Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 27, 2011

Mai hamink:

Kép
Tortilla tekercs, nagyon jól sikerült.:)))) Nyamiiii A hátam sokkal jobban van a Masszőrnek köszönhetően.:))) Azt már szerettem volna írni, hogy végül nem vettem több Ultra Loss Shaket, mert bár finom és biztos hasznos is (sok vitamin, fehérje stb.) és a vacsi helyettesítésére is kiválóan alkalmas, de én miután megiszom fél óra múlva éhes vagyok. Nekem kell a szilárd táplálék, mégha az csak Abonett is. :) De ennek ellenére, szerintem jó ez márka.:)

Torna már nem lesz a héten!

Kép
Valami becsípődött a hátamon...valószínűleg egy ideg, elég fájdalmas a dolog, de túlélem.:)) Viszont most pár nap lazítás... Hétfőn már szeretnék tornázni megint!!! Meglátjuk... A test mindig jelez, most pihenésre van szükségem.:D

Háttér...

Kép
... az előző háttér csak vicc volt.:))) De nagyon örülök, hogy a többségnek tetszett!!!!!:D Ez a mostani jobb szerintem.:)) Emlékképpen ebbe a bejegyzésbe beteszem:

Tegnap is tornáztam...

...végül.:) RR INEP 20 percet csináltam meg, jól esett.:)) Ma már tényleg combra kéne edzeni! Futni még nem merek, bár már sokkal jobban vagyok. Igazából szerintem csak náthás voltam. Ésss végre lement pár dkg is.:) Ma reggel 66,3 kg voltam.:) Na, a végén még (talán) sikerült bemennem 66 alá.:))) Persze ki tudja, ez a két 6-os nagyon szeret engem.:))) Ma már december van...az év egyik legszebb hónapja! Imádom.:))))

Torna stop!

Én is kicsit megfáztam, így tegnap már nem tornáztam. Ma is elmarad a futás...hát ez van.:( Ma olyan finit főzök: tejszínes-mustáros csirkemell filé, barna rizzsel.:)) Viszont végre 67 alá mentem...jééééééééééé, na nem sokkal 66,9 kg!:DDD Szörnyű ez a vacak, hideg idő. Legyen legalább hóóóóó, aztán nyár!!!!:)))

Tegnapi futás...

Alvásidőben (napközben) hasizmoztam és felsőtestre edzettem, magamtól. Jól esett.:) Este már nem volt erőm az 50-60 perchez, így egy programot választottam. 30 perc alatt teljesíthető volt. Hááát volt, hogy 9-sen kellett futni (nekem az már futás a javából) és átlagban 3-4% dőlésszöggel. Megéreztem, de jó volt. Nem vettem fel pulzusmérőt... hiba volt. Azt hittem tudom koordinálni és érezni fogom mikor magas a pulzus, mikor tehetek még rá, stb. Közben nem is volt baj, hanem utána. Nagyon fájt a fejem és szédültem sokáig. Legközelebb ha progit választok, akkor is veszek fel övet.:) Végül 30 perc alatt 3 km lett pontosan és 248 kcal égett el.:)) Mai tervem egy kis combizom erősítés, a 2008-as lesz szerintem.:) utána egy kis hasazás is kéne.:) Mostanában estére farkas éhes vagyok...napközben nincs baj...de este.:( Tegnap 5 kor vacsiztam okosan, de 7-f8 körül majd éhen haltam, ettem pár szem tegnap sütött sütit (ckmentes, tk. tönkölylisztes), de így egy dekát nem fogytam. Állok és várok 67

Ma futi.:)

Vagyis szeretnék ma futópadozni, ha tehetem 60 percet.:) De mivel szörnyű éjszakánk volt, Panka alig aludt(bezzeg most:)) így lehet elég lesz nekem az a 40-50 perc is.:)) Izomlázam estére és ma reggelre lett inkább a Speedfitnesstől.:) De olyan jóleső, érzem, hogy van karom, lábam.:)) Ma sütöttem finit, úgy neveztem el: Mindent bele süti.:) Azért így, mert van benne kókusz, vanília aroma, keksz (ckmentes) és minden más is.:) Majd felteszem a receptet és a képet is.:) Hasonlóan néz ki, mint a kekszpogácsám, csak kisebbek. Összesen, ha jól emlékszem 860 kcal van az összesben, egy darab 55 kcal.:)) Ami szerintem szuper.:) Egy tízóraira akár 3 db-ot is meg lehet enni.:)) Mai ebédünk pedig spenót lesz, már az is kész!:) Várom, hogy felkeljen Panka és sétálunk egy nagyot.:) Amica délre jön.:) Szépséges napot!:)