2014. május 10., szombat

Egy újabb sikertörténet....Imolától!

"Sziasztok! Szeretném én is megosztani Veletek az eddigi eredményemet. Azért nem nevezném sikernek, mert én nem igazán látom a változást... jó persze x kg-val kevesebb vagyok, kisebb ruhákat veszek fel, mondja a családom, a környezetem, de nem érzem magamnak csinosabbnak. Sőt mi több, amikor a fénykoromat éltem súly tekintetében 2011 május és 2012 június között abszolút nem éreztem magam kövérnek, nem láttam, hogy ennyire nagy darab vagyok akkoriban sokkal jobban éreztem magam a bőrömben. Kezdjük az elején 2012. júniusában eldöntöttem, hogy leadok pár kg-t, mert a terheléses vércukorszintem már eléggé határ eset volt, meg már kezdtem magam nem jól érezni a bőrömben. Nyári szünet lévén rengeteg időm volt. Reggel keltem időben, reggeliztem és neki is kezdtem az edzésnek Tae Bo-ra tornáztam, először csak 15-20 percet bírtam. Minden este pedig elbicikliztem nagymamámékhoz a szomszéd faluba (oda-vissza kb. 6-7 km). Az evésre nagyon oda figyeltem, talán túlságosan is.

Kalóriát számoltam és nagyon keveset ettem, olyan is volt, hogy csak 700-800 kcal-t, persze legtöbbször 1200 kcal körül volt. Nem éheztem, mert mindig akkor ettem amikor éreztem, hogy üres a dolgom. Figyeltem a testem. Azelőtt nem is gondoltam volna, hogy ilyen érezni azt, hogy ha éhes vagyok. Ebből adódik, hogy eddig mindig ,,csak úgy" zabáltam, amit értem és nem pedig azért mert éhes voltam. Reggelire általában egy kicsi szelet kenyeret ettem / abonett / puffasztott búza, csirkemell sonkával vagy főtt tojással és ami fontos volt nekem, hogy rengeteg uborkát és paradicsomot ettem. Ebédre eleinte azt ettem, mint a többiek csak kicsi adagot, majd áttértem arra, hogy szinte minden ebédre csak levest ettem. Uzsonnára joghurt, műzli szelet vagy valamilyen gyümölcs volt. Vacsorára pedig amit épp megkívántam, de kenyeret, tésztát, krumpli, rízst már nem. Ezeknek eredményekén június közepétől szeptember 1-ig sikerült lefogynom 100 kg-ról 85 kg-ra. Nagyon boldog voltam, örültem neki. 

Mivel elkezdődött az utolsó évem a középiskolában, mondván nincs időm a tornázásra elhagytam és kb. csak kampányszerűen tornáztam. Havonta 1-2 alkalommal. Az étkezésre viszont továbbra is oda figyeltem. Így nem fogytam, de szerencsére nem is híztam hosszú időn keresztül, kb. 1 év. 2013 augusztusára azonban feljött pár kg. Pontosabban 89 kg lettem. Észbe kaptam, hogy na ne... nem fogok megint 90 kg felett lenni. Picit többet tornáztam, jobban oda figyeltem a kajára. Közben volt egy epe műtétem és kiderült októberben, hogy lisztérzékeny is vagyok. A lisztes dolgok elhagyása figyelemre méltó jelenséget művelt a szervezetemmel. Az addig durván zsíros hajam és bőröm sokkal szebb lett, jobb lett a közérzetem és az augusztusi közel 90 kg-hoz képest decemberre 72 kg lettem. Úgy megörültem neki, no meg jött a karácsony, hogy újból nem tornáztam és ettem minden félét. Ennek gondolom tudjátok az eredményét. 

