Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 5, 2012

Én már nagyon készülődök.:)))

Kép
Ma kirúgunk a hámból.:)) Ma lehet inni, enni....tény, hogy Fogyis Buli, de most szabad.:))) Szuper lesz a hangulat, mert szuper a csapat! 19:00-kor az Étteremnél Csajok.:)) Csipet Csapatunk egy része...most többen leszünk.:))

HOLNAP!

Csajbuli!!!!!!!!!!! A fogyisokkal....már alig várom.:))) Szuper lesz biztosan.:))) Tegnapi közös torna elég kemény volt, de jól esett.:)) Ma futni fogok.:))) Minden napos vagy heti 3-4, de rendszeres edzés és hidd el rövid időn belül nagyon jól érzi magát az ember a bőrében!:))) Igenis rá lehet szokni a mozgásra! Erre én vagyok a legjobb példa.:)) Ma kikerült a blogra, oldalsávban: "A blogon megjelenő bármilyen képi, videó és szöveges tartalom  az én szellemi tulajdonom és termékem.  Azok, más helyen történő közléséhez, előzetes írásbeli engedélyem szükséges!" Okkal írtam ki és kérem tiszteletben tartani! Köszönöm!

Büszke vagyok!:))

Vagyis nagyon büszke vagyok, mert van pár szuper Csaj a NonóÉletmód csoportból, akik úgy döntöttek, hogy lefutják a Nike Budapest Félmaraton Trió-t.:))))  Hajrá lányok, mi is ott leszünk és drukkolunk nektek!!! ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ CÉLOK KELLENEK MINDIG, MERT EZ VISZ MINKET ELŐRE!:))) Nike budapest felmaraton trio

9. torna!

Kép
Nem voltunk sokan, de szuperül sikerült! Eddig talán a legjobb, leghatékonyabb torna volt.:)) Köszi Csajok.:))

Rohanás az élet...

Ezért nem írtam pár napja.:)) Vendégek jönnek-mennek, házimunka, torna és első sorban a Lányaimmal való foglalkozás... Ma közös torna a Lányokkal, tegnap futottam, majd utána 50 guggolás, 50 fekvő, 100 hasprés és 100 popsi gyakorlat.:) Holnap megint futás a terv.:))) Nagyon nagyon várom és készülök a szombati Csajbulira.:))) De jóóóóóóóóóóó lesz.:))) Végre pár napja nem kívánom az édességet.:) Az elmúlt hetekben nagyon rá voltam kattanva, most végre nem. A dinnyét kg számra eszem, imádom. Tudom nem kevés ch, de nyár van basszus, mikor együk ha nem most!!?? A torna viszont annyira hiányzik ha egy nap nem mozgok min. 30-40 percet...rosszul érzem magam, fizikailag fáj.:)))))))))))))))))))))))))))) Legyen szép napotok.:))