Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 22, 2014

Maraton 3., 4., és 5. napja...

Kép
NonóÉletmód nyári Maraton...sajnos most véget ért! Tényleg egy fergeteges Maraton volt, köszönet ezért azoknak a Lányoknak, akik együtt tornáztak velem. Volt, aki minden egyes nap eljött és végig csinálta a sokszor fájdalmas, de annál hatékonyabb 90 percet. Volt olyan nap, amikor 18-an tornáztunk együtt...Lesz még ilyen Maraton idén, ha most kihagytad, akkor tarts velünk! Ha pedig most voltál, tudod milyen szuper, ott a helyed.

Adj időt magadnak...

Kép
A változás bennünk van... El lehet érni célokat hónapok alatt is, de a nagy célok évekbe mérhetőek. Mert, nem elég életmódot váltani és elkezdeni sportolni, meg kell ismerni a testünket és a mozgást, életünk részévé kell tennünk. Az, hogy lefogyunk az első lépcsőfok, utána jön a kemény munka. Megtartani és a lehető legtöbbet kihozni magunkból. 5 éve, hogy elkezdtem és még mindig van dolgom, de úgy érzem, hogy az út, amin haladok, jó irányba visz, mert BOLDOG VAGYOK, AZT CSINÁLHATOM AMIT SZERETEK ÉS JÓL ÉRZEM MAGAM A BŐRÖMBEN...azt hiszem, ez a legfontosabb.

Maraton 2. nap...

Kép
Először is hatalmas élmény volt, hogy 17-en jöttek el velem együtt edzeni, alig fértünk be a terembe...de most már tudom, ennyi embert mindig el tudok helyezni.:)))  Gyertek bátran máskor is ilyen sokan.:)  Másodszor pedig, igencsak keményre sikerült a 90 perces alakformáló edzés, comb, popsi, csípő, belsőcomb, felsőtest, has...kapott minden rendesen.:D Ma pedig jön egy nagyon hatékony állóképesség fejlesztő és erőnléti Köredzés! Ne hagyd ki, ez a mai nagyon kell ahhoz, hogy igazán megérezd a hetet, a hétvégére.:) Ja és harmadszor, tegnap 700-800 kcal között égettünk megint,  pedig "csak" egy Alakformáló volt!:)

Maraton első nap...

Kép
Szuper társaság, fergeteges hangulat...nem kell nekünk tükrös terem és zene sem. Egy jó csapat kell, jó hangulat és hatékony edzésmódszer. Gyalogoltunk, futottunk, intervall tréninget végeztünk 90 percben...elégettünk 700-800 kcal-t és tele energiával mentünk haza! Erről szól!:) Ma folytatjuk...ALAKFORMÁLÓ EDZÉS 18:00-19:30 az ÉRD ARÉNÁBAN!

NonóÉletmód KOLLEKCIÓ

Kép
Megszületett a NonóÉletmód kollekció, ahol én találom ki fazonokat, formákat, szetteket és az anyagokat, színeket is én választottam ki. Vannak pamut rucik, fitnesz anyagú darabok, nacik, nacis szoknyák, felsők, tréningek, gerinctréning szettek. MÁLNA-FEKETE TRIKÓ MÁLNA TRIKÓ MÁLNA HALÁSZNADRÁG MÁLNA SZETT I. (egy felső és egy nadrág),  MÁLNA SZETT II. (két felső és egy nadrág) TÜRKIZ-FEKETE TRIKÓ TÜRKIZ SZOKNYÁS CAPRI Ebből szoknyából (alatta fitnesz anyagú capri) tudunk olyan színeket készíteni, ami meglévő NÉ pólókhoz, trikókhoz megy. Vagyis piros, kék, zöld (mellette citromsárga, szürke, málna, világoskék, rózsaszín, barack). Ez a türkiz is pont olyan színű, mint a meglévő türkizünk! Ne félj álmodozni!:) TÜRKIZ TRIKÓ, CAPRI SZETT FITNESZ CAPRI FEKETE SZOKNYÁS CAPRI (a szoknya sokféle színben válaszható!) GERINCTRÉNING FELSŐ-  KÉK (választható nagyon sok színben) hozzá leh

Ma kezdődik a MARATON!

Ma kezdődik a MARATON!!!!  Kültéri CARDIO MIX edzéssel indítjuk a hetet!  Aki ma jön és remélem sokan, az kinti cipőt, ha van futócipőt, hozzon magával és folyadékot kulacsba, ne 1,5-2 l palackban, mert azt nehéz magával hoznia gyalogolni, már ha szeretné! 18:00-19:30 vagyunk! Várlak nagyon benneteket!:)