2014. június 27., péntek

Maraton 3., 4., és 5. napja...
NonóÉletmód nyári Maraton...sajnos most véget ért! Tényleg egy fergeteges Maraton volt, köszönet ezért azoknak a Lányoknak, akik együtt tornáztak velem. Volt, aki minden egyes nap eljött és végig csinálta a sokszor fájdalmas, de annál hatékonyabb 90 percet. Volt olyan nap, amikor 18-an tornáztunk együtt...Lesz még ilyen Maraton idén, ha most kihagytad, akkor tarts velünk! Ha pedig most voltál, tudod milyen szuper, ott a helyed.

2014. június 25., szerda

Adj időt magadnak...

A változás bennünk van... El lehet érni célokat hónapok alatt is, de a nagy célok évekbe mérhetőek. Mert, nem elég életmódot váltani és elkezdeni sportolni, meg kell ismerni a testünket és a mozgást, életünk részévé kell tennünk. Az, hogy lefogyunk az első lépcsőfok, utána jön a kemény munka. Megtartani és a lehető legtöbbet kihozni magunkból. 5 éve, hogy elkezdtem és még mindig van dolgom, de úgy érzem, hogy az út, amin haladok, jó irányba visz, mert BOLDOG VAGYOK, AZT CSINÁLHATOM AMIT SZERETEK ÉS JÓL ÉRZEM MAGAM A BŐRÖMBEN...azt hiszem, ez a legfontosabb.


Maraton 2. nap...

Először is hatalmas élmény volt, hogy 17-en jöttek el velem együtt edzeni, alig fértünk be a terembe...de most már tudom, ennyi embert mindig el tudok helyezni.:))) 
Gyertek bátran máskor is ilyen sokan.:) 

Másodszor pedig, igencsak keményre sikerült a 90 perces alakformáló edzés, comb, popsi, csípő, belsőcomb, felsőtest, has...kapott minden rendesen.:D Ma pedig jön egy nagyon hatékony állóképesség fejlesztő és erőnléti Köredzés! Ne hagyd ki, ez a mai nagyon kell ahhoz, hogy igazán megérezd a hetet, a hétvégére.:)

Ja és harmadszor, tegnap 700-800 kcal között égettünk megint, 
pedig "csak" egy Alakformáló volt!:)

2014. június 24., kedd

Maraton első nap...

Szuper társaság, fergeteges hangulat...nem kell nekünk tükrös terem és zene sem. Egy jó csapat kell, jó hangulat és hatékony edzésmódszer. Gyalogoltunk, futottunk, intervall tréninget végeztünk 90 percben...elégettünk 700-800 kcal-t és tele energiával mentünk haza! Erről szól!:)

Ma folytatjuk...ALAKFORMÁLÓ EDZÉS 18:00-19:30 az ÉRD ARÉNÁBAN!

2014. június 23., hétfő

NonóÉletmód KOLLEKCIÓ

Megszületett a NonóÉletmód kollekció, ahol én találom ki fazonokat, formákat, szetteket és az anyagokat, színeket is én választottam ki. Vannak pamut rucik, fitnesz anyagú darabok, nacik, nacis szoknyák, felsők, tréningek, gerinctréning szettek.

MÁLNA-FEKETE TRIKÓMÁLNA TRIKÓMÁLNA HALÁSZNADRÁG


MÁLNA SZETT I. (egy felső és egy nadrág), 
MÁLNA SZETT II. (két felső és egy nadrág)


TÜRKIZ-FEKETE TRIKÓTÜRKIZ SZOKNYÁS CAPRI

Ebből szoknyából (alatta fitnesz anyagú capri) tudunk olyan színeket készíteni, ami meglévő NÉ pólókhoz, trikókhoz megy. Vagyis piros, kék, zöld (mellette citromsárga, szürke, málna, világoskék, rózsaszín, barack). Ez a türkiz is pont olyan színű, mint a meglévő türkizünk! Ne félj álmodozni!:)


TÜRKIZ TRIKÓ, CAPRI SZETT


FITNESZ CAPRIFEKETE SZOKNYÁS CAPRI
(a szoknya sokféle színben válaszható!)GERINCTRÉNING FELSŐ- KÉK (választható nagyon sok színben)


hozzá lehetőség van rendelni fekete trikót.


GERINCTRÉNING NADRÁG 
(sarokra húzható)


GERINCTRÉNING SZETT


TRÉNING FELSŐ I. 
FEKETE-MÁLNA-SZÜRKE
(magas nyakú)


TRÉNING SZETT I. 
FEKETE-MÁLNA-SZÜRKE


TRÉNING NADRÁG I. 
FEKETE-SZÜRKE
(alja állítható)


TRÉNING FELSŐ II.
MÁLNA-FEKETE
(kapucnis, zsebes)


TRÉNING SZETT II.
MÁLNA-FEKETE
(a nadrág külön is rendelhető,
répa szárú, gumis aljú)De! Mindenféle variáció lehetséges, akár két nadrág egy felső is, bármelyik érdekel, kérlek írj nekem privát üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A szettek viselve:


FEKETE-TÜRKIZ SZOKNYÁS CAPRI SZETT


TRICOLOR SZETT


GERINCTRÉNING SZETT, MÁLNA-FEKETE

SÁRGA SZOKNYÁS CAPRI SZETT


MÁLNA-FEKETE TRIKÓ, MÁLNA HALÁSZNADRÁG


MÁLNA TRIKÓ, MÁLNA HALÁSZNADRÁG


Mérettábla:

nonoeletmod@gmail.com

Ma kezdődik a MARATON!

Ma kezdődik a MARATON!!!! 
Kültéri CARDIO MIX edzéssel indítjuk a hetet! 
Aki ma jön és remélem sokan, az kinti cipőt, ha van futócipőt, hozzon magával és folyadékot kulacsba, ne 1,5-2 l palackban, mert azt nehéz magával hoznia gyalogolni, már ha szeretné! 18:00-19:30 vagyunk! Várlak nagyon benneteket!:)