Tudom, hogy mi a baj velem. Az, hogy fejben nem vagyok ott!!! Amikor annó eldöntöttem, akkor tényleg elszánt voltam. Valahogy most kialudt ez bennem és azt érzem soha nem fogom elérni a célom. Ezért is írom le ezt, hátha kapok egy kis motiválást. Mindenbe csak bele kapok és semmit sem csinálok végig. Igaz ez az életemre és a tornázásra is. Tornáztam már Rubint Rákára, csináltam már Péntek Enikő 12 hetes edzés tervét, kis videóit, Light DVD-t, Tae Bo-t, Insanity-t, T25-t és még sorolhatnám... egy a közös bennük: egyiket sem csináltam végig. Na jó a Tae Bo-t 3 hónapig csináltam, de akkor még elszánt voltam, de azóta semmi. Szeretném, ha újra elkapna a gépszíj és lemenjenek a maradék kg-k és végre valahára életembe először úgy nézzek ki amilyen ÉN AKAROK LENNI ÉS AMILYEN TESTET MEGÁLMODTAM MAGAMNAK! 

Jelenleg 75-78 kg között ingadozok. Súlyt tekintve az álmom a 63 kg. Remélem egyszer sikerül elérnem Köszi, hogy elolvastad, ezért jár egy ajándék kép.  Első kép max. súlyos, a második pedig 2014. április 30-án! Sok sikert mindenkinek!"


Szívből gratulálok Imola, szerintem nagyon csinos vagy már most is, 
de hajrá tovább a célod felé!:)

Verseny állása...

Csak 25-en írtak be adatot...szomorú vagyok.:(

Február óta összesen: 174.5 kg fogytatok Lányok! 
Akinek ebben része van, azokra mind nagyon nagyon büszke vagyok!:)

1. Lexy 23.9kg, 21.69 %, 
2. Hablaty: 21kg, 20.19%, 
3. Netti: 18.8 kg, 18.09% 

Szuper eredmények.:)

Centiben az elsők:
Mell: Kriszti87 -16cm, 
Derek: Netti: -28cm. 
Csipo: Netti: -15cm, 
Comb: BorcsaPeti: --24cm, 
Vadli: BorcsaPeti: 5cm, 
Kar: Lexy -7cm

Hajrá Lányok, még hátra van egy hónap! Aki eddig kitartott, most már fel ne adja...közeledik a finish!:)

2014. május 8., csütörtök

Egy újabb sikertörténet...aki szeretne, küldjön nyugodtan és kiteszem! Motiváló sokunknak!

Daniella:

"Tudni kell, h valamit mindig mozogtam egy ideig! Ám 2013 nyarán augusztus vége felé, se az étkezésemre, se a mozgásra nem figyeltem. Ettem minden egészségtelen, kész kaját, és sok cukros üdítőt! Na, ennek látszott is az eredménye, de nem érdekelt! 

Előtte semmi plusz nem volt rajtam, bíztam benne, hogy lemegy! Ünnepekig nem érdekelt, de utána már nagyon zavart így belevágtam a diétába. Kőkemény munka. Én bevallom, hogy egyszer feladtam. Az első két-három nap borzasztó nehéz. Kitartás kellett! Sok motivációt kaptam Tőletek (NonóÉletmód csoport), Rubint Rékától, Alakreform csoporttól, családtagjaimtól.

Soha nem hittem volna, ha újra kezdem menni fog, pedig ment! Hozzá tenném 2 évig borzasztó volt. Arról nem is szeretnék beszélni! Elkezdtem Réka DVD-re tornázni nem bírtam sokat, de csináltam. Nehéz volt! Mindig egyre többet és többet bírtam! Mozogtam oda figyeltem az étkezésre bár nehezen, de mentek a kilók! Az utolsó kilók leadása számomra nagyon nehéz volt, de tudtam, hogy itt és most NEM adhatom fel! 

Elkezdtem futni is, amit máig imádok! Az utolsó kilóknál tényleg nehéz volt, de megcsináltam és erre nagyon büszke vagyok! 

