2014. szeptember 25., csütörtök

Mai 8 km...

Mivel nem voltam jól pár napig, így kimaradt a keddi futás. Általában kedd-csütörtök futok, ha minden jól alakul akkor a hétvégén is. 

Most utoljára szombaton, a diósdi versenyen futottam 8 km, 
számomra rekord idő alatt, ami 50 (asszem 50:09 pontosan) perc volt.:)

NAGYON HIÁNYZOTT A FUTÁS... bár, még nem érzem magam 100%-san (ezét nem kint futottam reggel, a hűvösben) átmentem a Nővéremékhez és felpattantam a futópadra. Mint tudjuk, padon könnyebb futni, ez így van. Én általában 8-9 km/h sebességgel futok, most ezt felemeltem a padon. Alapból 10 km/h kezdtem, leghosszabb ideig 10,5-11 mentem, de a végére elértem a 12 km/h. Nagyon nagyon jól esett és éreztem rendesen, meghajtottam magam. 

8 km futottam, ahogy a kép is mutatja. Az időm annyival jobb, hogy az első 1 percet sétáltam (így 100 m haladtam), vagyis a nettó időm: 45:42, ezalatt 7,9 km tettem. Én átlagosan 6:30-6:50 perc alatt futok 1 km, most átlag 5,75 perc alatt teljesítettem. És akkor is, ha padon könnyebb...én nagyon boldog vagyok.:)Igen, így illik kinézni 8 km után! Csapzottan, izzadtan, de boldogan.:)

2014. szeptember 24., szerda

2. heti verseny adatok...

Bizony, már a 3. hétben járunk.:)

Két hét után, az adatok:

108 versenyző összesen: 99.9 kg-t fogyott!

kg-ban:
1. Lakaklau 5.4, 
Bedmond 4.5, 
Electra88 4.5 kg-t 

% ban: 
Lakaklau 6.03%, 
Dodo 5.41%, 
Judith67 4.71%

Vagyis a versenyt: Lakaklau vezeti, nagyon ügyes...
hajrá mindenkinek, csík így tovább!:))

Sokszor nehéz és sokszor feladnánk, de ha a cél lebeg a szemünk szemünk előtt és igazán akarjuk, akkor el tudjuk érni az álmainkat! A céljaink elérése, csak rajtunk múlik!:)

2014. szeptember 22., hétfő

Fitbalance 2014 ősz

Szokás szerint összejött pár NonóÉletmód-so lány és elmentünk zúzni a Fitbalance-ra.:)
Mindig, mindenhol jól érezzük magunkat, mert mindig jó a társaság, jó a hangulat, jókedvűek vagyunk és ezekből adódóan, mindig szuper napot zárunk.:)

A Fitbalance nekem a FittAréna és Coca-Cola után, harmadik a sorban...de most kimondottan nagyon jól éreztem magam, tetszettek az órák, az elrendezés. Egyetlen dolog nem, az a nagyszínpad, mondjuk ott egyből két dolog sem. Egy, kevés volt a hely a tornázóknak, kettő, a másik színpad, egy kisebb, a sarokban, nagyon zavaró volt. Ahogy, a kisszínpad zenéje zavarta a nagyszínpadét, úgy viszont is, továbbá, mint írtam így sem volt elég hely a nagyszínpad előtt...erre mást megoldást találhatnának majd.:)

Viszont a csapatunk megint szuper volt!!!! Mi más is lehetne.:)))

Találkoztunk 9:30 a bejáratnál. Még nem érezett meg mindenki, gyors fotó, mert párunknak kezdődött az óra.


 Mi ezt soha nem úgy oldjuk meg, hogy onnantól valaki megmondja, milyen órára menjünk, és csak együtt mozgunk, hanem mindenki amire szeretne, úgy is vannak közös, kedvenc órák. Továbbá, 10 emberből, 2-3 úgy is egy órára megy...így is volt...

Most nem mentem 5-6 órára, sokat beszélgettünk és nézelődtünk...4 teljes órán voltam személy szerint és egy fél Zumbán.:)

Első óra, Spartan Fight...Bánkúti Gabriella....példakép...óriási, kemény és halálos volt.


Ezután nézelődés, sok ismerőssel találkoztam és ismeretlenekkel is...akiknek ezúton is szívből köszönöm a kedvességet és a szeretet.:) Nonó kicsi szíve ilyenkor (is) nagyon boldog.:D Volt, akivel kép is készült...
Mikor nézelődtünk, a Lányok regisztráltak ajándékokért, 
kitöréseket kellett csinálniuk, nagyon jól ment nekik.Úton a Deepwork felé, megálltunk Zumbázni egy kicsit..egy volt a fél óra.:)Szóval ezután DeepWork jött...nagyon szeretem, nagyon jó mozgásforma, sok új elemet láttam, csináltam és írtam fel...viszem az óráimra.:)
Ezután rohanás Afrodance órára, a lányok már ott vártak minket.:) Kiss Gábor és az afro...erről videó is készült, katt. a linkre...Afro után ebéd, séta, nézelődés volt megint. Pilxing volt a következő amire mentünk...volna...de nem volt, elmaradt.:( Ez sem volt túl szimpi...de így vártuk türelmesen, a lassan kezdődő Nippon Zengot, Borsos Petivel, akivel addig beszélgettünk és fotózkodtunk.:)A Zengo után már igencsak elfáradtunk...


Fáradtan, de annál több élménnyel indultunk haza.:)

Legközelebb NOVEMBER 2. FITTARÉNA!!! Ott a helyünk.:D