Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 28, 2013

Ilyen volt és ilyen lett a verseny végére...

Kép
Pofi, az első helyezett Lányunk: Emi, a második helyezett Lányunk: és Aggie, harmadik helyezett Lányunk: Első helyezett Fiúnk, Döme: Nagyon büszke vagyok minden kedves Résztvevőre! A dobogósoknak pedig minden elismerésem...végig csinálták, nem is akármilyen sikerrel.:) Boldogság nekem, hogy a NonóÉletmód 6 verseny ilyen csodálatos eredményekkel zárult! Következő verseny ősszel!!!:)

NonóÉletmód 6. fogyókúra verseny: Végeredmény

Kép
Véget ért ez a négy hónap is.:) Közben milyen hosszú, visszagondolva pedig, hogy elszaladt, nem igaz? Túl a 6. NonóÉletmód versenyünkön, azt mondhatom, valami eszméletlen, hogy milyen fantasztikus, eredményes, látványos és  hiteles eredményeket születtek pár hónap alatt. Nézegettem a nyertesek illetve 2. és 3. helyezettek ilyen volt- ilyen lett képeit és nem akartam elhinni. A Lányok bomba Nők lettek, a Fiúk fess férfiak.:) Tele energiával, boldogok és egészségesek.  Engedélyüket fogom kérni a képeik kitételéhez és ha megkapom, ti is láthatjátok majd, amit én.:) És mindez a blog illetve a csoport hatására is…mert ez a versenyen mindenkinek a saját harca! Hisz mindenkinek a saját kitartására, elhatározására, leginkább a saját maga felé való elszámolásra épül. Persze van egy kisebb „számonkérés” elején végén a  fotók, cm és súlyadatok közben, de összességében mindenkire rá van bízva a fogyásának módja, a diéta fajtája, a mozgás kiválasztása. Persze, itt vagyok én is és soka

Már 10 perc futások...

Kép
Számomra is hihetetlen, hogy már 10 perceket futottam ma kétszer...mellé még kellett a gyaloglás is.:) Összesen 28 perc volt, ezalatt 4,2 km lett meg, ez 9,1 km/h átlaggal.:) Boldog vagyok, alakul a dolog.:) Itt futok!:) Utána itt lent csináltam egy jó kis comb-popsi köredzést!:) Futás után, de jól esett!:) Fontos a nyújtás!!!:) Szánjatok rá időt!

Aki még nem küldték...

A VÉGSŐ ADATOKAT: CENTI ÉS SÚLY...legyetek szíves ma estig küldjétek el Timinek, utána már csinálja a táblázatot és nem tudja elfogadni. Nekem a KÉPEKET, legkésőbb holnap reggelig lehet küldeni! Köszönöm.:)) Egyébként eszméletlen milyen csodálatos eredmények születtek, teljesen más Nők, Férfiak lettek sokan, csinosak, boldogok...büszke vagyok rátok!:)