Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 28, 2012

Zumba Csepelen...

Alakulnak az aláírásaim.:)  Tegnap este elmentem Eszterhez Zumbàra, a Csepel Plazaba. Esztert, még a hoxas időkből ismerem, azóta mondhatom az ország egyik legjobb Zumba oktatója lett. Mindemellett Hot Iron edző is.:) Az óra szuper volt, baromi jó zene, jó hangulat, sok ember. Jól éreztem magam, tudtam követni, élvezetes volt.:))) Persze voltak negatív dolgok is, mindig találok, ez vagyok én. De ez nem az óràval függ össze. Maga a hely nem volt szimpi, az emberek... a recepciós lány pedig kimondottan utálatos volt. Nem tudtam merre van az öltöző, majd a terem, mindenre oda böffentett valamit. Szoktàk volt mondani, nem ezt várnà az ember, na sebaj. Végülis az óra volt a lényeg, ami tényleg csúcs volt. Eszter végig kommunikált, szemkontaktus, mindenkire odafigyelt, ugye nekem ezeket kell megfigyeltem...egy szó mint száz, nagyon jól éreztem magam.:))) Megyek Hot Iron-ra is, de asszem nem ebbe a terembe.:)

November, november...

Eljött ez a hónap is, pedig még nemrég a nyárra készülünk.:) Most pedig már a Karácsony közeledik. Imádom a Karácsonyt, főleg mióta Édesanya vagyok.:)) A legszebb Ünnep...:D Hisz nincs is fontosabb annál, hogy örömet szerezzünk azoknak, akik fontosak nekünk, főleg a Gyermekeinknek.:) Na, de van itt más is...már nem egész 2 hónap és jön a nagy evés, ivás.:) Sokan tartanak emiatt a Karácsonytól, pedig ekkor is lehet mértéket tartani és olyan ételeket készíteni, amik egészségesek, de erről majd a későbbiekben.:) Mi Amival már kitaláltuk, hogy habcsókot, mézeskalácsot, kókuszgolyót, tiramisut és csokis kalácsot fogunk sütni.:) Amit tudunk cukormentesen, amit nem azt cukorral, de azok meg alapból díszítésre lesznek.:) Náluk a bejglit mindig Anyukám csinálja.:) Több helyen olvastam, hogy idén a diétájuk miatt nem sütnek, ILYET NE TEGYENEK...hisz egy évben egyszer van Karácsony, minden előkészületével és szépségével együtt. Különben meg a családtól miért is vennénk el a készülődé

Felkar ultrahang...

Végre eljutottam uh-ra.  Már hónapok óta fàj a felkarom, mintha a tricepszem alatt valami be lenne akadva. Mikor oldalra emelem a karom érzem nagyon. Hiába hagyom ki a felsőtest edzést, mert a Lányokat emelgetem sokat. Pihentetni érdemben nem tudom. Hála Istennek semmi baja, sem víz nem gyülemlett fel, sem szakadást nem látni, ép a csont és az izom. Semmit nem talált. Ha továbbra is fáj, akkor MR...de sztem javulni fog, mert mintha kezdene javulni. Lehet csak megfàzott. De úgy voltam vele, hogy mivel a testem a munkaeszközöm lesz hamarosan, meg különben is, odafigyelek magamra.;) Ma Zumbàzni megyek.:))) Már alig várom.:))) Legyen szép napotok.;)

A reggeli fontossága...

Kép
Úgy vettem észre erről írnom kell egy bejegyzést,  mert sokak tévhitek szerint élnek és étkeznek. Azt majdnem mindenki tudja, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés. Tudom, tudom, az emberek nagy százaléka nem szokott és nem szeret reggelizni. Hàt meg kell tanulni. Én régen soha nem reggeliztem és napi max. 1 l folyadékot ittam meg. Mára ez a mennyiség 3-4 l, mert megtanítottam inni magam. Reggelizni is...fontos. Reggel szüksége van az agyadnak és a testednek is a szilárd ételre, kell az energia a naphoz, amit innen merítesz. Ezért fontos az is, hogy mit eszünk... Tegnap a suliban dumcsiztunk erről pár lánnyal és mondtàk, hogy van aki egy müzli szeletet reggelizik, mert az javasolta neki valaki, de utána olyan hamar éhes lesz. Sajnos nem ő az egyetlen, aminek ilyen szuper ötleteket adnak... A müzliszelet legfeljebb egy tízórainak felel meg. Reggel tk. vagy rozs vagy tönköly pékàrut (2 kis szelet kenyér, (5 dkg), 1 zsemle, 1 kifli) jó enni, felvágottal (sonka, párizsi)

NonóÉletmód 5. Fogyókúra verseny 5. hét vége!

Kép
Sokan nem küldtek tegnap adatot, szám szerint 50-en.:( Remélem csak időhiány vagy utazás miatt volt ez és nem adták fel!!! Mert nem adjuk fel soha, igaz???? Mert akkor miért harcoltunk eddig??? Végig csináljuk és elérjük amit kitűztünk magunk elé!!!:) Akik továbbra is lelkesek és kemények, azoknak pedig annyit üzenek, hogy: Erről van szó!!!! Csak így tovább!:D Összesen: 166 fő Fogyott: 74 fő Stagnált: 21 fő Hízott: 21 fő Nem küldött adatot: 50 fő Összes fogyás a héten: 55,5 kg! Ez nagyon széééppp viszont.:) Legtöbbet fogyta a héten: kg-ban: Marylu - 2,5 kg %-ban: Évi - 2,9 % Legtöbbet fogyta eddig összesen: kg-ban: Hunter911 - 10,7 kg  %-ban: Hunter911 - 13,02% Gyönyörű eredmény Lányok.:)))

Szakmai elmélet, első alkalom.:)

Mi mást is írhatnék???:) Annyira szeretem ezt az egészet...olyan jó a suli, legalábbis engem nagyon érdekel.:))) Ma tanultunk az aerobic alapjait, óra felépítés, óratípusok, alaplépések, variációk és a többi...alig várom az első gyakorlati órát, ami 11-én lesz...de messze van még. A mai oktatónk Horváth Gréta volt, nagyon szimpi, jó fej csaj, sokat lehet tőle tanulni. De nagyon várom màr Gáspár Kata óráját is.:D Egyszó mint szàz, szupiiiiii az egész.:)