2014. december 13., szombat

Verseny....eredményhirdetés

Sajnos elfogytunk a végére...ez a verseny, ilyen formában nem úgy látom, hogy népszerű lenne már, jövőre valami mást fogok, fogunk kitalálni, biztosat majd akkor.:)

Viszont, akik végig csinálták, azok előtt le a kalappal...lássuk a számokat!

Utolsó alkalommal csak 18-an írtak adatot. 
Ők összesen szeptember óta 56.5 kilót fogytak.

 Kilóban:
1. Dindirke: -14kg
2. Lakaklau: -13.9kg
3. Amber: -10.8kg 

Százalékban:
1. Dindirke: -16.67%, 
2. Lakaklau: -15.51%, 
3. Dodo: -12.15% 

Szívből gratulálok, az első három helyezettnek és főleg Dindirkánek, aki csodaszép eredményt ért el...az első és második helyezett között szinte alig van különbség!!! Le a kalappal!

Kérem vegyétek fel velem a kapcsolatot.:)

Nyeremények:
Támogatónk, a PURE MEDICAL CENTER (KATT!) FELAJÁNLÁSA 
az első helyezettnek: egy teljes energetikai térkép + 5 alkalom energetikai kiegyensúlyozás, illetve 5 alkalom Vacushape alakformáló és narancsbőr elleni vákuum program. Második helyezettnek, 60 perces energetikai felmérés + 3 alkalom vákuum programot, míg a 3.helyezettnek, 3 alkalom vákuum program.


Derék: Lakaklau: -16 cm 
Csípő: Adrienn: -18cm 
Comb: Lius és Mici28: -8cm 
Vádli: Dindirke, Lakaklau, Banyektim: -4cm 
Kar: Mici28: -9cm
Mell adatok nincsenek sajnos, mert valaki a beírt melladatok oszlopban súlyváltozást számolt, ezzel felülírva mindent, ami ott volt!

Jön a Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy ha mostanra nem értük el a céljainkat, akkor kétségbe kell esni...a nyári alak télen készül, úgyhogy hajrá!:)

2014. december 11., csütörtök

Múlt és jövő...

Én mindig meghatározom előre az évben, nagyjából legalábbis, mik a tervek, miben szeretnék mondjuk szakmailag fejlődni, elérni illetve számot vetek.

Tavaly két továbbképzést végeztem el, az egyik a Preventív gerinctréning a másik az X-training képzés. Mind a kettő nagyon hasznos volt...a gerinctréning szerelem lett, az x-training által pedig még keményebbek lettek edzéseim.:) Ezen kívül a térd anatómiája továbbképzésen is részt vettem, ami elméleti volt. Két futóversenyen vettem részt. Áprilisban a Vivicitta (7 km), ősszel pedig a Wizzair-en (duo). Tavaly a délutáni órám mellé elkezdtem reggeli órákat is tartani, bővül az óraszám is szépen. Nem tömegeknek tartok órákat, de elértem az a célcsoportot, akik szeretnék, azzal, hogy nem mentem be Fitnesz terembe órákat tartani. Ez a célcsoport az, akik nem szeretnének terembe menni, akiknek van kisebb-nagyobb súlyfeleslegük, akik inkább a családias hangulatot szeretik, kemények szeretnek edzeni, odafigyelnek egymásra és jól érzik magukat egymás társaságában. Én megtisztelem őket azzal, hogy minden órámra nagyon felkészülök, mindig bővítem az eszközállományomat, és sok újdonságot viszek mindig, ők cserében jönnek, szeretik az óráimat és fejlődnek.:)

2015-ben sok a terv...lehet túl sok, ki tudja mennyi valósul meg belőle, de célok kellenek. Amira elkezdi az iskolát, ehhez megfelelően szeretnék felkészülni, erre időt szánni. Ez egy fontos, meghatározó iránya lesz a jövő évnek.

Szeretnék elvégezni három elméleti továbbképzést:

Január: (1 napos)
- THOR mobility szeminárium (célja, hogy felderítsük a mozgásunkban rejlő hibák okát, azaz felismerjük mely izmaink és ízületeink mozgástartománya korlátozott, ez milyen problémákat okoz és hogyan tudunk javítani rajta.) SMR henger megismerése.

 Február: (2 hétvége)
- Életmód tanácsadó és wellness trainer továbbképzés

Május: (1 hétvége)
- K-active Kinesiology taping 1. szint

És két-három gyakorlati képzést:

Január: (1 napos)
- Stretching továbbképzés

Ősszel:
- Dinamikus jóga
- GET FIT (felfüggesztés trainer alkalmazásának egyik legfejlettebb edzésrendszere)

Mindegyiket szeretném elsajátítani ezáltal még professzionálisabb órákat tartani és tanácsokat adni, a hozzám fordulóknak.:)

Futóversenyek:
Vivicitta 10 km (április) és Wizzair (szeptember) párban illetve szeretnék a Brutál futáson (június) is részt venni...

2014. december 9., kedd

Mert meg kell ismernünk a testünket...

Tudni mi jó neki, mit szereznénk egyáltalán elérni és kezdeni vele...azt hittem ez egyszerű, azóta kiderült, ehhez bizony sok idő kell. De, igenis meg lehet tanulni hallgatni a testünk jelzéseire és a neten illetve egyéb helyeken meghatározott "ideális súly" helyett megtalálni a saját ideális testformád, kilód és testképed.

"Segítsetek nekem!!! 68 és 69 kg között ingadozom. Ma, mikor mentünk Ádusal step padot nézni (egyik sem tetszik, hülye finnyás vagyok), beszélgettünk a súlyomról. Mondtam, hogy nekem nem tetszik amit a tükörben látok. Nem mártírkodás, egyszerűen ez az igazság. Mire mondta Ádus, hogy ha még 10 kg fogyok sem fog! Nekem már nem fogynom kell, az adottságaid akkor is megmaradnak (de szépen fejezte ki, hogy nagy a fenekem). Azt kérdezte, mit szeretnék? És akkor megvilágosodtam...tudjátok mit szeretnék: izmosodni! A combom  elkezdett fejlődni, a hasamnak sem ártana egy kis izom, ami felhúzza a bőrt szépen. Lehet hízni fogok ezért 1-2 kg-t, mert az izom nehezebb alapon, de a célom, izmos comb, fenék, és szép has! Na már most ehhez, heti 4 torna, KELL! és abból min 1-szer cardio. De megcsinálom, mert lehetetlen nincs!!!!:D"

A mai világban, ahol a tv, internet, magazinokban tökéletes nők láthatóak (akik az életben korántsem tökéletesek természetesen) azt sulykolják az emberbe, csak ez a jó. Pedig nem. A jó mindenkinél más. Mélyen magadba kell nézned és akkor tudni fogod, neked mi kell ahhoz, hogy teljes legyél. Ez mindenkinél más. Hallgass a szívedre és éld az életed úgy, ahogy szeretnéd!:) A változás benned van.:)

2014. december 7., vasárnap

Mert a sportolni jó....

7 évig karatéztam, nagyon szerettem...megtanított küzdeni, kitartást és alázatot tanított, köszönet ezért Misi Senseinek! Mikor Amica úgy döntött küzdősportot szeretne űzni, óriási öröm volt nekem és kérdés nem volt, hova viszem! 5,5 évesen, narancssárga öves karatéka, aki mindent beleadott tegnap és a Mikulás kupán 3. lett (első két helyen két kisfiú)! Büszkeségem határtalan! Nagyon remélem, hogy még sok versenyére elkísérhetem és a KYO neki is végig kíséri az életet, mint nekem!