2013. május 25., szombat

Perwoll Wellnes nap!

Szerintem a rendezvény nem volt olyan színvonalas, mint egy Fitt Aréna vagy Coca-Cola Testébresztő...de sok NonóÉletmód-os Csajszi volt jelen, nevettünk, tornáztunk, ettünk, ittuk és mindent kipróbáltunk.:) Többen nyertek is...szuper nap volt.:)

Beszéljenek a képek.:)

Csipet csapat hajrá...sajnos nem mindenki volt ott éppen.:( 
Nem lett teljes csoport kép.


Nonó kicsi szíve boldog...ennyi Szépség NonóÉletmód-os pólóban.:)


Sztriptíz Aerobic...:)


Dögös Csajok: Gabcsi, Tünci és Dius.:)


Egy kis yoga...Dius nagyon ügyes.:)


Hát ki más nyerte volna a különdíjat??? 
Tündiiiiiiiiiiii...meg is érdemli.:)


Közös kép, ebből lett a termoszunk.:)


Nonó a termoszával...:D


Termoszkák és a nyeremény fülbevaló!:)


Ott vagyunk jobb oldalt közép tájon...


Pilates...Szépségek: Tündi, Dius és Timi.:)
Két zöld között egy piros.:))


Szilvi és Balázs.:) Szilvi 6 kg-t fogyott, mióta kalóriát számol és velem (is) tornázik.:) Bombanő már most is..3 gyerek anyukája, büszke vagyok rá (is!)!


Közösen Balázzsal, vacak a minősége a képnek sajnos...


Tündimmel.:)Nem áll messze a NonóÉletmód-os Lányoktól a hülyeség....hála égnek...:) Mert bizony az Őrültség jóóó dolog.:)

Andi és Tündi.:)


Gabcsi, Timi és Tücsi.:)


Andi, Tündi és Nonó.:)


Köszönöm az élményt Lányok!:))

2013. május 24., péntek

Közeledek...

a 7 km-hez....lassan, de biztosan és ez a lényeg.:)

Ma, 5,69 km-t futottam, 35 perc alatt, átlag 9,7 km/h sebességgel és 398 kcal-t égettem el!:) Az átlag pulzusom most 150 volt. A mai cél az volt, hogy 35 perc alatt a lehető legtöbbet kihozzam magamból. Következő célom hogy 6 km meglegyen, aztán, hogy 40 perc alatt a legtöbbet kihoztam, majd a 7 km.:) 

Én ma azt tapasztaltam meg, hogy egyáltalán nem szúrt az oldalam, ez valami csoda.:) Tényleg tudtam csak a futásra koncentrálni. Eddig mindig be-be szúrt, nem úgy mint régen, hogy végig fájdalmasan, mióta a tervet csináltam úgy soha nem fájt, de azért néha néha éreztem. Pedig én nagyon figyelek a légzésemre az elejétől fogva! De ma nem! Ma végig szuper volt.:)

A másik, hogy az első 2 km a nehéz, nekem legalábbis, utána már egyre jobb, 2,5-4,0 között a legjobb, 4,5-től már megint kemény egy kicsit. Tartottam amit terveztem a 35 percet, legközelebb pedig a 6 km-t fogom. Mert nem jó az sem, ha kihajtod magad...meg kell találni azt a pontot amikor még kell küzdened, de nem feltétlenül halsz bele. Nekem így élmény a futás!:D

Egyszóval ma is áttörtem magamban egy határt, egybe lefutottam több mint 5,5 km-t.:) 

Óriási élmény lesz a verseny, már most tudom, ott is át fog szakadni bennem valami....soha nem hittem volna. Nonó egy futóversenyen...

Lányok tényleg nincs lehetetlen...minden határt le tudunk győzni, ha akarjuk és teszünk érte!!!!:)

Holnap ide megyünk a NonóÉletmód-os Lányokkal, tutti nagyon szuper lesz. Minimum 4-5 tornán szeretnék részt venni, meglátjuk mennyi fér bele.:) De lazsálás nem lesz, az biztos.:)


Ésss tanulok is ezerrel, jövőhét hétvégén vizsga...izgulok, tanulok. Remélem sokan gondoltok majd rám!!!:)

2013. május 20., hétfő

2 hónapja futok...

Világ életemben mumus volt a futás, lihegtem, beszorult a levegő, alig ment pár száz méter, inkább leszívott, mint feltöltött. DE!

A csoportban egyre többen kezdtek el futni, versenyeken részt venni és csodaszép eredményeket elérni. Mikor egy holtponthoz jutottam (legalábbis én úgy véltem) a sport terén (kevés volt már az itthoni illetve a megtartott tornák mennyisége, nem éreztem, hogy érdemben fejlődök) más kihívás után néztem. Hamar úgy döntöttem, a futás lesz a kihívás. Mert nekem az tényleg egy óriási cél, egy olyan léc, amit nehezen tudok leverni, amihez kitartás, akarat kell és tenni érte, mint fizikálisan, mint mentálisan.

Belevágtam márciusban az "első 5 kilóméterem" edzéstervbe, amihez heti háromszor kellett volna futnom, ami nem mindig sikerült, sőt az első két futás után 2 hétig semmi nem volt, mert beteg lettem...de folytattam. Heti 2-3 szor futottam utána és pénteken teljesítettem az utolsó részt. Megcsináltam, végig csináltam (mert ha valamit elkezdünk és kitűzünk, azt csináljuk végig, így van értelme!!!) Sokszor mondták, menne neked egybe is, minek állsz meg közben...stb, mert tudtam, egy felépített edzéstervet követek, okkal lett így kitalálva és ez be is bizonyosodott (annyi, hogy a 2X15 után már nem mentem 3X9, hanem egybe futottam ma). Az egy perc futás, két perc sétából eljutottam oda, hogy ma:

EGYBE LEFUTOTTAM 5 KM-T 30:40 PERC ALATT, 
9,8 KM/H ÁTLAGGAL!!!!:)

Többen mosolyogtok, megértem, DE NEKEM EZ ÓRIÁSI SIKER ÉS ÖRÖM! Mert elértem valamit, ami számomra ha nem is lehetetlennek, hanem igazi kihívásnak tűnt, valami olyat, amire régen azt hittem, képtelen vagyok.

Én azt mondom nektek, jó tervvel, okosan, pulzusmérővel (ha teheted) meg lehet tanulni futni (mert bizony van, akinek meg kell tanulni, sőt a helyes technikát, mindenkinek meg kell!). Én ma úgy futottam le az 5 km-t, hogy nem szúrt az oldalam, a végén cseppet sem kapkodtam a levegőt, jóleső, örömérzés áradt szét bennem a végén.:))) Mindenkinek ezt kívánom.:)

És igen, azt hiszem megszerettem a futást.:))))))

A cél megint megvan, Félmaraton hármas váltó, vagyis 7 km június 9-én!!! A cél 40-45 perc között hozni.:) 

NE FELEDD, CÉLOK MINDIG KELLENEK, A CÉLJAINK VISZNEK MINKET ELŐRE!!!:)

Ilyen boldog voltam ma az első 5 km után: