváltásba kezdenem, és ha igen, akkor milyen irányban kellene változásokat eszközölni, · Melyek azok a táplálékok, kiegészítők, amelyeket érdemes kerülnöm, · Milyen vitaminok, ásványi anyagok hiányozhatnak a szervezetemből, illetve esetleg melyekből van többletem, · Ha igazolt betegségem van, annak hátterében mi állhat, · Mit várhatok abban az esetben, ha változtatások nélkül élem tovább életet, · Megismerhetem energetikai és metabolikus életkoromat is, ami igen komoly visszajelzés  eddigi életvitelemet illetően, · Milyen szinten vannak méreganyagok a szervezetemben, melyeket csapvízzel, táplálékokkal, kozmetikumokkal vittem be a testembe, · Lelki problémáim megismerése, feltárása.

VacuShape:
A narancsbőr (cellulit) legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara. Kialakulása a szervezetünk által fel nem használt cukor zsír formájában való elraktározása a bőr sejtjeiben, amely felhalmozódik a kötőszövetekben. Ezek az energiatároló sejtek megduzzadnak, és a bőr felszíne felé türemkednek. A kötőszövet rugalmassága is csökken, amelynek köszönhetően a bőr egyenetlenné válik. Nem véletlen, hogy elsősorban a comb és csípő területén jelentkezik, mivel ennek a területnek általában nem megfelelő a vérellátása. A VacuShape készülékben a 30 perces edzés során a test ezen problémás részei a vákuum kamrában vannak, ahol a váltakozó magas és alacsony nyomás hatására a vérkeringés fokozódik a bőr alatti hajszálerekben. Hatására a zsírsejtek leadják a zsírt az izmoknak energiatermelés céljából. A vákuummal nem csak a zsírok anyagcseréjét aktiváljuk, de a nyirokrendszert is, ami biztosítja az anyagcserénél keletkező gázok elszállítását. A bőr erős vérellátása és jobb telítettsége oxigénnel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel pozitív hatással van a narancsbőrre.

Az edzés során a normális, 20-30 perc után megkezdődő zsírégetés ideje a harmadára csökken. Ennek köszönhetően az izomfáradtság nem figyelhető meg olyan korán, mivel a tejsav eltávolítása és metabolizálódása sokkal gyorsabb.

A VacuShape egyaránt alkalmas azoknak, akik nem edzenek rendszeresen, illetve sportolók regenerálására is. Rendszeres alkalmazás esetén a bőr finomabb és simább lesz – Heti két-három alkalom elég a látványos eredmény eléréséhez.

Ellenjavallatok:
Elsődleges:
- Felületes vagy mély érgyulladás az alsó végtagokon
- Daganatos betegség
- Thrombosis
- Miokardiális infarktus és agyi érrendszeri baleset (agyi infarktus)
- Az alsó végtagok Limfödémás betegsége
- Bármilyen máj és veseelégtelenség
- Bármilyen gyulladásos betegség
- Diabétesz
- Aranyér

Másodlagos:
- Magas vérnyomás – kompenzálatlan 
(ha kompenzált gyógyszerrel – lehetséges)
- Krónikus vénás elégtelenség (hiány)
I. fok – Venektázia (vénás tágulás) – AJÁNLOTT
II. fok – Visszerek – NEM AJÁNLOTT – fontos az orvossal konzultálni
III. fok – hiperpigmentáció, exematikus dermatitis – TILOS
IV. fok – Lábszárfekély – TILOS
V. fok – A terhesség alatt VacuShape használata TILOS!

Pure Medical Center...bővebben: KATT!