Anno, kaptam a hideget és meleget egyaránt! Jöttek a levelek, "hogy nagy a hasam stb..." Szívemre vettem, de sokan támogattak, a NonóÉletmód csoportot itt külön kiemelném! 1-2 napig teljesen letört voltam. Réka meditációja, vagy egy jó kellemes futás ilyenkor sokat segít. Mínusz 6 kg-nál jártam, mikor elhatároztam, hogy most már az izmosodás a cél, elfelejtem a mérleget! Azonban egyik nap, nagyon kíváncsi voltam, így ráálltam, eredmény: -2kg! :))) Nagyon jó érzés volt! Mindez fejben dől el! Büszke vagyok magamra!

Mostanra, a lábam és karom már izmos, nekem ez óriási lendületet ad a folytatáshoz. Teljesen más lettem ez idő alatt. Boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Mindenkinek ajánlom, hogy mozogjon! Soha ne adjátok fel álmaitokat! Én köszönöm, hogy végig Velem voltatok!

2014. május 7., szerda

Felajánlás az egész NonóÉletmód csoportnak

Kedves NonóÉletmód csoport tagok! 

Mint a PURE MEdical center (katt.) tulajdonosa és a NonóÉletmód követője, szeretnék egy speciális ajándékkal kedveskedni azoknak, akiknek ugyanolyan fontos az egészségük és tenni szeretnének ezért. 

Mindenki aki Nonó tornáin, versenyein vagy az általa szervezett programokban igazolhatóan részt vesz (Nonó tudja igazolni felém) , 20% kedvezményt kap az állapotfelméréseinkből, melyek a legmodernebbek Magyarországon és jelenleg csak nálunk elérhetőek, professionális környezetben.

 Lehetőségetek van ezáltal vér nélküli véranalízisre, szív és érrendszer feltérképezésre, mellszövet vizsgálatra és biorezonancia mérésre, ahol az ételintoleranciák is kimutathatóak! Mivel jómagam kineziológus és fülakupunktúrás addiktológus vagyok, ezen terápiákból 50% kedvezményt adok nektek annak érdekében hogy könnyebben menjen az átalakulás! 


Sok szeretettel várlak benneteket, 
Balázs Krisztina +06 70 409 1300

2014. május 5., hétfő

Boldogság van...

Nagyon nagyon boldog Nonó kicsi szíve, mert az első Gerinc és stretching órámon elég sokan voltak.:) Köztük idősek és gyerekek is, ami bizony nagyon fontos, hiszen ez a mozgás minden korosztály számára nem csak, hogy jó, de nagyon fontos is!:)

Jövőhéten újra találkozunk, remélem megint tele lesz a terem.:)


Nem tétlenkedtünk, ma reggel már 5:15-kor kint voltunk és útra keltünk a napfelkeltében.:) Három lány gyalogolt, nagyon szépen teljesítettek, 5 km tettek meg, én pedig futottam "körülöttük". Néha közelebb, néha távolabb, de szemmel tartottam őket.:))És nincs megállás a héten még:
Szerda: 9:00-től Alakformáló,
Csütörtök 18:00-tól Alakformáló
Péntek: 9:00-től Hibrid Köredzés
Szombat: 6:30 gyaloglás az érdi Gáton
majd 11:00 és 13:00 órától Gerinc és stretching 
(Törökbálinton a Tüdőgondozó Nyílt napján!)
Vasárnap: Fitbalance

Unatkozás nem lesz kérem szépen és nekem még egy futást is be kell iktatnom!

2014. május 4., vasárnap

Szabadtéri, hétvégi programok májusra!:)


Boldog Anyák napját...

...kívánok minden drága Anyukának, Nagymamának és Keresztanyukának!:)

Engem is köszöntöttek a Kicsikéim...még gyönyörű tortát is sütöttek.:)
Igazi Kincsek, ők a legfontosabbak a világon!!!


És futottam is ma, minden Édesanyáért a világon!:)